مرور فصل 5و6 زیست یازدهم
-
شهیده sh توراهه داره میاد
-
-
بیاین اینور
-
بیاین اینور
heydar taherinejad گزاره بده حیدر
بیشتر از گفتار 3 ایمنی بده من کم خوندمش -
H heydar taherinejad این تاپیک را در ارجاع داد
-
ادامه بدیم یا چی
-
heydar taherinejad گزاره بده حیدر
بیشتر از گفتار 3 ایمنی بده من کم خوندمش -
ادامه بدیم یا چی
-
همه ی سلول های نشات گرفته از لنفوسیت B بالغ توانایی تولید مولکولهایی دارای نقش در خط سوم برخلاف دوم ایمنی هستند
-
همه ی سلول های نشات گرفته از لنفوسیت B بالغ توانایی تولید مولکولهایی دارای نقش در خط سوم برخلاف دوم ایمنی هستند
heydar taherinejad برخلاف غلطه فم میکنم
چون غیرمستقیم نقش دارن ماکروفاژا رو فعال میکنن -
heydar taherinejad نمدونم ص فک کنم
-
heydar taherinejad حس غلط بودن دارم
-
heydar taherinejad توضیح لطفن
-
اقا هیشکی اینور نیس
یه کار بکنیم اونور انقلاب کنیم کلا اونور از همه چی رفع اشکال کنیم نه؟! یاهم همینجا بمونیم
-
اقا هیشکی اینور نیس
یه کار بکنیم اونور انقلاب کنیم کلا اونور از همه چی رفع اشکال کنیم نه؟! یاهم همینجا بمونیم
heydar taherinejad منم میگم بریم اونور
-
اقا هیشکی اینور نیس
heydar taherinejad اونور بگو
-
اقا هیشکی اینور نیس
heydar taherinejad من هر دو ورم
-
heydar taherinejad توضیح لطفن
@dr-mahh الان میگم غلط چرا چون همههه سلولا با داشتن توانایی ترشح اینتر فرون نوع یک میتونن تو خط دوم شرکت بکنن البته هسته دار باشن
-
@dr-mahh الان میگم غلط چرا چون همههه سلولا با داشتن توانایی ترشح اینتر فرون نوع یک میتونن تو خط دوم شرکت بکنن البته هسته دار باشن
heydar taherinejad تنکس