کد نظام وظیفه
-
سلام برای دانشجوهای در حال تحصیل پیام نور باید کدوم کد رو بزنیم فوری دارم ثبت نام میکنم نصف ثبت نام مونده ممنون بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی
-

-
Hhh Hh کد ۹همه کارست؟
-
Hhh Hh س۱۹سال پشت کنکوری دو بار کنکور داده دانشجو برای معافیت تحصیلی پیام نور باید کد ۹بزنه؟
-
Hhh Hh کد ۹همه کارست؟
حسین نعمتی
سلام
نه. توضیحات توش داده شده
من اطلاع زیادی درباره کد ها ندارم. فقط اینو چند جا دیدم که بنظرم درستن.
بنظرم بهتره از مدرستون بپرسید . که مطمئن تر بشید -
Hhh Hh س۱۹سال پشت کنکوری دو بار کنکور داده دانشجو برای معافیت تحصیلی پیام نور باید کد ۹بزنه؟
حسین نعمتی
این رو تو اینترنت نوشته بودن :
دانشجویان دوره های غیر روزانه نوبت دوم «شبانه»، پیام نور، مجازی، پردیس خودگردان، دانشگاه آزاد اسلامی، غیرانتفاعی و شهریه پرداز)، به شرط نداشتن منع نظام وظیفه، می توانند هم زمان با تحصیل در دانشگاه و بدون انصراف از تحصیل برای شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ ثبت نام نمایند و در صورت قبولی، باید از رشته قبلی انصراف داده و فرم انصراف قطعی از رشته قبلی را به دانشگاه جدید محل تحصیل خود ارائه دهند.بازم میگم. بهتره از مدرستون سوال کنید.مطمئن تره
-
حسین نعمتی
این رو تو اینترنت نوشته بودن :
دانشجویان دوره های غیر روزانه نوبت دوم «شبانه»، پیام نور، مجازی، پردیس خودگردان، دانشگاه آزاد اسلامی، غیرانتفاعی و شهریه پرداز)، به شرط نداشتن منع نظام وظیفه، می توانند هم زمان با تحصیل در دانشگاه و بدون انصراف از تحصیل برای شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ ثبت نام نمایند و در صورت قبولی، باید از رشته قبلی انصراف داده و فرم انصراف قطعی از رشته قبلی را به دانشگاه جدید محل تحصیل خود ارائه دهند.بازم میگم. بهتره از مدرستون سوال کنید.مطمئن تره
Hhh Hh باشه ممنون
-
Hhh Hh باشه ممنون
حسین نعمتی
خواهش میکنم🙏🏻