هورمون و مجاری
-
سلاام وقتتون خوش
خوب همه میدونیم که هورمون به خون میریزه و با مجاری کاری نداره ولی تو فصل ۷ گفتار یک یه تستی دیدم گفته که هورمون اصلا تو مجاری مثلا لوله اسپرم ساز دیده نمیشه. آخه مگه نباید از رگ وارد فضای میان بافتی بشه و اثر بذاره. تستوسترون از سلول های بینابینی ترشح میشه و وارد خون میشه تا اینجا درست.
اما بعدش مگه کتاب نگفته در زامه زایی اثر میذاره...؟چجوریاس؟
تجربیا -
@F-Seif-0
hamed bagheri 0 -
-
سلاام وقتتون خوش
خوب همه میدونیم که هورمون به خون میریزه و با مجاری کاری نداره ولی تو فصل ۷ گفتار یک یه تستی دیدم گفته که هورمون اصلا تو مجاری مثلا لوله اسپرم ساز دیده نمیشه. آخه مگه نباید از رگ وارد فضای میان بافتی بشه و اثر بذاره. تستوسترون از سلول های بینابینی ترشح میشه و وارد خون میشه تا اینجا درست.
اما بعدش مگه کتاب نگفته در زامه زایی اثر میذاره...؟چجوریاس؟
تجربیاسلام ، خب خودتون دارید میگید دیگ مجرای لوله اسپرم ساز
هورمون تستوسترون با تولیدش به شبکه مویرگی لوله اسپرم ساز وارد میشه / و برای اثر کردنش هم ، از طریق شبکه مویرگی بر یاخته های اسپرماتوگونی اثر میذاره
خب الان دو حالته :
یا تست میگه هورمون در مجرای لوله اسپرم ساز میشه دید
یه موقع میگه هورمون در مجرای اسپرم ساز میشه دید
که اولی درست نیس ولی دومی درسته
-
سلام ، خب خودتون دارید میگید دیگ مجرای لوله اسپرم ساز
هورمون تستوسترون با تولیدش به شبکه مویرگی لوله اسپرم ساز وارد میشه / و برای اثر کردنش هم ، از طریق شبکه مویرگی بر یاخته های اسپرماتوگونی اثر میذاره
خب الان دو حالته :
یا تست میگه هورمون در مجرای لوله اسپرم ساز میشه دید
یه موقع میگه هورمون در مجرای اسپرم ساز میشه دید
که اولی درست نیس ولی دومی درسته
hamed bagheri 0
خیلی ممنونم ازتون متوجه شدم کاملا.
در واقع اولی که گفتین مجرای اسپرم ساز به این دلیل درسته که کل لوله با دیوارش رو در نظر گرفتیم درسته؟ -
hamed bagheri 0
در واقع اولی که گفتین مجرای اسپرم ساز به این دلیل درسته که کل لوله با دیوارش رو در نظر گرفتیم درسته؟Mehrsa 14 در هورمون و مجاری گفته است:
hamed bagheri 0
در واقع اولی که گفتین مجرای اسپرم ساز به این دلیل درسته که کل لوله با دیوارش رو در نظر گرفتیم درسته؟بله ،
اما دقت کنید که نه بخاطر یاخته های بینابینی ( اونا بین لوله ها قرار دارن )
بخاطر یاخته اسپرماتوگونی که هورمون تستوسترون روشون تاثیر میذاره و در دیواره لوله های اسپرم ساز هستن
-
Mehrsa 14 در هورمون و مجاری گفته است:
hamed bagheri 0
در واقع اولی که گفتین مجرای اسپرم ساز به این دلیل درسته که کل لوله با دیوارش رو در نظر گرفتیم درسته؟بله ،
اما دقت کنید که نه بخاطر یاخته های بینابینی ( اونا بین لوله ها قرار دارن )
بخاطر یاخته اسپرماتوگونی که هورمون تستوسترون روشون تاثیر میذاره و در دیواره لوله های اسپرم ساز هستن
hamed bagheri 0
خیلی متشکرم. درواقع یاخته های هدف این هورمون یاخته های اسپرماتوگونی و یاخته های هدف هورمون lH یاخته های بیابینی هستن که بین لوله ها دیده میشن.