سلام بچه ها خوبین
.بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین
-
@dr-saraaa ولی گاج آیه ها رو خیلی خوب گفته
-
zzzaaa آرایه و قرابت الگو خوبه ؟
-
-
@sobhan-1999 در سلام بچه ها خوبین
.بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین گفته است:
من دینیشو گفتم
ادبیاتو نمیدونمzzzaaa آها
دینی هیچی به گاج نمیشه -
zzzaaa عربی ناصح زاده هم خوبه
-
یعنی من ادبیات مبحث به مبحث بخونم مثلا قرابت و املا و... یا نه فعلا کتاب دوم سوم پیش رو درس یه دس بخونم بعد برم مبحثی بخونم .
@m-z مبحثی بهتره ادبیات
یه دور کتابو بخون
نشر الگو دارم من مبحثی که مثلن لغت املارو تقسیم بندی کرده ادبیات اول دوم سوم همش اینطوره
ارایه من فیلم های هامون سبطی رو از اینجا میبینم از نشر الگو تست میزنم قرابت فعلن شروع نکردم تاریخ ادبیات لقمه مهرو ماه خوبه جمع و جوره -
لغات کلک معلم،قرابت هم کلک معلم یا هامون سبطی،آرایه هامون سبطی، دین و زندگی سفیر خرد یا گاج،عربی کامل گاج،زبان انگلیسی واژگان سطر به سطر گاج یا مهر و ماه و زبان میکرو گاج
-
@m-z هم کتاب کیا سالار که دارم تست هاش خوبه و ب اندازس .شهاب اناری هم خیلی خوبه ولی تعداد تستاش کمتره و ب نظرم هر دوش خوبه ولی شهاب اناری چون تستاش کمتره برای دوران جمع بندی بهتره
-
@m-z در سلام بچه ها خوبین
.بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین گفته است:
yalda__21 شهاب اناری رو داشتم تا برم اون یکی رو هم بگیرم ..مرسی از راهنمایتون
سلام
برای زبان یه کتاب هست به اسم زبان کنکور نویسنده رضا کیاسالار انتشارات شبقره
فوق العادس من خوندمش خیلی از شهاب اناری بهتره حتما بخونش -
هر درسی که واقعن ضعیفی رو فیلماشو ببین چون با خوندن کتاب خیلی فرقی نداره ویدیوی عمومی ها، ولی آرایه های ادبی آقای سبطی رو حتما ببین عالیه.
-
@m-z یه کتاب تست جامع بگیر حالا ناشرش خیلی مهم نیست (ترجیحا خیلی سبز)، بعد برای درسنلمه هم مبحث به مبحث بگیر، برا زبان فارسی و آرایه و تاریخ ادبیات و لغت لقمه ی مهروماه ارزون و جامع و خوبه، قرابت معنایی هم به جز نشر دریافت هامون سبطی رو هیچ چیز دیگه ای فکر نکن.
-
@m-z در سلام بچه ها خوبین
yalda__21 به نظر شما برا زبان جکار کنم کدوم کتاب رو بگیرم؟
مبتکران آقای اناری
-
عجب سکوتِ.......