کد نظام وظیفه
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها یه سوال من 16خرداد میرم تو سن 18 سالگی متولد 83 هستم دیپلم رو هم بعد از تولدم میگیرم بعد خرداد الان کد واسه نطام وزیفه چی بزنم دانش اموز پایه دوازدهمم
-
M maryam111 این موضوع را از اطلاعیه ها جابهجا کرد۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۴۲
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
سلام دوست عزیز mahmood 0
برای سوال هاتون تاپیک جدا بزنید و گروه های مرتبط رو منشن کنید که دوستاتون زودتر ببینن و پاسخ بدن
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
سلام دوست عزیز mahmood 0
برای سوال هاتون تاپیک جدا بزنید و گروه های مرتبط رو منشن کنید که دوستاتون زودتر ببینن و پاسخ بدن
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
سلام بچه ها یه سوال من 16خرداد میرم تو سن 18 سالگی متولد 83 هستم دیپلم رو هم بعد از تولدم میگیرم بعد خرداد الان کد واسه نطام وزیفه چی بزنم دانش اموز پایه دوازدهمم
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Hhh Hh
سلام هنوز ۱۸ سال نداشته باشیم، معافیت تحصیلی هم باید بگیریم؟ تو دفترچه اینو نوشته یعنی چه؟ -
Hhh Hh
سلام هنوز ۱۸ سال نداشته باشیم، معافیت تحصیلی هم باید بگیریم؟ تو دفترچه اینو نوشته یعنی چه؟نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSJY در کد نظام وظیفه گفته است:
Hhh Hh
سلام هنوز ۱۸ سال نداشته باشیم، معافیت تحصیلی هم باید بگیریم؟ تو دفترچه اینو نوشته یعنی چه؟@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۳:۳۲