سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
شروع از بهمن
-
حداقل باید روزی 14 ساعت درس بخونید بصورت تستی کنکوری
چون قبولی در رشته تجربی بسیار تلاش بیشتری نسبت به سایر رشته ها میطلبه -
چقدر شبیه من .....
-
Venus Svsvhjwnssh امیدوارم جواب کنکور که اومد خوشحال ترین باشی
-
Venus Svsvhjwnssh
چقدر ترسیده...
چقدر حیرون...
چقدر غمگین...
خیلی وقت بود توی موضوع سؤالات مشاورهای نیومده بودم. ولی الآن فکر میکنم یکم نیازه که نه تنها حرف بزنم، بلکه زیادهگویی هم بکنم.
ببین منو.
همهٔ اینایی که گفتی اصن باشه.اصن قبول. هرچی تو گفتی قبول. تا اینجاش نخوندی؟ قبول. دهم و یازدهمت رو نخوندی؟ قبول. تلاش نکردی؟ قبول. افسردگی گرفتی؟ قبول. بیاراده و سست شدی؟ قبول. همممهش قبول.
ولی اگه میخوای پاشی شروع کنی، بسمالله.
من قلباً اعتقاد دارم که ماهی رو هروقت از آب بگیری تازهس.
منِ سید دانیال حسینی، خودم برای کنکور خوندن سفت و سخت رو از عید و بعد عید شروع کردم. سه ماه! و خداروشکر نتیجه هم خوب شد.
اگه میخوای شروع کنی، پاشو. همهٔ اینایی هم که گفتی، فدای سرت!
این خبرای چرت و پرتی که از چپ و راست میخونی رو ول کن. اینکه اگه از دهم شروع نکنی دیگه دیره، اینکه از تابستون نخونده باشی فلانه، اینکه کنکوریا سه ساعت میخوابن و و و و و و. همهٔ اینا مزخرفه! باور کن.
خیلی از بچهها هستن از دهم شروع میکنن به خوندن. ولی دیگه این آخرا خسته میشن. دیگه تلاش نمیکنن... یهو از همممهچیز خسته میشن به خاطر فشار زیاد تمام این سه سال و همهچیز آخرش خراب میشه.
من از تو میخوام که برای خودت هم که شده، از همین الآن پاشی. از همین الآن تلاش کنی. برنامهریزی کنی و اون نتیجهای که حقش رو داری، بگیری و هیچوقت از «دیگه دیر شده» توی زندگیت استفاده نکن...تلاشتو بکن. تا اونجایی که میتونی.
حالا ممکنه یکی بیاد زیر کامنت من بنویسه،«آره حتی شب کنکور هم دیر نیست بخوای بخونی». دلم میخواد بگم که چرا. این دیره. برای اون کنکور دیره. ولی اگه اون آدم تصمیم گرفته باشه که شروع کنه، از همونجا میتونه برای سال بعدش بخونه.
خلاصه که من منتظرم که بیای اینجا و بهم بگی پاشدم،شروع کردم و حالا حالم خوبه. -
danial hosseiny حرفاتون تا جایی درسته منم قبول دارم از الانم میشه قبول با بهترین رتبه فوق العاده تر از تصور
ولی ماهی رو هر وقت بگیری تازه نیست
ممکنه آب لجن شده باشه ماهی مرده باشه
یعنی اگه دس نجونبونی روزای عمرت میرن
خیلی روزایی مهمین
یه فرد 18/19ساله هر روزی شو که تنها با کتاباش تو یه اتاق میگذرونه خیلی حرفه
باید دست جنبوند تا ماهی نمیره -
Asmaa Kianii
ماهیای رو از آب میگیرن که زنده باشه...
