ایثار گری
-
هنو چن روز وقت هست برا ثبت نام
بابامو راضی کنم بره تو سوریه ی حرکتی بزنهsina bigdeli
توهین به قشر حاصی نبود که؟ -
@yeganeh-fallah
این چیزی که دارم میگم صرفا یک حرف دوستانه است نه تنش زا و یا دعوا و...
میدونم که میدونید همه اونایی که رفتن و شهید شدن رفتن برای آرمانها و اهداف بزرگ برای عدالت
درسته کشور اینو گذاشته ولی خیلی قوانین تو کشورما هست که عادلانه نیست
امیدوارم قبل استفاده ازش به وجدانتون هم نگاه کنید
به اینکه بدون هیج سهمیه ای قبول بشین چه لذتی داره
درسته خیلیااا استفاده میکنن ولی تو کنکور امسال ۱۰۰ نفر از سهمیه های ۲۵ درصدیشون استفاده نکردن و از این ۱۰۰ نفر ۱۳ نفر رتبه زیر ۱۰۰ اوردن
جوری تلاش کنید که بعدا وقتی توی کشور کاره ای شدین کسی بهتون نگه که فقط با سهمیه اومدی بالا اگه سهمیه نبود قبول نمیشیدی و حرفهایی از این دست
بازهم میگم این فقط یک حرف دوستان بود جای یک دوست بهش نگاه کنید نه یک دشمنGharibe Ashna در ایثار گری گفته است:
@yeganeh-fallah
این چیزی که دارم میگم صرفا یک حرف دوستانه است نه تنش زا و یا دعوا و...
میدونم که میدونید همه اونایی که رفتن و شهید شدن رفتن برای آرمانها و اهداف بزرگ برای عدالت
درسته کشور اینو گذاشته ولی خیلی قوانین تو کشورما هست که عادلانه نیست
امیدوارم قبل استفاده ازش به وجدانتون هم نگاه کنید
به اینکه بدون هیج سهمیه ای قبول بشین چه لذتی داره
درسته خیلیااا استفاده میکنن ولی تو کنکور امسال ۱۰۰ نفر از سهمیه های ۲۵ درصدیشون استفاده نکردن و از این ۱۰۰ نفر ۱۳ نفر رتبه زیر ۱۰۰ اوردن
جوری تلاش کنید که بعدا وقتی توی کشور کاره ای شدین کسی بهتون نگه که فقط با سهمیه اومدی بالا اگه سهمیه نبود قبول نمیشیدی و حرفهایی از این دست
بازهم میگم این فقط یک حرف دوستان بود جای یک دوست بهش نگاه کنید نه یک دشمنشمام سعی کنید حرف مردم اینقدر براتون مهم نباشه بخاطرش از حقوقتونم گذشت کنید
البته حرفم دوستانس -
Mahan Xodayi 2 شما افزوده شدی کفافیته
خودتو دست کم نگیر اون پنجاه درصد 49 درصدش خود توییsina bigdeli علاقه ای ب همکاری با شما ندارم