میشه یا نه؟؟
-
سلام به رفقای آلایی
وقتی به این قسمت از مسیر پر پیچ و خم کنکور میرسیم با یه سوال خیلی رایج رو به رو میشیم:
از الان بخونم موفق میشم یا نه؟
یه عده از صفر میخوان شروع کنن،یه عده نصفه نیمه مطالبو خوندن،یه عده از بودجه بندی عقبن ،یه عده سرعت پایینی دارن و...
همش با خودشون میگن :
کاش قبلا درست درس میخوندم،ببین خیلیا از من جلوترن دیگه موفق نمیشم همه از دهم شروع کردن اونوقت من تا الان هیچی نخوندم.
اصلا میشه قبول شد؟؟
حتی ممکنه خیلی از بچه های یازدهم هم اینو با خودشون بگن.
ولی انصافا میشه یا نه؟؟
باید بگم همه چیز بستگی به خودت داره که بتونی خودتو ببخشی از گذشته ای که توش بودی دست بکشی روزای رفته بر نمیگردن چرا انقدر خودتو عذاب میدی.با خودت مهربون باش.حق نداری بخاطر گذشته خودتو اذیت کنی اما میتونی که ازش درس بگیری میتونی دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکنی.
اگه نتونی خودتو ببخشی حتی اگه یه سال دیگه هم بمونی باز فکرش عذابت میده.
پس اول خودتو ببخش و از اشتباهاتت درس بگیر .
بعد شروع کن به نوشتن یه برنامه درست و اصولی اینجا یه مشاور خوب خیلی کمک کننده هست.
در ضمن اگه هر بار بگی بقیه جلوترن که اصلا نمیشه درس خوند تو که نمیتونی گذشته رو بر گردونی حتی اگه بیخیال کنکور امسال بشی سال بعدم که باز برنگشتی به دهم که.همش میخوای بگی بقیه جلوترن ؟؟
️گفتم از اشتباهاتت درس بگیر:
مقایسه ممنوع
خواب تا ظهر ممنوع
گوشی و تلویزیون تا حدی ممنوع
و..
اگه باز اشتباهات گذشته رو مرتکب بشی نتیجه میشه عین نیمسال اول.
یه سر به سوالات کنکور بزن ببین واقعا چقدر میتونی از پس سوالا بر بیای ببین حداقل نصف سوالا هست که تو بتونی تو این مدت درصدشو واسه خودت سیو کنی.
خودت متوجه میشی که میشه.
اگه واقعا اون انگیزه تو وجودت بیدار بشه دیگه کسی نمیتونه جلوتو بگیره. حتی اگه زیاد میخوابیدی دیگه اینطوری نیستی و به عشق هدفت هر روز خیلی زود بیدار میشی میری سر درست.
فقط کافیه
1️⃣ببخشی
2️⃣درس بگیری
3️⃣اشباهات تکرار نکنی
4️⃣برنامه ریزی دقیق و درست داشته باشه
5️⃣اگه وقت کافی نداری دروسی رو حذف کنی
6️⃣با تمام وجودت درس بخونی
از همه مهمتر باور داشته باشی به خودت و تواناییات و به خدا توکل کنی.
اگه اینطوری باشه دیگه نمیپرسی آیا کسی بوده که تونسته یا نه؟؟
چون خودت با همه وجودت درک میکنی که میشه...
و اگه خدایی نکرده بنابه دلایلی اون رشته ای که میخواستی نشد بازم برنده ای چون تمام تلاشت و کردی و حسرت نمیخوری..
از تک تک لحظاتت استفاده کن..
مطمئن باش تلاشهات بی جواب نمیمونه..
موفق باشیو به تک تک آرزوهای قشنگت برسیبچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
واقعا ممنون از انگیزه ای که دادین
من میرم تا با راهکار های شما شروع کنم -
واقعا ممنون از انگیزه ای که دادین
من میرم تا با راهکار های شما شروع کنممحمد حسین موسوی خواهش میکنم.
انشاالله به اون چیزی که میخواید میرسید.