ماهیِ مرده که دیگه گرفتنی نیست
نکتهش همینجاس -
Venus Svsvhjwnssh بشدت حرفات مثله من بود تک تک حرفات توضیحی از من بود ، این خیلی اذیت کننده هس ی بچه زرنگ اینجور شه🥲
-
تو دقیقا عین منی ولی با این تفاوت که من اصلا ناامید نیستم و خیلیم به خودم باور دارم تازه میخوام شروع کنم تازه هم ازمون ثبت نام کردم
-
Bahar Gh منم امید دارم ولی هرکار میکنم نمیتونم درس بخونم قبلن روزی ۴ _۵ ساعت میخوندم اما الان ی دیقه هم نمیتونم استراحت و تفریح هم داشتم اما باز جواب نداد
-
Venus Svsvhjwnssh چرا نشه؟؟؟؟؟؟؟من پشت کنکوریم ،بهتر از تو میدونم که ۵ ماه تایم خیلی خوبیه ،واقعن خوبه ،نمیگم زیاده .. ولی کم هم نیست ،ببین فقط و فقط یه چیز خیلی مهمه ساعت مطالعتو بالا نگه دار ،نمیگم همین اول کار ۱۳ ساعت بخون ،هفته اول که شروع کردی ،موتورت روشن شد ،دیگه کم کم افزایش نده ،سرعتتو ببر بالا و روی ساعت بالاتر ،من خودم تازه دو روزه شروع کردم و خیلیی امیدوارم که نتیجه میگیرم چون میدونم این تایم چقدر فوق العادست ،بیا برات مثال بزنم تا خیالت راحت بشه!! چند روز پیش یه لایوی دیدم از پیج دکتر کسری بود
علی شیدایی کنکوری ۹۹ ، اگه اشتباه نکنم دوسال تو رشته علوم آزمایشگاهی درس خونده بود و از دوران کنکورش میگذشت ،دی ماه از دانشگاه شیراز انصراف داد و بهمن ماه شروع کرد به خوندن ،همه فکر میکردن میخواد برای ۱۴۰۰ بخونه ولی شروع کرد و اعتماد به نفس خوبی داشت
فکر میکنی رتبش چند شد؟؟؟ شد رتبه ۱۱ ،و الان دانشجو دندان مشهد هستش خیلی ازین مثال ها وجود دارن ولی تو اگه واقعن توانتو بزاری واقعن تلاش کنی ،ببین دقت کن میگم واقن ینی با تمام وجود ،شک نکن بهترین رتبه رو میاری ،اصلن به نشدن فکر نکن ،با خودت بگو باید بشه !!بگو بایدیه!!!باید قبول شم همین امسال! برنامتو بریز ،یا خودت یا مشاورت ،ولی به نظرم از یکی کمک بگیر تا تو تایم باقی مونده اشتباه نکنی!!این حرفم که بعصیا از دهم خوندن ،مفتتتتتته !!هیچ ربطی نداره !!هیچ ربطی!!!من حرف اصلیم اینه ک تو این تایم قط
عن میشه ،دیگ بستگی به خودت داره که میخوای تلاش کنی یا نه !!چون شدنی ک هست و فقط خودتی ک تعیین میکنی:) ،امیدوارم ک کنکورتو بترکووووونی!!!یادت باشه ۱۰۰ درصد توانتو بزار ،تا موقع آزمون دادن حسرت نخوری♡ -
رکسانا موسویان خییییییلییییی مممنونم ازت و وقتی که گذاشتی،،،چشمم حتما
-
هوشنگ جودکی اره منم تو همین شرایطم خیلی بدههه
-
Bahar Gh واقعااا، خیلی خوبه تبریک میگم بهت که امید داری، انشاالله موفق بشی
-
هوشنگ جودکی ارههههههه خیلی سخت و دردناکههه،،،، واقعا ناراحت شدم که این وضعیت برای شما هم ب موجود اومده چون درکش خیلی سخته و تحملش سختتر،،،، انشااله بتونیم خودمونو از این منجلاب بی انگیزه گی بکشیم بیرون
-
Asmaa Kianii چه تعبیر زیبایی،،، ممنونم از نظرتون
-
danial hosseiny وای چه عالی انگیزه میدید،،،، آقای حسینی
من خیلیا رو دیدم خیلی کلیپا و متن و هر چی،، که امید واهی میدن با حرفاشون آدم بیشتر دلسرد میشه،،، ولی حرفاتون خیلی خوب و منطقی بود،،، ممنونم از نظرتون و وقتیکه گذاشتید -
Asmaa Kianii مممنون اسما جان،،
-
Puzzle Fit بله درسته
-
kosar adibi چه بد که تو شرایط من هستید
-
Venus Svsvhjwnssh ممنون من دارم روی عزت نفسمم کار میکنم چون این راز موفقیت توی هر زمینه ای هست واقعا