سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
شروع ازالان برای کنکور _منابع
-
سلام بچه ها من پشت کنکوری تجربی ام اولین کنکورم ۹۹ بود میخواستم برم امابعد نتایج تصمیم گرفتم بمونم متاسفانه کنکور۱۴۰۰ بیماری برام پیش اومد نتونستم کنکوربدم وبه دلایلی تاالان نخوندم یعنی یه سال ونیم ازدرس فاصله دارم ...گیراییم خوبه اما فاصله ازدرسم باعث بی انگیزگیم شده
ازمون قلم چی ثبتنام کردم
کلا با مشاور راحت نیستم ولی ترس دارم چ کنم
اول راجب منابع راهنماییم کنید ؟؟ کدوم استاد وفیلم کدوم سال آلا بدردم میخوره بنظرتون ؟
تو اختصاصیا با ریاضی وفیزیک ومسائل شیمی و توعمومی ها با زبان مشکل دارم
بعد راجب کتاب تست
زیست خیلی سبز و ریاضی وفیزیک میکرو مناسبه برام؟
اونایی که راه ابریشم گرفتن هم راهنمایی کنن بگن حجم فیلما زیاده یان؟ من تو ۵ماه باقی مونده بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟ با برنامه کانون پیش برم؟ راجب مباحث حذفی بنطرتون کدوم مباحث روحذف کنم ؟ ترتیب خوندن مباحث پایه ای ریاضی روبهم بگید لطفا وزیست؟؟ -
-
-
زیست و شیمی و فیزیک خیلی سبز خوبه
زبان شهاب اناری
دینی خیلی سبز جامع
سه سطحی های قلم چی هم خوبن -
fatemeh st سلام دوباره عزیزمتو چقدر شبیه منی ،کل داستان کنکورت ک مریض شدی تا الان و اینا ،عین خودمی خب ازونجایی ک وضعیتت با من مو نمیزنه دلم نمیاد ک راهنمایی نکنم
ببین من خودم الان هدفم و گذاشتم آزمون ۷ فروردین قلمچی ،چون که تا کنکور هدف بلند مدت میشه میترسم یکم سست بشم ،برای همین هدفم و کوتاه تر کردم ،ببین تا جایی ک جون داری بخون ،حیف ک تایپ سخته کاش میتونستم تلفنی باهات حرف بزنمولی همه چیز و میگم ،امروز من بخاطر تاپیکم کلی وقتم رفت وگرنه ،تایم اتلافی ندارم و نبایدم داشته باشم چون وضعیت ما با بقیه متفاوته و تایممون کمتر ،خبر خوش اینکه چون توهم مثل من پایت و گیراییت خوبه و یه دور درسارو خوندی انگاری دوماه جلویی این یک ،دوم اینکه مشاور داشتن برات بد نیست من خودم دوتا مشاور میشناسم ک هردو اوکین ،اگه دلت میخاد بهم بگو تا معرفیت کنم ببینم وقت دارن یا نه ،درسته بامشاور راحت نیستی ولی نکته مثبتش اینجاست ک هر قدمی ک بر میداری مطمن تری،ینی اطمینانت بیشتره ،من به شخصه برای همین مشاور دارم چون شک و تردید و راه های اشتباهمو بهم میگه ،خب ایمن از مشاور و حالا بهت میگم چیکار کنیجا نمیشه -
رکسانا موسویان عه چ جالب ️🫂ممنون عزیزم_ممنون بابت همه راهنماییات_ راجب مشاورم اگه میتونی معرفی کن ممنون میشم
-
fatemeh st خوب دقت کن چی میگم ،منم یه پیر کنکوریماول از همه اتاقتو مرتب کن ،میزتو مرتب کن ،با وسایل خوشگل تحریر به خودت انگیزه بده و هرروز یک جمله جدید رو میزت بزار و بعد یک پلنر خوب و مرتب درسی تهیه کن من بهت پلنر رنگین جهان و پیشنهاد میدم که میتونی از سایت تو نت تهیه کنی ،بزنی برات میاد !۱۲۰ روزه هستش و پلنر خیلی خوبیه ،این از این دوم برنامه ریزیه ک به نظر من حتمن مشاور بگیر ،ببین کار ندارم راحتی یا ناراحت ولی باید بگیری چون کمکت میکنه قطعن ،این و از یکی بشنو ک سه ساله مشاور داره ،اگه خواستی مشاور خودمو بهت معرفی کنم و نه از مدیکاال بگیر ک بعید میدونم وقت داشته باشه ،در مورد مشاور بهت بگم من خودم تمام مشاورارو امتحان کردم از بهترینای کشور بگیر تا معمولی ترینش و اخر به همین اولین مشاور خودم رسیدم ولی ولی تیم مدیکال هم قبول دارم ،هرتیمی و بخوای من میشناسمخب این از بحث مشاور حالا پست بعدی درباره برنامم بهت میگم
-
