تجزیه نوری آب
-
سلام بچه ها
وقتی که آنزیم مولکول آب رو تجزیه میکنه و مولکول اکسیژن به وجود میاره،سرانجام اکسیژن چی میشه؟
ینی بعضی از اکسیژن رو خود گیاه مصرف میکنه و بعضی از o۲ رو از طریق روزنه ها خارج میکنه؟
-
A Alireza Varamanzar marked this topic as a question on
-
سلام بچه ها
وقتی که آنزیم مولکول آب رو تجزیه میکنه و مولکول اکسیژن به وجود میاره،سرانجام اکسیژن چی میشه؟
ینی بعضی از اکسیژن رو خود گیاه مصرف میکنه و بعضی از o۲ رو از طریق روزنه ها خارج میکنه؟
Alireza Varamanzar
چه دست خطی -
Alireza Varamanzar
چه دست خطیazizian sarchogha
مرسی -
سلام بچه ها
Alireza Varamanzar در تجزیه نوری آب گفته است:
سلام بچه ها
کسی نی که جواب بده؟؟
-
Alireza Varamanzar در تجزیه نوری آب گفته است:
سلام بچه ها
کسی نی که جواب بده؟؟
Alireza Varamanzar
سلام
من هرچی گشتم نکته ای از این باب در جزوه ها و کتابا چیزی پیدا نکردم...
فکر نکنم خیلی برای تست مهم باشه چون کلی درباره ی CO2 نکته و تست هست اما O2 نه -
Alireza Varamanzar
سلام
فکر نکنم خیلی برای تست مهم باشه چون کلی درباره ی CO2 نکته و تست هست اما O2 نه -
@Alzahra-Daftar
ولی خب در حالت کلی یا O2 رو آزاد میکنه واسه تنفس ما یا اینکه مصرف میکنه در تنفس سلولی خودش و در این جا یه نکته مهم میشه اونم اینکه با مقصدی که O2 داره از چند لایه غشا عبور میکنه@Alzahra-Daftar
بله
برای خروج از سلول ۴ لایه غشا و از ۸ لایه فسفولیپیدی عبور میکنه
مرسی -
Alireza Varamanzar
سلام
فکر نکنم خیلی برای تست مهم باشه چون کلی درباره ی CO2 نکته و تست هست اما O2 نه@Alzahra-Daftar
آقای موقاری داشت در مورد o۲ حرف میزد که یکدفعه موضوع حرفش تغییر کرد
برای همین پرسیدمخب کنکوره دیگ
نمیشه مطمئن شد که از اینجا سوال نیاد -
A Alireza Varamanzar has marked this topic as solved on
-
@Alzahra-Daftar
آقای موقاری داشت در مورد o۲ حرف میزد که یکدفعه موضوع حرفش تغییر کرد
برای همین پرسیدمخب کنکوره دیگ
نمیشه مطمئن شد که از اینجا سوال نیادAlireza Varamanzar
نمیدونم ...
ندیدم کلیپپشون رو -
Alireza Varamanzar
نمیدونم ...
ندیدم کلیپپشون رو@Alzahra-Daftar
Ok -
@Alzahra-Daftar
OkAlireza Varamanzar رفتم الان کلیپ رو دیدم
وقتی دارن از تجزیه آب صحبت می کنن میگن این همون O2هست که وقتی درخت تولید میکنه برای ما ،ما بهش میگیم دمت گرم
یعنی منظورشون این هست که این O2 مصرفی ما هست
و از طرفی هم میگن اگر O2 تولیدی در تیلاکوئید بخواد بره در واکنش های قند کافت شرکت کنه باید از ۳ غشا ردشه
در نتیجه من از صحبت های ایشون متوجه شدم O2 ممکنه برای تنفس جانداران دیگر ( ما ) باشه یا O2 مصرفی خود گیاه باشه -
Alireza Varamanzar رفتم الان کلیپ رو دیدم
وقتی دارن از تجزیه آب صحبت می کنن میگن این همون O2هست که وقتی درخت تولید میکنه برای ما ،ما بهش میگیم دمت گرم
یعنی منظورشون این هست که این O2 مصرفی ما هست
و از طرفی هم میگن اگر O2 تولیدی در تیلاکوئید بخواد بره در واکنش های قند کافت شرکت کنه باید از ۳ غشا ردشه
در نتیجه من از صحبت های ایشون متوجه شدم O2 ممکنه برای تنفس جانداران دیگر ( ما ) باشه یا O2 مصرفی خود گیاه باشه@Alzahra-Daftar
آره
اینا رو توی جزوه خودم نوشتم
ولی داشت در مورد o۲ حرف میمیزد که سراغ یه بحث دیگه رف
خخ
دیگه از حرفاش خلاصه نویسی کردم و تو جزوه نوشتم که:
این همون اکسیژنی هست که باهاش نفس میکشی