تعداد سیاهرگها و سرخرگ هایی که به دهلیز را میریزند
-
سلام وقت همگی بخیر
میشه لطفا بگین که دقیقا چه تعداد سیاهرگ و سرخرگ به دهلیز راست و چه تعداد سیاهرگ و سرخرگ به دهلیز چپ میریزن؟ اسمشونم لطفا بگید
قاطی کردم متاسفانه
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
G Gharibe Ashna marked this topic as a question on
-
آرش خائف
خیلی ممنونم فقط واقعا ممنون میشم یک جمع بندی بکنید و فقط اسم اون سرخرگها و سیارگهایی که به قسمت راست قلب متصل هستن و اسم اون سرخرگها و سیاهرگهایی که به قسمت چپ قلب متصل هستن رو بگیدGharibe Ashna سلامت باشید .چشم خدمتتون عرض می کنم.
نیمه راست قلب : بزرگ سیاهرگ زیرین ، بزرگ سیاهرگ زبرین ،سیاهرگ کرونری ، سرخرگ ششی
نیمه چپ قلب: 4 عدد سیاهرگ ششی ، سرخرگ آئورت. -
سلام وقت همگی بخیر
میشه لطفا بگین که دقیقا چه تعداد سیاهرگ و سرخرگ به دهلیز راست و چه تعداد سیاهرگ و سرخرگ به دهلیز چپ میریزن؟ اسمشونم لطفا بگید
قاطی کردم متاسفانه
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401Gharibe Ashna
سلام به شما دوست عزیز .
نیمه راست قلب : سه عدد سیاهرگ ( بزرگ سیاهرگ زیرین، بزرگ سیاهرگ زبرین و سیاهرگ کرونری ) به دهلیز راست وارد می شوند . و در مقابل یک سرخرگ ششی هم از بطن راست( یا از قلب) خارج می شود.
نیمه چپ قلب : چهار عدد سیاهرگ ششی ( که از شش ها با خون روشن به سوی دهلیز چپ می آیند ) به دهلیز چپ وارد می شوند . و یک عدد سرخرگ آئورت از بطن چپ ( یا از قلب) خارج می شود.
این ها رگ های متصل به قلب هستند که خدمتتون عرض کردم. لازم به ذکر است که دو سرخرگ کرونری از سرخرگ آئورت انشعاب گرفته و به خود قلب مواد مغذی و اکسیژن می رساند. -
Gharibe Ashna
سلام به شما دوست عزیز .
نیمه راست قلب : سه عدد سیاهرگ ( بزرگ سیاهرگ زیرین، بزرگ سیاهرگ زبرین و سیاهرگ کرونری ) به دهلیز راست وارد می شوند . و در مقابل یک سرخرگ ششی هم از بطن راست( یا از قلب) خارج می شود.
نیمه چپ قلب : چهار عدد سیاهرگ ششی ( که از شش ها با خون روشن به سوی دهلیز چپ می آیند ) به دهلیز چپ وارد می شوند . و یک عدد سرخرگ آئورت از بطن چپ ( یا از قلب) خارج می شود.
این ها رگ های متصل به قلب هستند که خدمتتون عرض کردم. لازم به ذکر است که دو سرخرگ کرونری از سرخرگ آئورت انشعاب گرفته و به خود قلب مواد مغذی و اکسیژن می رساند.آرش خائف
خیلی ممنونم فقط واقعا ممنون میشم یک جمع بندی بکنید و فقط اسم اون سرخرگها و سیارگهایی که به قسمت راست قلب متصل هستن و اسم اون سرخرگها و سیاهرگهایی که به قسمت چپ قلب متصل هستن رو بگید -
آرش خائف
خیلی ممنونم فقط واقعا ممنون میشم یک جمع بندی بکنید و فقط اسم اون سرخرگها و سیارگهایی که به قسمت راست قلب متصل هستن و اسم اون سرخرگها و سیاهرگهایی که به قسمت چپ قلب متصل هستن رو بگیدGharibe Ashna سلامت باشید .چشم خدمتتون عرض می کنم.
نیمه راست قلب : بزرگ سیاهرگ زیرین ، بزرگ سیاهرگ زبرین ،سیاهرگ کرونری ، سرخرگ ششی
نیمه چپ قلب: 4 عدد سیاهرگ ششی ، سرخرگ آئورت. -
Gharibe Ashna سلامت باشید .چشم خدمتتون عرض می کنم.
نیمه چپ قلب: 4 عدد سیاهرگ ششی ، سرخرگ آئورت.آرش خائف
خیلی ممنونم لطف کردین -
G Gharibe Ashna has marked this topic as solved on
-
آرش خائف
خیلی ممنونم لطف کردینGharibe Ashna خواهش میکنم دوست عزیز .