کنکور هنر
-
سلام
بچه ها من رشتم تجربیه خیلی دودلم کنکور هنر شرکت کنم به نظرتون ثبت نام بکنم یا نه؟!
ممنون میشم اگر نظر یا تجربه ایی دارین به اشتراک بذاریندانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فارغ-التحصیلان-آلاء -
اینم بگم هدفم این نیست که مثلا با جو کنکور اشنا شم یا مثلا سوالارو ببینم و اینا
نه واقعا میخوام بهم رتبه بده که بعدا انتخاب رشته کنم
ولی اصلا نمیدونم برم ثبت نام بکنم یا نه...اصلا رشته هنر رو موقع انتخاب رشته پر کنم یا نه همه انتخاب هامو برا رشته های تجربی بزنم...
خیلی دودلم
تازگیا یه جوری شدم به هیچی علاقه ندارمنه رشته های تجربی رو دوس دارم نه رشته های فنی نه رشته های هنر
کلا سردرگم دارم دور خودم میچرخم و روزارو طی میکنم...
چ کنم به نظرتون -
سلام
به نظر من اینکه شرکت کنید به جهت اینکه با جو کنکور آشنا بشید و استرس و نگرانیتون از این بابت کمتر بشه خوبه
منتها باید روحیه خودتون رو بسنجید ببینید اگه تو شرایط کنکور قرار بگیرید استرس میگیرید واسه کنکور اصلیتون یا نه
بعضیا هستن استرسشون بیشتر میشه
اما بعضیا هم هستن مثل من که واقعا ترس و استرسم از کنکور خیلی کم شد بعد از کنکور هنر
به هرحال خودتون بر اساس شرایط روحیتون باید تصمیم بگیرید شرکت کنید یا نه -
سلام
بچه ها من رشتم تجربیه خیلی دودلم کنکور هنر شرکت کنم به نظرتون ثبت نام بکنم یا نه؟!
فارغ-التحصیلان-آلاءmy study سلام
اگه پشت کنکوری هستین که نیازی نیست ولی اگه سال اول کنکورتونه بد نیست ثبت نام کنین -
ولی حتی اگه ثبت نام نکردین حتما سوالاشو بزنین
-
سلام
به نظر من اینکه شرکت کنید به جهت اینکه با جو کنکور آشنا بشید و استرس و نگرانیتون از این بابت کمتر بشه خوبه
منتها باید روحیه خودتون رو بسنجید ببینید اگه تو شرایط کنکور قرار بگیرید استرس میگیرید واسه کنکور اصلیتون یا نه
اما بعضیا هم هستن مثل من که واقعا ترس و استرسم از کنکور خیلی کم شد بعد از کنکور هنر
به هرحال خودتون بر اساس شرایط روحیتون باید تصمیم بگیرید شرکت کنید یا نهmaryam111 مرسی عزیزم بابت نظرت
ولی من خودم فارغ التحصیلم یعنی 2-3 بار کنکور دادم برا همین استرس خاصی ندارم در مورد خود کنکور دادن
گفتم هدفم از کنکور هنر این نیست
میخوام بهم رتبه بده ولی دو دلم نمیدونم برم یا نرم میترسم اگ برم خسته شم از کنکور اصلیم جا بمونم فوقش اگ خواستم هنر برم رشته های هنر بدون کنکور رو میزنم یا اینکه نه برم کنکور هنر بدم کنار رشته های تجربی با کنکور هنر انتخاب رشته کنم ن بر اساس معدل
سر این دودلم -
سلام
به هرحال خودتون بر اساس شرایط روحیتون باید تصمیم بگیرید شرکت کنید یا نه -
my study سلام
اگه پشت کنکوری هستین که نیازی نیست ولی اگه سال اول کنکورتونه بد نیست ثبت نام کنین@fargol-sh سلام
مرسی عزیزم بابت نظرت
ولی من خودم فارغ التحصیلم یعنی 2-3 بار کنکور دادم برا همین استرس خاصی ندارم در مورد خود کنکور دادن
گفتم هدفم از کنکور هنر این نیست
میخوام بهم رتبه بده ولی دو دلم نمیدونم برم یا نرم میترسم اگ برم خسته شم از کنکور اصلیم جا بمونم فوقش اگ خواستم هنر برم رشته های هنر بدون کنکور رو میزنم یا اینکه نه برم کنکور هنر بدم کنار رشته های تجربی با کنکور هنر انتخاب رشته کنم ن بر اساس معدل
سر این دودلم -
M my study marked this topic as a question on
-
سلام
فارغ-التحصیلان-آلاءmy study ثبت نام کنید واقعا دیدن سبک سوالات عمومی قبل از ازمون فایده داره ولی اگه ادمی هستید که اگر سخت باشه تاثیر میگیرید سعی کنید یا کنار بیایید چون برای همه سخته اگر نه نکنید
-
تو میخوای انجام بدی از بقیه میپرسی؟!