fatemeh st خواهش میکنم عزیزم ،من باید بهت کمک کنم وگرنه شب خوابم نمیبرهمشاور من دکتر سنا رحیمی هستش قبولی ۹۶ ،رتبه ۱۱۰ و پزشکی ایران ،و همون سال اولم قبول شد ،از ویژگی هاش بگم ،مهربونه و با روند برنامه و مشاوره دادن کاملن آشناست و بهت انگیزه میده ،در مورد برنامه هم بهت بگم نقشه راه اینه که تا اول فروردین پایه تموم شه ،فشرده میشه ولی مجبوری ،برای فروردین هم دوازدهم و میزاریم ،و اردیبهشت فاز مرور و خرداد آزمون های جمعبندی و کنکور و ۱۰ تیر هم ک میری میترکونی!درباره ساعت مطالعت هم بگم که اگر ساعت مطالعه خیلی پایینی داری و میخوای کم کم افزایش بدی باید بهت بگم ک نه حاجی وقت این چیزا گذشتهما دیگ به یه کار آروم یا یه روند کند احتیاج نداریم بلکه باید تا حد توانمون بخونیم تا جایی که مثلنخوابت ببره ،چون میدونی ک تجربی و رقیباش ... حالا ببین تو میتونی قبول شی ،رو هوا بهت نمیگم چون گفتی فارغ التحصیلی و گیراییت خوبه و پایت همخوبه ،پس از بقیه رقیبا زیاد عقب نیستی ،ادامه پست بعدی
-
fatemeh st منابع و بهت میگم ،این منابع و توضیحاتی ک میدم از خودم و تجربه خودم نیست ،از ۵ مشاور تاییدشو گرفتم و نظر همشونه ،جدن میگم ۵ مشاورا
ریاضیات: جامع مهر و ماه
ادبیات: موضوعی نشر الگو و قرابت نشر الگو
دینی: سفیر خرد
زبان: اناری و اگه خواستی زبان راه ابریشم مهدی چیذری و تهیه کن به نظر من ک امتحان کردم خیلییی خوب درس میده و از اناری بهتره
عربی: جامع خیلی سبز
زیست شناسی: جامع خیلی سبز
شیمی: جامع خیلی سبز
فیزیک : ببین برای فیزیک همه خیلی سبز یا گاج و معرفی میکنن ولی من یه استادفیزیک داشتم ک خیلییی ماهر بود و اون همیشه میگفت درصد بالا تو فیزیک کتاب نشر الگو
و اینم بگم من خودم از دوازدهم نشرالگو استفاده کردم ،جامع ن ها ،جدا بود دوازدهمش و تو یکی از ازمون های سخت قلمچی ۱۰۰ زدم ،ولی حالا تو اگ فیزیکت زیاد قوی نیست و متوسطی از خیلی سبز استفاده کن
برای جمع بندی ها از کتابای موج آزمون نشرالگو و برای طیست از فاگو زیست و فصل آزمون استفاده کن ،چون این دوتا کتابی از زیست ک گفتم ،مورد تایید دبیرام بود و خیلی قبولش داشتن ،این موج ازمونارو برای فاز جمع بندی میخوایم -
fatemeh st خب مشاور و گفتم ،نقشه کلی راه و گفتم ،منابع و گفتم ،چیزی مونده؟؟بهم بگو همین امشب چون تمام تایمم رفت دیگ نمیخوام فردا خراب شهبزار همین امروز برات همه چیز و بگم 🥰درباره ساعت مطالعه هم بهت بگم که کفش دیگ از ۷ ساعت شروع کن ،هرروز ۱۵ تا نیم ساعت اضافه کن ،شاید یکم سخت باشه ولی مجبوریم ،تایم کمه یادت نره ،و اینم بهت بگم عادت کن ۷ بیدار شی ،حالا ۶ هم ک شد چ بهتر ،ولی یدفه نیا رو ۶ ،ساعت خوابت و هر روز هرچی ک هست ۱۰ دقیقه کمترش کن تا به ایده آل برسی ،در مورد اجرای برنامه هم بهت بگم که اینجوری بخون که پشت سر هم و پیوسته باشه ،ینی اگ ۷ ساعت داری تو برنامه ۴ ساعت و صبح ،۳ ساعت و اخر شب نخون ،پیوسته بخون تا وقتی ک ساعت مطالعت بالا رفت دیگ اذیت نشی و راحت برسی تا شب انجامش بدی!سوالی بود در خدمتم فقط همین امشب بگو
-
رکسانا موسویان ممنون از همه راهنماییات خداواست جبران کنه وانشالله موفق شی کنکور امسال 🫀
رکسانا عزیز
میدونی منم مثله خودت تقریبا بودم منم ۵ ۶ تا مشاور از چند تا اکادمی امتحان کردم کلی هزینه هم کردم واسه کلاس واینجور چیزا ازمعروف ترین تا .... ولی تیپ شخصیتیم اینجوره که باید برنامه روزانه رو بهم بدن میدونی هدف گزاری واینا درست ولی باید برنامه روزانه رو بهم بدن چون اگه هفتگی بدن اینقدر کارارو میندازم برا روزا بعد که افتضاح میشه اوضاع -
رکسانا موسویان ممنون که با حوصله جواب دادی مشاورت ازکدوم اکادمیه؟