۱۱ تجربی شروع از صفر
-
ببین حرف آخر کنکور آسان هست .......اینا همش مزخرفه دیدم که میگم فقط دبیر های آلا وسلام برای تخصصی ها از منبع استفاده کنید عمومی هارو فعلا تشریحی بخونید چون میگن حذف میشه تمرکزتون روی دروس تخصصی باشه منبع هارو میگن
فیزیک آموزش شگفت انگیز فرید شهریاری+ خیلی سبز
ریاضی خیلی سبز یا مهرماه
زیست خیلی سبز
شیمی مبتکران یا خیلی سبزاسما بهترین منابع هستن که من راضی هستم
-
ببین حرف آخر کنکور آسان هست .......اینا همش مزخرفه دیدم که میگم فقط دبیر های آلا وسلام برای تخصصی ها از منبع استفاده کنید عمومی هارو فعلا تشریحی بخونید چون میگن حذف میشه تمرکزتون روی دروس تخصصی باشه منبع هارو میگن
ریاضی خیلی سبز یا مهرماه
زیست خیلی سبز
mahdi komari 0 درضمن نیاز به شرکت در آزمون نیس سوالات آزمون سراسری قلمچی و گاج رو در سایت همراه پاسخنامه تشریحی دانلود کنید
-
ریاضی خیلی سبز یا مهرماه
زیست خیلی سبز
mahdi komari 0 ممنون برای فارسی آرایه و دستور خیلی سبز بگیرم یا نشردریافت؟ و برای دینی چه کتابی بگیرم بنظرت اگه لازم شد؟ کدوم دبیرای آلا منظورته دقیقا مثلا فیزیک محمدرضا یاری یا داداشی؟ شیمی پویان نظرو ببینیم یا صنیعی؟ و بقیه درسا بنظرت اینا یکم قدیمی هستن تغییراتش اعمال شده؟ یموقع تعییرات زیاد نباشه که دیدنش مصیبت بشه؟ بعدا دبیرای موسسات دیگه برای ریاضی بنظرت ملاکپور یا حیدری؟ زیست موقاری ببینم یا حنیف؟ البته نمیدونم چی داره ولی بشدت از زیست حرف آخر تعریف میشه میگن برای شروع از صفر عالیه البته من برای دیدن ویدیوها منفعل نیستم و فعالم سر کلاس برای شیمی هم موندم بابایی یا آقاجانی برام بهتره که پایه رو از صفر بگه و بقیه درسا مخصوصا عمومی همینطور که گفتی تشریحی میخونم و فارسی حداقل دو مبحث آرایه و دستور یه منبع ترجیحا آموزش محور بگیرم تا اوکی شم بعدا بنظرت تتای شیمی صنیعی برای منی که صفرم بدرد میخوره؟ استفاده از کتابای لقمه در جه حد پیشنهاد میکنی منابعیم که گفتی عالیه همینا رو دارم ممنون بابت کمکت
-
mahdi komari 0 ممنون برای فارسی آرایه و دستور خیلی سبز بگیرم یا نشردریافت؟ و برای دینی چه کتابی بگیرم بنظرت اگه لازم شد؟ کدوم دبیرای آلا منظورته دقیقا مثلا فیزیک محمدرضا یاری یا داداشی؟ شیمی پویان نظرو ببینیم یا صنیعی؟ و بقیه درسا بنظرت اینا یکم قدیمی هستن تغییراتش اعمال شده؟ یموقع تعییرات زیاد نباشه که دیدنش مصیبت بشه؟ بعدا دبیرای موسسات دیگه برای ریاضی بنظرت ملاکپور یا حیدری؟ زیست موقاری ببینم یا حنیف؟ البته نمیدونم چی داره ولی بشدت از زیست حرف آخر تعریف میشه میگن برای شروع از صفر عالیه البته من برای دیدن ویدیوها منفعل نیستم و فعالم سر کلاس برای شیمی هم موندم بابایی یا آقاجانی برام بهتره که پایه رو از صفر بگه و بقیه درسا مخصوصا عمومی همینطور که گفتی تشریحی میخونم و فارسی حداقل دو مبحث آرایه و دستور یه منبع ترجیحا آموزش محور بگیرم تا اوکی شم بعدا بنظرت تتای شیمی صنیعی برای منی که صفرم بدرد میخوره؟ استفاده از کتابای لقمه در جه حد پیشنهاد میکنی منابعیم که گفتی عالیه همینا رو دارم ممنون بابت کمکت
