روشی برای درس خواندن
-
سلام من فکر میکنم درس نمیخونم و روشی برای درس خوندن ندارم و بعضی از کتاب هارو نمیخونم و کلا قاطی کردم نمیدونم چجوری درس بخونم اگه میتونین ب من کمک کنید یا ی روشی بهم بگین برای درس خواندن
-
-
-
سلام وقت بخیر.
فکر میکنم شما صفر صفر نیستید فقط ذهنتون یکم شلوغ شده.
بنظرم اول درسارو رو دسته بندی کنید، ببینید با کدوم درس ها اوکی هستید یعنی اگه یبار درس رو بخونید میتونید تستهای مربوطه ش رو بزنید. مثلا من خودم با دینی و زیست و فارسی و شیمی میزون هستم.
بعد ببینید کدوم درسا بدقلق تر هستن مثلا برای من ریاضی و فیزیک. پس وقت بیشتری براشون میذارم.
حتما از To do list یا بولت ژورنال استفاده کنید. به هرحال باید برنامه ریزی روزانه داشته باشید.
و چیزی که تجربه خود من هست اینه که بیشتر از درس خوندن تست بزنید.
و سعی کنید یسری نکات رو از پاسخنامه تست ها یاد بگیرید، نه از متن کتاب صرفا.
و اینکه پنجشنبه ها و جمعه ها رو بذارید برای درسایی که بیشتر باهاشون درگیرید، و تست هایی که قبلا از این درس ها کار کردین رو هم درباره بزنید تا یادآوری بشه براتون.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم -
سلام وقت بخیر.
بنظرم اول درسارو رو دسته بندی کنید، ببینید با کدوم درس ها اوکی هستید یعنی اگه یبار درس رو بخونید میتونید تستهای مربوطه ش رو بزنید. مثلا من خودم با دینی و زیست و فارسی و شیمی میزون هستم.
بعد ببینید کدوم درسا بدقلق تر هستن مثلا برای من ریاضی و فیزیک. پس وقت بیشتری براشون میذارم.
حتما از To do list یا بولت ژورنال استفاده کنید. به هرحال باید برنامه ریزی روزانه داشته باشید.
و اینکه پنجشنبه ها و جمعه ها رو بذارید برای درسایی که بیشتر باهاشون درگیرید، و تست هایی که قبلا از این درس ها کار کردین رو هم درباره بزنید تا یادآوری بشه براتون.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنمReyhaneh Moradi ممنون عالی بود
-
سلام وقت بخیر.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنمReyhaneh Moradi ی سوال برای هر درس ب نظر شما چند ساعت درس بخونم
-
Reyhaneh Moradi ممنون عالی بود
Mohamad Doosti
خواهش میکنم -
Reyhaneh Moradi ی سوال برای هر درس ب نظر شما چند ساعت درس بخونم
Mohamad Doosti
یه چیزی میخوام بگم نمیدونم درسته یا نه، ممکنه از نظر بعضی ها بدآموزی داشته باشه... ولی! بنظرم زیاد در قید و بند ساعت مطالعه نباشید، قطعا ساعت مطالعه مهمه... ولی هر روز که از خواب بلند میشید به خودتون بگید من امروز تمام سعیم رو میکنم که بهترین باشم، و مبحثی برنامه ریزی کنید، مثلا بگید امروز فصل از ماده به انرژی زیست ۳ رو کامل میخونم.
همون تایمی که گذاشتید برای خوندن اون فصل میشه ساعت مطالعه که بنظرم اونقدر ضروری نیست که دقیق حساب کنید چند ساعت شده و خب ناخوداگاه شما درسایی رو که بیشتر باهاش مشکل دارین رو بیشتر میخونید... و بعد از یک هفته یک ساعت مطالعه تقریبی دستتون میاد.
