چطوری انگیزه میگیرید
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط M Ebrahimi انجام شده
چیکار میکنید که انگیزه میگیرید من اصلا انگیزه ندارم روز به روزم دارم بیشتر گند میزنم درسا جمع شده رو هم اصلا هم انگیزه نمیگیرم هر چی موزیک و کلیپ انگیزشی میبینم فایده نداره همونم که همونم شما چه راهکاری میشناسید خودتون چیکار میکنید لطفا به منم بگید توروخدا زمانمم داره تلف میشه نه به درس میرسم نه به کلاسای نقاشیم همه چی داره خراب میشه اگه میشه یه راهکار بدید
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
چیکار میکنید که انگیزه میگیرید من اصلا انگیزه ندارم روز به روزم دارم بیشتر گند میزنم درسا جمع شده رو هم اصلا هم انگیزه نمیگیرم هر چی موزیک و کلیپ انگیزشی میبینم فایده نداره همونم که همونم شما چه راهکاری میشناسید خودتون چیکار میکنید لطفا به منم بگید توروخدا زمانمم داره تلف میشه نه به درس میرسم نه به کلاسای نقاشیم همه چی داره خراب میشه اگه میشه یه راهکار بدید
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Ebrahimi سلام امسال کنکور دارید؟
-
M Ebrahimi سلام امسال کنکور دارید؟
mohammadhosein Bahadori نه نهم هستم انتخاب رشته دارم خیلی میترسم گند بزنم
-
-
M Ebrahimi
نهم خیلی اسونه که راحت تجربی م قبول میشی امتحان نهایتون خیلی اسونه نگران نباش مگه بخوای برای تیزهوشان بخونی..
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Ebrahimi امروز فرصت تلاش داری ولی از نتیجه خبری نیست
فردا که نتیجه اومد دیگه وقت تلاش کردن نیست -
M Ebrahimi
نهم خیلی اسونه که راحت تجربی م قبول میشی امتحان نهایتون خیلی اسونه نگران نباش مگه بخوای برای تیزهوشان بخونی..
Romina 2006 اتفاقاً ما رو خیلی میترسونن میگن نمره 19.80 به بالا باید بشید تا تجربی قبول بشید
بعد مدرسه نمونه دولتی هم میخوام برم میگن خیلی سخته
-
M Ebrahimi امروز فرصت تلاش داری ولی از نتیجه خبری نیست
فردا که نتیجه اومد دیگه وقت تلاش کردن نیستYazdan Gonabadi 1 نمیدونم چرا انگیزم انقدر پایینه معدل ترم اولمم بد نشد 19.36 شدم ولی تو کلاس معدل بیستی هم داشتیم در صورتی من هفتم که حضوری بودم معدلم 20 بود
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Ebrahimi سلام، کارایی که از درس خوندن لذت بخش تره رو به هیچ وجه انجام نده
و اینکه یه برنامه بچین مثلا روزی چهار ساعت باید درس بخونی و هرجور شده بهش پایبند باش -
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Ebrahimi سلام.. انگیزه عاملی نیست که باعث بشه تا تهش ادامه بدی.. انگیزه فوقش تا 2_3 روز رات می ندازه..اون چیزی که باعث میشه موفق شیم تو هر زمینه ای.. ایجاد عادته... باید عادت کنی به درس خوندن..ما ادما در طول روز ممکنه هزار جور اتفاق واسمون بیفته که خستمون کنه و انگیزمونو کاهش بده اما وقتی به درس خوندن عادت کرده باشیم دیگه هرجور شده میخونیم تو هر وضعیتی
-
Yazdan Gonabadi 1 نمیدونم چرا انگیزم انقدر پایینه معدل ترم اولمم بد نشد 19.36 شدم ولی تو کلاس معدل بیستی هم داشتیم در صورتی من هفتم که حضوری بودم معدلم 20 بود
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Ebrahimi ۱۰ سال بعد کسی معدلت رو نمیپرسه
الکی حساس نشو -
Romina 2006 اتفاقاً ما رو خیلی میترسونن میگن نمره 19.80 به بالا باید بشید تا تجربی قبول بشید
بعد مدرسه نمونه دولتی هم میخوام برم میگن خیلی سخته
M Ebrahimi من تیزهوشانم بود ولی مهم نیست اصلا چون امتحان نهایتون استانی طرح میشه همون امتحان نهایی نوبت دوم مهمه که اونم خیلی اسونه
-
M Ebrahimi سلام، کارایی که از درس خوندن لذت بخش تره رو به هیچ وجه انجام نده
و اینکه یه برنامه بچین مثلا روزی چهار ساعت باید درس بخونی و هرجور شده بهش پایبند باشعباس زنگارکی ممنون
-
M Ebrahimi من تیزهوشانم بود ولی مهم نیست اصلا چون امتحان نهایتون استانی طرح میشه همون امتحان نهایی نوبت دوم مهمه که اونم خیلی اسونه
Romina 2006 ممنون
-
M Ebrahimi سلام.. انگیزه عاملی نیست که باعث بشه تا تهش ادامه بدی.. انگیزه فوقش تا 2_3 روز رات می ندازه..اون چیزی که باعث میشه موفق شیم تو هر زمینه ای.. ایجاد عادته... باید عادت کنی به درس خوندن..ما ادما در طول روز ممکنه هزار جور اتفاق واسمون بیفته که خستمون کنه و انگیزمونو کاهش بده اما وقتی به درس خوندن عادت کرده باشیم دیگه هرجور شده میخونیم تو هر وضعیتی
Nrjs D ممنون
-
M Ebrahimi در هفته حداقل یک فیلم انگیزشی ببینید یا اهنگ انگیزشی گوش کنید درواقع هرکسی با یه چیزی انگیزه میگیره
من خود به شخصه با اهنگ گوش کردن انگیزه میگیرم -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Ebrahimi تا شروع نکنید
هیچ تغییری نمیکنید
اقدام بازخورد اصلاح
همین و تمام
لایک یادتون نره
#حاجی -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انگیزه واسه مبتدیاس (:
حرفه ایا بلند میشن کار میکنن