سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
شیمی
-
سلام دوستان عزیزی که توی تاپیک هام بودن در مورد اینکه کتاب شیمی به من نرسیدمیخواستم بگم که من الان دقیقا کتاب میکرو طبقه بندی گاج و دارم و میخوامم در کنارش فیلمهای اقای پویان نظر و هم ببینم پک اختصاصی و گرفتم دیگه حیفه پولمه شیمی و استفاده نکنم و بعد الان نمیفهمم چجوری استفاده کنم اینارو باهم میتونم فیلمهارو ببینم بعد نکاتی که ایشون میگن و که داخل درسنامه میکرو نیست و بنویسم توی کتاب میکرو و بعد از تست های میکرو بزنم و دیگه تست های ابریشم و نزنم؟یا اگه وقت کردم بزنم؟سرگردونم به خدا اصلا با پی دی اف کنار نمیام فقط کتاب فیزیکی
در مورد کتاب کتابهای زیادی الان دمه دستمه از خیلی سبز و میکرو و مهر و ماه و نشر الگو و انتشارات و آی کیو و خیلی چیزای دیگه میکرو خوب بود برداشتم؟
یه دبیر شیمیم کنار دستمه سرگروهم هستن شیمیم خوبه ایشون هروقت بگم میتونن بهم یاد بدن امتحان شیمی هیچی نخونده بودم بعد شب امتحان باهام کار کرد و خوب شدم خودشونم جزوه دارن و از این جزوه هاهم میتونم استفاده کنم کنار دستمه بعد خیلیم عالیه و میشه با خواندن هر سه تاش شیمی و بالای هفتاد زد همه دنبالشن جزوشون و فقط داخلش تست های کنکور و خودشون نوشتن داخلش این کتابهاهم چاپ جدیده و همش نو هستن حالا من چه کنم به نظرتون؟خودمم موندم نمیتونمم از کتاب شیمی راه ابریشم بگذرم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@راه-ابریشمی-ها-شیمی -
به نظرتون شیمی و برای اموزش از چی استفاده کنم؟درسنامه راه ابریشم؟جزوه و دبیر شیمی؟یا درسنامه کتاب تست؟
-
اینم بگم از اونجا که نمیتونم پی دی اف بخونم درسنامه اقای پویان نظر و هرچی میگن باید بنویسم توی دفتر؟
-
سلام تو تاپیک قبلی هم گفتم
یه یا دو منبع داشته باشین ولاغیر
اینطوری فقط دارین خودتونو گیج میکنین
به نظر من ویدئو های راه ابریشم ببینید و اشکال هاتونو از اون معلمه بپرسین
جزوه هم که اصلا دیگه چاپ نمیشه و طبیعتا نمیتونین بخرین
خیلی از نکته ها تو خود کتاب هستن فقط تستا که اونا هم حجمشون واقعا کمه میتونین فقط اون بخش هارو چاپ کنین یا از رو پی دی اف بخونین -
Bahar Gh سلام من راه ابریشمی ام ، و جزوه هارو چاپ نکردم ، کتاب تست خریدم که درسنامه دارن خودشون
الان دارم درسنامه های راه ابریشم رو میبینم نکاتی که تو جزوه نیست رو مینویسم و در کنارش به عنوان مکمل از درسنامه کتاب تست ها استفاده میکنم
و موقع مرور هم از رو پی دی اف جزوات ابریشم میخونم -
Bahar Gh سلام یه منبع رو انتخاب کن و با اون پیش برو اون معلمه بهتره یا راه ابریشم
من پارسال از ویدیو های آقای صدری برای ریاضی استفاده میکردم که جزوه نداشت منم کتاب سیر تا پیاز رو برداشتم به جای جزوه استفاده کردم
در کل میخوام بگم مطالب حداقل ۸۰ درصد با کتاب کمک آموزشی یکیه و حالا اون قسمتی که نبود رو بنویس داخل کتاب
برای تست ها هم من خودم پاسخنامه باشه برای تست آموزشی راحت ترم و سری های بعد میرم تست های راه ابریشم رو میزنم
میتونی نصف تست های کتاب و بزنی و نصف تست های راه ابریشم -
اسما نادری معلم برادر خودمه عالیم هست کتاب میکروهم از داداشم گرفتم همش بهم میگه جزوه هام و بخون و هرجاش و مشکل داشتی بپرس حالا ولی راه ابریشم و که پکش و گرفتم خب شیمیم داخلش بود میتونم استفاده کنم