من خودم روزی شش ساعت حدودا با همین روش میخونم و بازدهی بالایی دارم ولی خب ساعت مطالعه برای هرکس متفاوته. -
سلام من فکر میکنم درس نمیخونم و روشی برای درس خوندن ندارم و بعضی از کتاب هارو نمیخونم و کلا قاطی کردم نمیدونم چجوری درس بخونم اگه میتونین ب من کمک کنید یا ی روشی بهم بگین برای درس خواندن
-
سلام وقت بخیر.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنمReyhaneh Moradi صفر صفر ن من دارم دوره میکنم داخل برنامه ریزیها ب مشکل بر خوردم و دیگه نمیدونستم از کجا بخونم چندتا کتاب هم بخاطر این نتونستم امتحان بدم
-
Reyhaneh Moradi صفر صفر ن من دارم دوره میکنم داخل برنامه ریزیها ب مشکل بر خوردم و دیگه نمیدونستم از کجا بخونم چندتا کتاب هم بخاطر این نتونستم امتحان بدم
Mohamad Doosti
بله متوجه شدم
تنها لازمه ش برنامه ریزیه بنظرم -
Mohamad Doosti
یه چیزی میخوام بگم نمیدونم درسته یا نه، ممکنه از نظر بعضی ها بدآموزی داشته باشه... ولی! بنظرم زیاد در قید و بند ساعت مطالعه نباشید، قطعا ساعت مطالعه مهمه... ولی هر روز که از خواب بلند میشید به خودتون بگید من امروز تمام سعیم رو میکنم که بهترین باشم، و مبحثی برنامه ریزی کنید، مثلا بگید امروز فصل از ماده به انرژی زیست ۳ رو کامل میخونم.
همون تایمی که گذاشتید برای خوندن اون فصل میشه ساعت مطالعه که بنظرم اونقدر ضروری نیست که دقیق حساب کنید چند ساعت شده و خب ناخوداگاه شما درسایی رو که بیشتر باهاش مشکل دارین رو بیشتر میخونید... و بعد از یک هفته یک ساعت مطالعه تقریبی دستتون میاد.
من خودم روزی شش ساعت حدودا با همین روش میخونم و بازدهی بالایی دارم ولی خب ساعت مطالعه برای هرکس متفاوته.Reyhaneh Moradi فکر کنم فقط خودت بتونی ی چیزایی بهم بگی من از کسایی که پیشم هستن میشنوم که بعضی از فامیلاشون شب و روز میخونن بعد من روحیه خودمو از دست میدم و هی میگم اصلا نمیتونم بخون من دیگه درس خون نمیشم اینا ولی الان داخل منطقه ای که هستم منو ب درسخون میشناسن
-
Reyhaneh Moradi فکر کنم فقط خودت بتونی ی چیزایی بهم بگی من از کسایی که پیشم هستن میشنوم که بعضی از فامیلاشون شب و روز میخونن بعد من روحیه خودمو از دست میدم و هی میگم اصلا نمیتونم بخون من دیگه درس خون نمیشم اینا ولی الان داخل منطقه ای که هستم منو ب درسخون میشناسن
Mohamad Doosti در روشی برای درس خواندن گفته است:
Reyhaneh Moradi فکر کنم فقط خودت بتونی ی چیزایی بهم بگی من از کسایی که پیشم هستن میشنوم که بعضی از فامیلاشون شب و روز میخونن بعد من روحیه خودمو از دست میدم و هی میگم اصلا نمیتونم بخون من دیگه درس خون نمیشم اینا ولی الان داخل منطقه ای که هستم منو ب درسخون میشناسن
میفهمم چی میگید
من کلا ساعت مطالعه رو نمیفهمم، مثلا مبحثی رو که من توی یک ساعت جمع میکنم دوستم توی دو ساعت میخونه. بیشترش هم بر میگرده به روحیه افراد و شخصیتشون و...
من کلا آدمی هستم که همه میگن کارامو خیلی سریع انجام میدم
ولی خب یه نفر هست دوست داره کاراشو آروم تر انجام بده
هیچکدوم از این ها دلیل بر درس خون بودن یا نبودنمون نمیشه