سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
شروع از بهمن
-
ladan.karami karami
خب پس با این اوصاف باید منتظر نتیجهٔ شما هم باشم️ -
احسان نوروزی کیوی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Venus Svsvhjwnssh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Venus Svsvhjwnssh کاری نکردم، مطمئنم که بعد اومدن نتایج هممون به خاطر اینکه شروع کردیم، از خودمون تشکر می کنیم
-
danial hosseiny خب این جای حرفمون یکیه منم گفتم باید دس جنبوند تا دیر نشه
هدف من از مثالم یاد آوری گذر عمر بود اینکه روزایی مهم زندگیتن استفاده کن تا زودتر به اون خوشحالی برسی
اینکه یه کاری و بتونی تو20 سالگی انجام بدی ولی انجام ندی تااااااااااااااااااااااااااا بشه30سالت آره بازم خوشحال میشی انرژی میگیری
ولی کیف20 سالگی رو نداره
یه مثال:یه فامیلی دارم رشته تجربی چندسال پشت کنکور خونده نخونده امید داشته نداشته هر طوری که بوده
الان سن25سالگی رفته دانشگاه
الان براش کیف 20سالگی رو نداره همکلاساش همه18_20ساله ان دنیا شون فرق داره
نگفتم نمیشه از الان خوند و قبول نشد شما فکر کردی من مقابل حرفتون گارد گرفتم ولی من قصدم نشون داد عاقبت اسغاده کردن و نکردن از این تایم فوق العاده مهم[برای کنکوری 401]
با تلاش اگه الان صفری و قرار بری بدون کنکور بخونی حداقل حداقلش میتونی یه رشته بهتر که موقعیت اجتماعیت رو میبره بالا بخونی -
ladan.karami karami اینایی که13_14 میخونن ته تهش9 مفید دارن
اصلا نمیشه13ساعت مفید خوند -
Asmaa Kianii
منم نگفتم شما گارد گرفتین️
دلم میخواد «حسرت» و «ای کاش...» رو توی زندگیتون کمتر استفاده کنین و به این نتیجه برسین اونی که گذشته، دیگه گذشته... الآنو بچسبین. -
-
Venus Svsvhjwnssh واسه شروع کردن هیچ موقع دیر نیست
قوی باش ضعیف ها نابود میشن -
سلام
-
سلام امیدتون رو از دست ندید
از ساعت مطالعه کم شروع کنید و هر روز افزایش بدید
به هدفتون فکر کنید
البته کمی استراحت بین درس و مطالعه داشته باشید
هر روز نیم ساعت قدم بزنید
هر روز تست بزنید تحلیل کنید مطالب یادتون میفته
به امید موفقیتتون -
danial hosseiny ای کاش روزی بیاد هیچ ای کاشی ته ذهن هیچ کس نباشه
امیدوارم تمام تلاشم
تمام تلاشتون رو این مدت بکنیم که به قول دکتر آیندمون[دانشجو پزشکی هستید دیگه؟]
مهر401 نگیم
بهترین ها رو برای شماهم آرزو دارم آقای حسینی -
Asmaa Kianii
من که فقط خط اول و آخرش رو متوجه شدم
ولی نه. معماری میخونم -
danial hosseiny عه خب آقای مهندس
-
Asmaa Kianii دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط Asmaa Kianii انجام شده
danial hosseiny یه تیکش حذف شده
مهر401نگیم کاش اون روزا میخوندیم
بقیش مشکل نداره -
Asmaa Kianii
الآن درست شد
امیدوارم... -
Asmaa Kianii
موافقم
میخوام یه خاطر تعریف کنم برای من به شخصه خیلی جالبه
یک روز صبح به همراه پدرم که داشتم میرفتم مدرسه و همچنین امتحان داشتم و یکمی هیجان بهم چیره شده بود پدرم بهم گفتن میخوام یه نکته ای بهت بگم اونم اینکه من در حال تحصیل که بودم زمان امتحانات چندین ساعت میخوندیم و صبح ها زود بیدار میشدم و باز هم محکم تر مُصِر تر میخوندم اما یک چیز ذهنم را مشغول کرده بود
یکی از هم کلاسی هام بعد از اتمام کلاس های روزش به کتابخانه میرفت و نهایتا اون امتحان رو دوساعت الي سه ساعت میخوند و فردا سر جلسه حاضر میشد
و نمرات بالایی هم داشت
پدرم بهم گفتن دختر گلم وقتت رو يا زمانت رو هدر نده هر چقدر درس میخونی مفید بخون يعني وقتی درس میخونی فقط درس بخونی نه اینکه ذهنت هزار جا باشه
دوساعت بخون اما واقعا بخون
یه مشکلی که اکثر ما آدم ها داریم اینکه هیچ کاری رو درست انجام نمیدیم یعنی چی!؟
یعنی زمانی که غذا صرف میکنیم واقعا غذا نمی خوریم
يا وقتی استراحت میکنیم واقعا استراحت نمی کنیم
خلاصه که هر کار رو که انجام میدیم رو کاملا ذهن و فکرمون رو در اختیارش نمی زاریم و کار های دیگه هم درش دخیل میشه
امیدوارم که مفید بوده باشه و بتونید در کارهاتون از این مثال استفاده کنید
یا علی -
-
احسان نوروزی کیوی چقدر حرفات برام قابل درک بود
فهمیدم خیلیا با این شرایط شروع میکنن -
اقا دمتون گرم خیلی مطالب تاپیک مفید بود
-
Kosar Angouran دانش آموزان آلاءreplied to Venus Svsvhjwnssh on آخرین ویرایش توسط Kosar Angouran انجام شده
Venus Svsvhjwnssh
باور کن من خودمم مثل تو ام
منم دوازدهمم و تازه میخوام شروع کنم
به نظرم فقط شروع کردن سخته
این کلاسای مجازی به خیلیا اسیب زده یکیش خودم اما افراد کمی پیدا میشن که ازین فرصت خیلی خوب استفاده کنن
من یه زمانی خیلی راحت روزی ۸ ساعت کم کمش میخوندم پس دوباده میتونم به اون دوران برگردم
تو هم میتونی
همه میتونن
هر کس که بخواد میتونه
فقط شروع سخته
من ، تو ، ما ، هممون خیلی قویتر از این هستیم که چندتا کتاب دبیرستانی مارو از پا بندازه -
دوستان ی سوال دارم.برای کنکور۱۴۰۲دروس عمومی دیگه حذف شد؟؟؟