شیمی تتای آقای صنیعی
-
سلام بچه ها نظرتون راجب همایش تتای آقای صنیعی چی هست ،برای چه سطحی از بچه ها مناسب هست و اینکه کسانی که با استاد صنیعی آشنایی دارن می خواستم نظرشون رو بپرسم من شیمیم داغون هستش
حجم راه ابریشم هم خیلی زیاده می تونه برای من مفید باشه
راه-ابریشمی-ها-شیمی
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
سلام بچه ها نظرتون راجب همایش تتای آقای صنیعی چی هست ،برای چه سطحی از بچه ها مناسب هست و اینکه کسانی که با استاد صنیعی آشنایی دارن می خواستم نظرشون رو بپرسم من شیمیم داغون هستش
راه-ابریشمی-ها-شیمی
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmarzie binaee سلام من ندیدم ولی یه چی رو خوب میدونم الا معلم بد نداره
-
راه-ابریشمی-ها-شیمی
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmarzie binaee بله استاد صنیعی از اونجا که تو صفر تا صدشون دیده بودم استاد خیلی با سواد هستن
ولی چون مدتی هست که به استاد پویان نظر عادت کردم به نظرم کاش دبیر تتا استاد پویان نظر بود -
marzie binaee بله استاد صنیعی از اونجا که تو صفر تا صدشون دیده بودم استاد خیلی با سواد هستن
ولی چون مدتی هست که به استاد پویان نظر عادت کردم به نظرم کاش دبیر تتا استاد پویان نظر بودIlya Mansouri ممنون
-
marzie binaee سلام من ندیدم ولی یه چی رو خوب میدونم الا معلم بد نداره
Marzieh Abouei
ممنون
-
راه-ابریشمی-ها-شیمی
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmarzie binaee سلام من صفرتاصد دوازدهم رو برای امتحان ترم اول دیدم خیلی خوب تدریس کرده بودن
-
marzie binaee سلام من صفرتاصد دوازدهم رو برای امتحان ترم اول دیدم خیلی خوب تدریس کرده بودن
اسما نادری ممنون