رفع اشکال زیست فصل 2 دهم
-
سلام دوستان،وقتتون بخیر،این گزینه درسته بنظرتون؟اگه درسته و یا غلطه (چرا)
فراوان ترین یاخته های پوششی سطح مخاط روده همانند برخی از یاختههای کبدی با فعالیت خود سبب ریز شدن چربیها در فضای روده باریک میشوند.
چند وقت پیش تو جلسات رفع اشکال مطرح شد ولی نه از مسئولش جوابی گرفتم نه ار دوستانی که سئوال کردم!
-
-
M Milad Asgari marked this topic as a question on
-
سلام دوستان،وقتتون بخیر،این گزینه درسته بنظرتون؟اگه درسته و یا غلطه (چرا)
فراوان ترین یاخته های پوششی سطح مخاط روده همانند برخی از یاختههای کبدی با فعالیت خود سبب ریز شدن چربیها در فضای روده باریک میشوند.
چند وقت پیش تو جلسات رفع اشکال مطرح شد ولی نه از مسئولش جوابی گرفتم نه ار دوستانی که سئوال کردم!
Milad Asgari به نظر من غلطه
فقط نظرمو میگم نمیدونم درسته یا غلط
فراوان ترین میشه یاخته های ریزپرز دار
اما مگه یاخته های ریزپرز دار باعث ریز شدن چربی میشد؟
میکفتیم نمک صفراوی و حرکت کرمی روده باریک باعث ریز شدن چربی میشهو
خب یاخته ریزپرز دار ربطی به حرکت کرمی که توسط لایه ی ماهیچه ایه نداره
نظرتون؟ -
سلام وقت بخیر
منم به نظرم غلط میاد چون توی ریز پرز ها فقط مونومر های سازنده چربی بسته بندی میشن و میرن به کبد و لنف و جاهای دیگه، و ریز نمیشن... -
Milad Asgari به نظر من غلطه
فقط نظرمو میگم نمیدونم درسته یا غلط
فراوان ترین میشه یاخته های ریزپرز دار
اما مگه یاخته های ریزپرز دار باعث ریز شدن چربی میشد؟
میکفتیم نمک صفراوی و حرکت کرمی روده باریک باعث ریز شدن چربی میشهو
خب یاخته ریزپرز دار ربطی به حرکت کرمی که توسط لایه ی ماهیچه ایه نداره
نظرتون؟Sara_R من چون فکر میکردم ریز پرز ها نقش دارن تو ریز شدن چربی ها واسه همون دچار سردرگمی شده بودم الان بهتر شد و مشکلم حل شد...چوخ ممنون
-
سلام وقت بخیر
منم به نظرم غلط میاد چون توی ریز پرز ها فقط مونومر های سازنده چربی بسته بندی میشن و میرن به کبد و لنف و جاهای دیگه، و ریز نمیشن...Reyhaneh Moradi ممنون تشکر
-
M Milad Asgari has marked this topic as solved on
-
Sara_R من چون فکر میکردم ریز پرز ها نقش دارن تو ریز شدن چربی ها واسه همون دچار سردرگمی شده بودم الان بهتر شد و مشکلم حل شد...چوخ ممنون
-
Reyhaneh Moradi ممنون تشکر
-
Sara_R یه سیوال دیگه اونم اینکه تو صفرا فسفولیپید لسیتین داریم،من کتابم قدیمیه...میخوام بدونم این مورد خذف شده از کتاب دهم یا هنوز هست؟
-
Sara_R یه سیوال دیگه اونم اینکه تو صفرا فسفولیپید لسیتین داریم،من کتابم قدیمیه...میخوام بدونم این مورد خذف شده از کتاب دهم یا هنوز هست؟
Milad Asgari منم خودم کتابم کتابِ جدید نیس
-
Milad Asgari منم خودم کتابم کتابِ جدید نیس
Sara_R هولی شششششش
کور کوری تاپار
یه مثل ترکیه که میگه کور کور را پیدا میکند -
Sara_R هولی شششششش
کور کوری تاپار
یه مثل ترکیه که میگه کور کور را پیدا میکند -
Milad Asgari در رفع اشکال زیست فصل 2 دهم گفته است:
سلام اره لیستین حذف شده
و یه چی دیگه ....
اون جمله ی پست اولتون هم طبق کتاب جدید درست میشه! چون کتاب ما میگه روده ی باریک شیره ی گوارشی رو ترشح میکنه که این شیره حاوی آنزیم هست!
بعد کار ترشح رو هم که یاخته های پوششی روده ی باریک انجام میدادن پس این جمله درست میشه
Milad Asgari
Sara_R -
سلام اره لیستین حذف شده
و یه چی دیگه ....
اون جمله ی پست اولتون هم طبق کتاب جدید درست میشه! چون کتاب ما میگه روده ی باریک شیره ی گوارشی رو ترشح میکنه که این شیره حاوی آنزیم هست!
بعد کار ترشح رو هم که یاخته های پوششی روده ی باریک انجام میدادن پس این جمله درست میشه
Milad Asgari
Sara_Ratena abolhasani عه الان رفتم کتاب جدید و دیدم
چه وضعیتیه هی تغییر
ممنون ک گفتی🤍 -
atena abolhasani عه الان رفتم کتاب جدید و دیدم
چه وضعیتیه هی تغییر
ممنون ک گفتی🤍Sara_R در رفع اشکال زیست فصل 2 دهم گفته است:
atena abolhasani عه الان رفتم کتاب جدید و دیدم
چه وضعیتیه هی تغییر
ممنون ک گفتی🤍اره واقعا الان من به بچه های دهم نمیتونم هیچ کمکی کنم چون کتاب اوناهم نسبت به ما عوض شده یکم
️
خواهش میکنم
-
سلام اره لیستین حذف شده
و یه چی دیگه ....
Milad Asgari
Sara_Ratena abolhasani منظورتون از کتاب جدید برای کنکور چه سالی هستش؟
ینی برای کنکور 1401 که قراره کنکور بدیم این موضوعی که گفتین درسته؟ -
atena abolhasani منظورتون از کتاب جدید برای کنکور چه سالی هستش؟
ینی برای کنکور 1401 که قراره کنکور بدیم این موضوعی که گفتین درسته؟Milad Asgari بله درسته
تا کنکور ۱۴۰۱ این اعتبار داره