تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شدم و میخوام دوباره کنکور بدم به کمکتون نیاز دارم
-
Josey سلام عزیزم این لینک مال جزوه استاد صنیعی بود؟ من آخه چیزی پیدا نکردم🥺
-
Shiva Hosseini 0
ریاضی رو عوض کنین اقاثابتی بهترن از نظر من
شیمی استاد صنیعی عالیه@fargol-sh مرسی عزیزم از راهنماییت حتما تغییر میدم ریاضی رو به استاد ثابتی
-
Alireza abdi ببخشید به نظرتون اگر بخوام کل راه رو بدون فیلم دیدن و با خوندن از روی کتاب های کمک آموزشی و تست زیاد تر برم جلو خوبه، چون احساس میکنم بیشتر باید تست زد حتی اگر غلط تست خیلی خوب ذهن رو درگیر میکنه و مطلب رو انتقال میده، ولی بازم گفتم شاید اول باید درست حسابی مطلب رو یاد بگیرم و اگر کسی توضیح بده برام مثل ویدیو ها شاید بهتر باشه؟؟!!
Shiva Hosseini 0 بستگی به شرایط داره چند سال از دبیرستان دور بودین اگه مدت زمان زیادیه فیلم خوبه با سرعت ببینی اما همه درسا نه ۳ درسه که با معلم بهتره بری بقیه جا ها فصلی که متوجه نشدین برین فیلم اما تلاش کنین حتما میشه درسای دبیرستان راحته در کل
بعدش نیاز نیست کامل درسو بفهمین کلیات بلد باشین بعد آره تست ذهنو درگیر می کنه و خوبه -
Shiva Hosseini 0 بستگی به شرایط داره چند سال از دبیرستان دور بودین اگه مدت زمان زیادیه فیلم خوبه با سرعت ببینی اما همه درسا نه ۳ درسه که با معلم بهتره بری بقیه جا ها فصلی که متوجه نشدین برین فیلم اما تلاش کنین حتما میشه درسای دبیرستان راحته در کل
بعدش نیاز نیست کامل درسو بفهمین کلیات بلد باشین بعد آره تست ذهنو درگیر می کنه و خوبهAlireza abdi مرسی از پیشنهادتون
-
Shiva Hosseini 0
سلام
زیست :استاد موقاری
ریاضی:استاد لکستانی .استاد ثابتی
شیمی:استاد پویان نظر
فیزیک :استاد کازرانیان هستن فقط
حرکت شناسی استاد طلوعی هم هست
اینا دوره های صفر تا صد هستن@fargol-sh سلام عزیزم من امروز چند قسمت از ریاضی مبحث تابع رو از استاد ثابتی دیدم، و عالی بودد، فقط بعدش که عنوان های کلاس ها رو خوندم گویا بعضی مباحث اپتدایی و کم تست رو نگفتن درسته؟
-
بعدش نیاز نیست کامل درسو بفهمین کلیات بلد باشین بعد آره تست ذهنو درگیر می کنه و خوبهAlireza abdi ببخشید آقای ثابتی توی صفرتا صد ریاضی کنکور همه چیز رو گفتن یا فقط مباحث مهم رو گفتن، من دو قسمت از اولین فصل یعنی تابع از ایشون دیدم عالی بود، ولی بعد عنوان های فیلم ها که همون سر فصل مطالب هست رو دیدم گویا ایشون مباحث کم تست یا شاید کم اهمیت رو نگفتن، یا لابه لای عناوینی که تدریس کردن گفتن؟
-
@fargol-sh من زیست آقای موقاری
شیمی صفر تا صد استاد صنیعی
فیزیک صفر تا صد کارزاریان
ریاضی امینی رادShiva Hosseini 0 صنیعی و امینی راد صفر تا صد رایگان دارن یا تو راه ابریسم هستن؟ برای یازدهم هم دارن؟
-
Shiva Hosseini 0 صنیعی و امینی راد صفر تا صد رایگان دارن یا تو راه ابریسم هستن؟ برای یازدهم هم دارن؟
Amirmahdi Mostafaei نه رایگانه
-
Shiva Hosseini 0 صنیعی و امینی راد صفر تا صد رایگان دارن یا تو راه ابریسم هستن؟ برای یازدهم هم دارن؟
Amirmahdi Mostafaei استاد صنیعی انگار فقط یک صفر تا صد کنکور و یه شیمی 2 و همایش رو به صورت رایگان دارن
-
Alireza abdi ببخشید آقای ثابتی توی صفرتا صد ریاضی کنکور همه چیز رو گفتن یا فقط مباحث مهم رو گفتن، من دو قسمت از اولین فصل یعنی تابع از ایشون دیدم عالی بود، ولی بعد عنوان های فیلم ها که همون سر فصل مطالب هست رو دیدم گویا ایشون مباحث کم تست یا شاید کم اهمیت رو نگفتن، یا لابه لای عناوینی که تدریس کردن گفتن؟
Shiva Hosseini 0 آمار رو نگفتن اما کافیه فیلم هاشون تو تابع معادله اینا رو جلوتر می گن کامل هستش نگاه کنین
الان واسه کنکور امسال یکم زمان کمه اما اگه می تونین راه ابریشم درسنامش کامل ترم هست و جزوه هم دارن -
لطفا هر پیشنهادی دارید که میدونید بدرد شرایط من میخوره دریغ نکنید
Shiva Hosseini 0 تو اینترنت بزن انتخاب منابع سیب ترش برات یسری ویدیو تو اپارات میاره که مناسبه
از الان شروع کنی فک کنم ۱۴۰۲ با تلاش بتونی یه رتبه خوب بیاری تو کنکور و اینکه کنکور تجربی یا ریاضی؟
بنظرم ۳ پایه رو یا خودت بخون اول یا اینکه میتونی با فیلمای آلا در حد ۴ ۵ ماه در یه سطح معقول کار کنی(یا خودت بخون یا این) اگه روزی ۸ ۹ یا ۱۰ ساعت پیوسته بخونی میتونی.
و خب قدم اولت تموم کردن کل پایه هاست با سطح متوسط
قدم دوم اینه که کتابای جامع بگیری
که داخل اون ویدیو هایی که برات گفتم هست کامل انتخاب منابع
روشای مطالعه ی هر درس و اینا رو هم خودت سرچ کن
بعد از اینکه در یه سطح معقول کار کردی ۳ پایه رو و کتابا رو هم گرفتی شروع کن با یه آزمون پیش برو و اون تایم بیشتر چیزی که جواب میده مرور و تسته.
یه تایم ۲ ۳ روزه هم بزار سرچ و تحقیق راجب شروع و چکار کنم و اینا