کدوم ازمون بهتره
-
سلام دوستان. من پشت کنکور هستم و رشته ریاضی، بین ازمون ها نمیتونم انتخاب کنم، پارسال قلم چی میرفتم و تمام دفترچه هاش رو دارم (سوم و پیش رو) الان موندم آزمون برم یا همون دفترچه ها قلم چی رو خودم از خودم ازمون بگیرم، درضمن اون طور که تجربه دارم قلم چی سوالای بیخودی سخت میده که هیچ ربطی بعضی وقتا به کتاب نداره.
ممنون میشم نظرتون رو بگین -
سلام..
این از اون دسته سوالاتی هست .. که کاملا شخصیه..
بخوایم از لحاظ دشواری سوالات بررسی کنیم..
قلمچی مناسب ترین گزینه هست..
حالا چرا؟
سوالای ازمون سنجشو بررسی کنید..یه سطح متوسط دارند و یکنواخت..یعنی شما داری یه آزمون میدی در سبک کنکور حالا یکم پایینتر..یعنی اگر طراحای عزیز بخوان خیلی راحت میتونن دانش اموزو سر جلسه غافل گیر کنن..گزینه 2 هم تقریبا همین شرایطو داره
ولی قلمچی یه سرو گردن از کنکور بالاتره.. یعنی اگر سطح سوالا بالاتر هم باشه سر جلسه کنکور تعجب نمیکنید..
طوری که یکی از رتبه برتریای امسال میگفت که آزمون آخر قلمچی سطحش از کنکورم بالاتر بود..
بازم سلیقه ای هست.. ولی نظر من صد درصد کانونه.. -
سلیقه ایه
گزینه دو سال پیش خیلی خیلی اسون بود الان خبر ندارم
قلم چی از سطح کنکور بالاتره ولی برنامه راهبردی امسالش انصافا خوبه
فکر میکنه سخت تر بده بهتره و از جاهایی سوال رگباری میده که زیاد مهم نیست یا نمیاد تو کنکور
ولی خوبیش اینه که جامعه اماریش کمه
سنجش و گاج خوبن استانداردن ولی گاج جامعه اماریش کمه -
سلام..
این از اون دسته سوالاتی هست .. که کاملا شخصیه..
بخوایم از لحاظ دشواری سوالات بررسی کنیم..
قلمچی مناسب ترین گزینه هست..
حالا چرا؟
سوالای ازمون سنجشو بررسی کنید..یه سطح متوسط دارند و یکنواخت..یعنی شما داری یه آزمون میدی در سبک کنکور حالا یکم پایینتر..یعنی اگر طراحای عزیز بخوان خیلی راحت میتونن دانش اموزو سر جلسه غافل گیر کنن..گزینه 2 هم تقریبا همین شرایطو داره
ولی قلمچی یه سرو گردن از کنکور بالاتره.. یعنی اگر سطح سوالا بالاتر هم باشه سر جلسه کنکور تعجب نمیکنید..
طوری که یکی از رتبه برتریای امسال میگفت که آزمون آخر قلمچی سطحش از کنکورم بالاتر بود..
بازم سلیقه ای هست.. ولی نظر من صد درصد کانونه..Amir_M_Saberi اخه سخت بودنم زیاد خوب نیست که
البته من خودم بعد ازمون دفترچرو میگیرم حل میکنم -
Amir_M_Saberi اخه سخت بودنم زیاد خوب نیست که
البته من خودم بعد ازمون دفترچرو میگیرم حل میکنمmahdiya
خب از دید من سخت بودن خیلی بهتره..
به قول @Dr-Saraaa الان خراب کنی بهتره تا روز کنکور..
من وقتی تست راحت بزنم یه اعتماد به نفس کاذبی دارم و خودمو دلخوش میکنم که بلدم.. -
mahdiya
من وقتی تست راحت بزنم یه اعتماد به نفس کاذبی دارم و خودمو دلخوش میکنم که بلدم..Amir_M_Saberi درسته سخت بکار کردن نسبتا بهتره تا اسون کار کنی یهو دیدی غافلگیرت کردن طراحا کرم ریختن
-
mahdiya
من وقتی تست راحت بزنم یه اعتماد به نفس کاذبی دارم و خودمو دلخوش میکنم که بلدم..Amir_M_Saberi در کدوم ازمون بهتره گفته است:
mahdiya
من وقتی تست راحت بزنم یه اعتماد به نفس کاذبی دارم و خودمو دلخوش میکنم که بلدم.. -
گاج خیلی خوب شده امسال.میتونی بری گاج یا هر دوتا رو میتونی بری ببینی کدوم بهتره برات.گاج و قلم چی
-
سلام
به نظرمن ازمون حتما شرکت کنین چون متوجه سطح خودتون میشین
ازمونای دیگه جامعه اماری پایینی دارن ولی قلم چی از این جهت بهتره
درسته قلم چی بعضی از سوالاش بیخودی هستن و سخت ولی خب بهتر از غافل گیرشدن سرجلسه کنکوره
الان یجوری به این سختی عادت میکنین
با ارزوی موفقیت. -
ممنون از تمام دوستان که نظراتشون رو گفتند و راهنمایی کردند.Amir_M_Saberi @Ata1214 @Dr-Saraaa mahdiya matin_nakhai @