سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
راهنمایی به یک پشت کنکوری ضعیف
-
fatemehgh.t 29 دقیقه پیش
سلام من پشت کنکوریم پارسال بخاطر هزاران دلیل که همش بهانس نخوندم یعنی خیلیییییییی بدخوندم هم الکی درگیرکنکوربودم هم نامنظم خوندم کلا نه بهم خوش گذشت نه درست درس خوندم
من درصدام خیییییییییییییییییییییییلی افتضاح بود سرکنکور هیییییییییییییچی بلدنبودم تواختصاصیا حالا ازتون کمک میخام که بهم بگین فیلمای دبیرای آلا رو ببینم یاهمون کتاب کمک آموزشیاروبخونم؟؟؟؟
آخه خیلیا گفته بودن که نمیشد باشیوه فلان دبیرسوال حل کرد یامثل آقای طلوعی خیلی فرمول گفتن سرآزمون گیج شدیم و...
اگه کسی هم از فیلما نتیجه گرفته بگه ممنون میشم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@حامیان-آلاء-مشاور @حامیان-آلاء-آزمون-ها @حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-جزوات @دانش-آموزان-آلاء -
fatemehgh.t بیا شخصی
-
چرا هیشکی نیس
@دانش-آموزان-آلاء -
fatemehgh.t در راهنمایی به یک پشت کنکوری ضعیف گفته است:
چرا هیشکی نیس
@دانش-آموزان-آلاءسلام . الان میخواید بدونید کدوم درسو از کدوم دبیر ببینید؟
-
بله واین که فیلما مناسب هست یا همون کتاب کمک آموزشی بهتره؟؟؟؟؟؟؟
واقعا آقای طلوعی خیلی فرمول میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
واقعا آقای طلوعی خیلی فرمول میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید دبیر های خوبی تو آلا تدریس میکنند. درباره دکتر طلوعی هرکسی یه نظر داره ولی من خودم ترجیح میدم با ایشون جلو نرم چون نکته محور تدریس میکنند و من راحت نیستم. البته غیر از ایشون چند تا دبیر دیگه هم هستن که بخواین استفاده کنید.
بله واین که فیلما مناسب هست یا همون کتاب کمک آموزشی بهتره؟؟؟؟؟؟؟
ببینید کتاب کمک آموزشی میتونه کمک کنه ولی وقتی دبیر توضیح میدن شما بهتر میفهمین. یادگیری یه سری درجات و مراتب داره. کسی که فیلم میبینه و صوتی و تصویری یه چیزی رو آموزش میبینه فرق داره با کسی که معلم جلوشه یا کسی که از رو کتاب کمک درسی میبینه.
ولی پیشنهاد بنده اینه: تو مباحثی که میتونید خودتون بخونید میتونید از کتاب کمک آموزشی استفاده کنید (به شرط اینکه متوجه بشین)
وگرنه پیشنهاد میشه فیلم ببینید. بعضی از دروس رو فیلم ببینید بهتره تا خودتون بخونید مثل شیمی و حالا هر درسی که شما خیلی توش ضعیف هستید. -
mohammadhassan
فیزیک کارزانیان بهتره یعنی؟؟؟؟؟؟؟ -
mohammadhassan
فیزیک کارزانیان بهتره یعنی؟؟؟؟؟؟؟ببینید من نگفتم کدوم بهتره. گفتم من ترجیح میدم با دبیر دیگه ای پیش ببرم وگرنه خیلیا از دکتر طلوعی راضی هستن. مهم اینه که شما آیا درس رو با اون دبیر متوجه میشید یا نه؟ این مهمه . اگر جوابش منفی هست دبیر های دیگه رو ببینید. اصلا من پیشنهاد میکنم تو فیزیک یه جلسه مشترک از همه ببینید اونوقت خودتون بهتر تصمیم میگیرید که با کی پیش برید.
-
خب میشه بگین شماازکدوم نتیجه گرفتین؟؟؟
رتبه برترهای انجمن از کدوم دبیرا؟؟؟مصاحبشون که چیز مشخصی نگفته بودن -
خب میشه بگین شماازکدوم نتیجه گرفتین؟؟؟
رتبه برترهای انجمن از کدوم دبیرا؟؟؟مصاحبشون که چیز مشخصی نگفته بودنمن خودم حرکت شناسی رو از استاد فدایی فرد دیدم خوشم اومد مفهومی توضیح میدن. من تازه کنکور میخوام بدم.
تگ میکنم تا دوستان باتجربه جوابتون رو بدن
-
اما هیشکی جواب گو نیست
من بافیلمای آقای طلوعی میفهمم اما راستش تست کارنکردم واینکه میترسم سرکنکور منم مثل دوستان قاطی کنم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار -
fatemehgh.t
فیلم بدون تست که فایده ای نداره -
حالا کدوم آزمون شرکت کنم؟
-
fatemehgh.t پس اگه برای پزشوی میخوای بخونی شل خوندن فایده نداره من پارسال شل خوندم نشد البته خیلی کلاس میرفتم وقتمو گرفته بودن
بنظر من شیمیو فیلم ببین خیلی موثره
تازه امسال فهمیدم شیمی ینی چی
برا بقیه درسا من عربیو دیدم اونم خیلی خوب بود
فقط بعدش حتما تست بزن زیاد
و بنظرت کلاس نسخه خوانی تو سال کنکور لازمه؟؟؟ -
fatemehgh.t اها خب اگه اونطوریه که برو خوبه