Amirmahdi Mostafaei دوست عزیز من شخصا عمومی هارو به جز زبان تشریحی میخونم چون کنکور حذف میشه دروس عمومی درضمن فکر نکنید معلم معجزه میکنه تا خودتون نخواهید نمیشه دانش آموز هایی داریم که بدون معلم رتبه برتر شدن پس زیاد خرج مافیا ها نکنید درضمن زیست آقای موقاری در طرفدارترین معلم زیست در سال ۹۹ بودن کلا دبیرای آلا بهترین مطلب رو جا می اندازم بعد خودت باید تلاش کنی اما من به کتاب اعتنا میکنم فقط زیست آقای موقاری و حسین ذبحی تفت ممیبینم بقیه کتاب چون واقعا اگه برای بقیه که میشه با کتاب خوند فیلم ببینم وقت میره که لازم نیس میخوام تجربه یک ماه برای منابع رو براتون بگم ۱۰۰ درصد مطمئن باشید چون کتاب هارو بررسی کردم و برای اطمینان بیشتر به سایت
دکتر مردوخی و سید طباطبایی بهترین تحلیل گران کتاب در آپارات مراجعه کنید که کتاب هارا خریدند و بررسی میکنند
پایه
زیستشناسی خیلی سبز
شیمی مبتکران یا خیلی سبز
فیزیک آموزش شگفت انگیز فرید شهریاری+خیلی سبز
ریاضی خیلی سبز
عربی خیلی سبز
فارسی درس به درس خیلی سبز موضوعی نشرالگو
دینی میکرو طبقه بندی
زبان انگلیسی مبتکران شهاب اناریکنکور جامع
زیست شناسی خیلی سبز
شیمی مبتکران(البته مبتکران جامع نداره منظورم کتابهای پایه هستش)و خیلی سبز
فیزیک خیلی سبز و میکرو
ریاضی خیلی سبز و مهروماه
عربی خیلی سبز
فارسی خیلی سبز موضوعی نشرالگو
دینی میکرو
زبان انگلیسی مبتکران+IQ گاجامیدوارم مفید واقع بوده باشه موفق و موید باشید
️
-
Amirmahdi Mostafaei دوست عزیز من شخصا عمومی هارو به جز زبان تشریحی میخونم چون کنکور حذف میشه دروس عمومی درضمن فکر نکنید معلم معجزه میکنه تا خودتون نخواهید نمیشه دانش آموز هایی داریم که بدون معلم رتبه برتر شدن پس زیاد خرج مافیا ها نکنید درضمن زیست آقای موقاری در طرفدارترین معلم زیست در سال ۹۹ بودن کلا دبیرای آلا بهترین مطلب رو جا می اندازم بعد خودت باید تلاش کنی اما من به کتاب اعتنا میکنم فقط زیست آقای موقاری و حسین ذبحی تفت ممیبینم بقیه کتاب چون واقعا اگه برای بقیه که میشه با کتاب خوند فیلم ببینم وقت میره که لازم نیس میخوام تجربه یک ماه برای منابع رو براتون بگم ۱۰۰ درصد مطمئن باشید چون کتاب هارو بررسی کردم و برای اطمینان بیشتر به سایت
دکتر مردوخی و سید طباطبایی بهترین تحلیل گران کتاب در آپارات مراجعه کنید که کتاب هارا خریدند و بررسی میکنند
پایه
زیستشناسی خیلی سبز
شیمی مبتکران یا خیلی سبز
فیزیک آموزش شگفت انگیز فرید شهریاری+خیلی سبز
ریاضی خیلی سبز
عربی خیلی سبز
فارسی درس به درس خیلی سبز موضوعی نشرالگو
دینی میکرو طبقه بندی
زبان انگلیسی مبتکران شهاب اناریکنکور جامع
زیست شناسی خیلی سبز
شیمی مبتکران(البته مبتکران جامع نداره منظورم کتابهای پایه هستش)و خیلی سبز
فیزیک خیلی سبز و میکرو
ریاضی خیلی سبز و مهروماه
عربی خیلی سبز
فارسی خیلی سبز موضوعی نشرالگو
دینی میکرو
زبان انگلیسی مبتکران+IQ گاجامیدوارم مفید واقع بوده باشه موفق و موید باشید
️
mahdi komari 0 ممنون بابت نظرت
-
پاسخ: یازدهم تجربی