ببین اگه دلیل خاصی داری شرکت کن
مثلاگرم شدن برای کنکور اصلیت
یا هم به رشته هاش علاقه داری
هیچوقت تصمیمتو براساس نظر بقیه قرار نده
این نوع اشتباهی از تصمیم گیریه که وابسته به خواسته بقیه انتخاب کنی -
سلام دوستان
من پنج سال پیش حدودا دیپلم گرافیک از کارودانش گرفتم و کنکور فنی حرفه ای دادم و دانشگاه قبول شدم...ولی شرکت نکردم چون بچه دار شدم.الان بعد پنج شیش سال میخوام درس خوندنو شروع کنم...چون پیش نخونده بودم دیپلمم رو تطبیق زدم و دارم دیپلم تجربی میگیرم خیلی درسا برام سخته...میخوام امسال آزمایشی کنکور تجربی بدم...ولی علاقم به هنره ولی به خاطر هزینه زیاد فعالیت بالایی که داره با دوتا بچه پشیمون شدم از ادامه دادنش...
حالا خیلیا بهم پیشنهاد میکنن کنکور هنر بدم میگن برات راحت تره و چون بهش علاقه داری. ولی من بعد چند سال هیچی یادم نمونده...ولی درکل هر دو کنکور برام سخته...چون فرصت مطالعه ندارم...
به نظرتون چیکار کنم بهتره؟میشه هم کنکور تجربی هم هنر داد؟ -
اینم بگم هدفم این نیست که مثلا با جو کنکور اشنا شم یا مثلا سوالارو ببینم و اینا
نه واقعا میخوام بهم رتبه بده که بعدا انتخاب رشته کنم
ولی اصلا نمیدونم برم ثبت نام بکنم یا نه...اصلا رشته هنر رو موقع انتخاب رشته پر کنم یا نه همه انتخاب هامو برا رشته های تجربی بزنم...
خیلی دودلم
تازگیا یه جوری شدم به هیچی علاقه ندارمنه رشته های تجربی رو دوس دارم نه رشته های فنی نه رشته های هنر
کلا سردرگم دارم دور خودم میچرخم و روزارو طی میکنم...
چ کنم به نظرتونmy study بدترین حالت برای کنکوری حالت حال شما هست سعی کنید برای خودتون هدف های کوتاه مدت انتخاب کنید و این هدف های کوتاه مدت رو یک هفته ای یا سه روزه در نظر بگیرید و اصلا به انتهای کار فکر نکنید و اینکه در گذشته چه آمال و آرزوهایی داشتید رو کنار بگذارید با فراغ بال برنامه های کوتاه مدت خودتون رو به پایان برسونید برای ثبت نام هنر هم جهت آشنایی با فضای کنکور در صورتی که قادر هستید ثبت نام انجام بدید
-
سلام دوستان
من پنج سال پیش حدودا دیپلم گرافیک از کارودانش گرفتم و کنکور فنی حرفه ای دادم و دانشگاه قبول شدم...ولی شرکت نکردم چون بچه دار شدم.الان بعد پنج شیش سال میخوام درس خوندنو شروع کنم...چون پیش نخونده بودم دیپلمم رو تطبیق زدم و دارم دیپلم تجربی میگیرم خیلی درسا برام سخته...میخوام امسال آزمایشی کنکور تجربی بدم...ولی علاقم به هنره ولی به خاطر هزینه زیاد فعالیت بالایی که داره با دوتا بچه پشیمون شدم از ادامه دادنش...
حالا خیلیا بهم پیشنهاد میکنن کنکور هنر بدم میگن برات راحت تره و چون بهش علاقه داری. ولی من بعد چند سال هیچی یادم نمونده...ولی درکل هر دو کنکور برام سخته...چون فرصت مطالعه ندارم...
به نظرتون چیکار کنم بهتره؟میشه هم کنکور تجربی هم هنر داد؟هنگامه سالار
سلام وقتتون بخیر بله میشه توی هردو شرکت کنید -
سلام
فارغ-التحصیلان-آلاء -
M my study marked this topic as a regular topic on