سوال
-
سلام
بچه ها شما با درس دفاعی چکار میکنید ؟
میخونید اصلا ؟
آخه معلممون هم اصلا متوجه نمیشه که ما درس های مهم تری هم داریم و حداقل تعداد سوال هارو کم کنه
واسه یه درس ۱۲۵ تا سوال داده آخه
اصلا هم قانع نمیشه کا زیاده و باید کمش کنه هر چی اعتراض هم میکنیم هیچ فایده نداره
به نظر شما ها باید چکار کنم ؟
اگه پیشنهادی دارین بگین لطفا -
سلام
میخونید اصلا ؟
آخه معلممون هم اصلا متوجه نمیشه که ما درس های مهم تری هم داریم و حداقل تعداد سوال هارو کم کنه
اصلا هم قانع نمیشه کا زیاده و باید کمش کنه هر چی اعتراض هم میکنیم هیچ فایده نداره
اگه پیشنهادی دارین بگین لطفاHedyeh Mirzay
تقلب -
Hedyeh Mirzay
تقلب@سمیه-صادقلو میدونی بد بختی چیه
ما یه سالن امتحانات داریم که خیلی بزرگه بعد هر کی میشینه وسط چهار طفش صندلی خالیه
قبل امتحان هم همه رو میگردن
️
-
@سمیه-صادقلو میدونی بد بختی چیه
ما یه سالن امتحانات داریم که خیلی بزرگه بعد هر کی میشینه وسط چهار طفش صندلی خالیه
قبل امتحان هم همه رو میگردن
️
Hedyeh Mirzay
آها خب پس چاره ای نداری بشین بخون -
سلام
میخونید اصلا ؟
اگه پیشنهادی دارین بگین لطفاHedyeh Mirzay زیاد بهش اهمیت ندە فقط در حد نمرە قبولی بخونش و وقتت و بیشتر واسە درسای تخصصی بزار ببینم یعنی انقدر سختە
؟ مالە ما کە هر درس زیادش 10سوال بود زیاد سخت نبود
-
Hedyeh Mirzay زیاد بهش اهمیت ندە فقط در حد نمرە قبولی بخونش و وقتت و بیشتر واسە درسای تخصصی بزار ببینم یعنی انقدر سختە
؟ مالە ما کە هر درس زیادش 10سوال بود زیاد سخت نبود
Rahman Zaheri
واقعا سخته شاید چون هیچ علاقه ای ندارم و حفظ کردنم چندان خوب نیست و کلمه های قلمبه سلمبه زیاد داره
اما معلممون هم خیلی بی انصافه -
Rahman Zaheri
واقعا سخته شاید چون هیچ علاقه ای ندارم و حفظ کردنم چندان خوب نیست و کلمه های قلمبه سلمبه زیاد داره
اما معلممون هم خیلی بی انصافهHedyeh Mirzay
نخون -
Rahman Zaheri
اما معلممون هم خیلی بی انصافهHedyeh Mirzay خب باید در حدی تلاشت بکنی کە نمرە امادگی کل نمرە کارنامت رو نابود نکنە بقیش مهم نیست
قطعا کە سخت تر از درسای اختصاصی نیست