سلام پیشنهادتون برای شروع از صفر منی که ۱۱ تجربیم و سر اکثر درسا ضعف دارم ترم اول هم خوب نخوندم و دهم هم که یجورایی دست به سر کردیم و الکی گذروندیمش غیراصولی بنظرتون در چه حد با فیلم آموزشی پیش برم و در چه حد خودخوان باشم میشه یه راهنمایی جامع از تجربیاتتون بهم بگین که بدردم بخوره کتابایی که گرفتم زیست و ریاضی و عربی تک پایه خیلی سبز و زبان جامع خیلی سبز و شیمی مبتکران تک جلدی ۱۱ رو تهیه کردم برای منابع دیگه هم که با توجه به این شرایطی که میگن عمومی حذف میشه از کنکور فعلا فارسی درس به درس نگرفتم این منبع پیشنهادتون چیه (خیلی سبزشو بگیرم یا طالب تبار یا آموزش شگفت انگیز خ سبز؟) و اینکه از مشاورا پرسیدم گفتن فعلا آرایه و دستور زبان رو هامون سبطی بخون تا حداقل اینا قوی بشی اگه فقط امتحانات تشریحی تاثیر داشت هم بدردت بخوره و با درس به درس کار کن و برای دینی که متاسفانه سفیر خرد پایه پلسخنامش فقط به صورت pdf هست و مصیبته واقعا و اغلب میکرو دینی پایه رو پیشنهاد دادن برای فیزیک هم بهم گفتن آموزش شگفت انگیز فیزیک ۲ شهریاری رو بگیرم و کار کنم بعدش که فول شدم بیام کتاب تستی منبع دوم میکرو یا خیلی سبز خب تا اینجا که کتابا و وضعیتمون .توضیح داده شد میرسیم به بحث دبیرا که پیشنهادتون برای شیمی بغیر پویان نظر بابایی هست یا آقاجانی؟ میخوام پایه رو از صفر بگه ؛ برای زیست با حنیف پیش برم یا موقاری یا عمارلو چونکه بهم گفته بودن در هیچ شرایطی بیخیال تدریس آقاجانی و عمارلو نشو چون که از صفر میگن و جزوه عمارلو نسبت به بقیه جزوه ها تکه ولی از طرفیم اساتید زیاده؛ خب حالا میرسیم به دبیر ریاضی که بهم گفتن آقای حیدری رو ببینم ولی یسری مشاورا هم میگن تو که ریاضیت ضعیفه و یازدهم هستی بهتره یا ملاکپور یا سادات پیش بری شما نظرتون چیه در این مورد و فیزیک هم کهبا یحیوی پیش ببرم و عربی هم بهم گفتن فلاح بهتره چونکه از صفر میگه و مخصوصا قواعد کامل پوشش میده که واقعا لازم دارم تدریس قاعده محور رو لز یه طرفم اگه کسی تجربه استفاده از dvd کمک آموزشی عربی کنکور عمار تاجبخش رهپویان رو داره بهم بگه که ارزش این بیشتره یا دیدن ویدیوهای فلاح؟ و راجب شرکت در آزمون آزمایشی در شرایط من هم نظرتونو بگین
و در نهایت خواهشا بدون تعصب لطف کنین نظرتونو بدین و هم پیشنهاد دبیرای آلاییتون و غیرآلاییتون رو بهم بدین و ... چونکه میخوام دیگه قطعی تصمیم بگیرم سر منابع و این حواشی مضخرفو بیخیال شم البته این تاپیک برای همه کسایی که در شرایط من هستن هم مناسبه و به سود خیلیا مثل خودم هست. خلاصه که بابت غلط املایی و جمله بندی افتضاحم عذر میخوام بابت اینکه خیلی سرسری نوشتمش و همچنین بابت طومار بلندبالایی که نوشتم پوزش میطلبم.پ.ن:کلا به طومارنویسی و طومارخوانی علاقه دارم پس راحت باشین. در ضمن امیدوارم این تایپک به درد بقیه دوستان که شرایط منو دارن بخوره. هر مدل که راحت تر بودین وویس یا متن جوابتونو میتونین بدین ممنون بابت وقتتون که صرف خوندن طومارم کردین! یسری عکسای کتابایی که قبلا داشتمم میزارم نظرتونو بگین و همچنین نظرتون راجب مشاورای مشاوران بهشتی و آیدی نوین چیه
Amirmahdi Mostafaei
سلام دوست عزیز آلایی
اگر سوالت حل شده لیبل 《حل نشده》رو به 《حل شده》تغییر بده -
A Amirmahdi Mostafaei has marked this topic as solved on