گلبول قرمز و میتوکندری
-
سلام بچه ها , گلبول قرمز بالغ میتوکندری داره ؟
-
Eshagh Saki سلام نه نداره
-
Eshagh Saki سلام نه نداره
@sara-alamdari کارگاه نکته و تست زیست یازدهم , فصل 6 گفتار 2 , سوال 8 گزینه 4
ممنون میشم چک کنی , چون سال دهم اقای موقاری گفتن میتوکندری نداره , ولی تو این کارگاه گفتن میتوکندری داره
-
ممنون میشم چک کنی , چون سال دهم اقای موقاری گفتن میتوکندری نداره , ولی تو این کارگاه گفتن میتوکندری داره
Eshagh Saki
نداره دوست عزیز -
Eshagh Saki من چک کردم بله ایشون اینجا گفتن داره اما من یادم میاد که یه جا تاکید کردن که گلبول قرمز کلا دنا نداره چون نه هسته داره و نه میتوکندری
شاید اینجا بین نادرست ها اونی که به نسبت درست تر بوده رو انتخاب کردن
گلبولهای قرمز سکه مانند (مقعر الطرفین)، کوچک و فاقد هسته و سایر اندامکها است و در نتیجه ژنهای سازنده مواد مورد نیاز خود را ندارد. به همین جهت تنها منبع برای تأمین انرژی در آن فرایند گلیکولیز و تنفس سلولی است -
درود. خیر نداره
-
Eshagh Saki من چک کردم بله ایشون اینجا گفتن داره اما من یادم میاد که یه جا تاکید کردن که گلبول قرمز کلا دنا نداره چون نه هسته داره و نه میتوکندری
گلبولهای قرمز سکه مانند (مقعر الطرفین)، کوچک و فاقد هسته و سایر اندامکها است و در نتیجه ژنهای سازنده مواد مورد نیاز خود را ندارد. به همین جهت تنها منبع برای تأمین انرژی در آن فرایند گلیکولیز و تنفس سلولی است@sara-alamdari یک نکته دیگه اینکه شاید آقای موقاری گلبول قرمز نابالغ رو در نظر گرفتند
-
@sara-alamdari بستگی داره به کلمه خون
-
گلبولهای قرمز سکه مانند (مقعر الطرفین)، کوچک و فاقد هسته و سایر اندامکها است و در نتیجه ژنهای سازنده مواد مورد نیاز خود را ندارد. به همین جهت تنها منبع برای تأمین انرژی در آن فرایند گلیکولیز و تنفس سلولی است@sara-alamdari فرآیند گلیکولیز در زیست دوازدهم اومده؟ چون من هنوز دوازدهم رو نخوندم
-
Eshagh Saki
سلام
نه،ندارد -
@sara-alamdari فرآیند گلیکولیز در زیست دوازدهم اومده؟ چون من هنوز دوازدهم رو نخوندم
Eshagh Saki بله در فصل ۵ اومده