ادبیات
-
سلام دوستان شما ادبیات رو چجوری میخونین؟ من به جایی رسیدم که درصد ادبیاتم شده تقریبا نصف درصدای زیست و شیمیم:/ هر کاریم میکنم تسلط پیدا نمیکنم
-
-
سلام دوستان شما ادبیات رو چجوری میخونین؟ من به جایی رسیدم که درصد ادبیاتم شده تقریبا نصف درصدای زیست و شیمیم:/ هر کاریم میکنم تسلط پیدا نمیکنم
am Am موضوعی باید بخونی کتابای موضوعی رو بگیر اول با آرایه بعد قرابت بعد نکات هرشب ربع ساعت موضوعی بخون تست بزن اکی میشی
-
am Am موضوعی باید بخونی کتابای موضوعی رو بگیر اول با آرایه بعد قرابت بعد نکات هرشب ربع ساعت موضوعی بخون تست بزن اکی میشی
fatemeh st سلام، کتاب جامع خیلی سبز جواب نمیده؟ چون اونم موضوعی دسته بندی شدست تستاش برای هر درس
-
سلام
من هم در ادبیات مشکل داشتم خب من اول شروع به خوندن خود کتاب کردم و تمام آرایه هایی که مهم هستن مطالعه کردم بعد هرشب، روتین ادبیات زدم تا بلخره درصد ادبیاتم بالا اومد -
fatemeh st سلام، کتاب جامع خیلی سبز جواب نمیده؟ چون اونم موضوعی دسته بندی شدست تستاش برای هر درس
@am-Amمنظور من اینه هرمبحث روجدا بخونی آرایه رو جدا ...قرابت رو جدا .... اونم خوبه واسه درس به درس ولی اگه اونو کار کردی وجواب نگرفتی باید روتین موضوعی کارکنی قرابت نشرالگو یا هامون سبطی بهتره
-
@am-Amمنظور من اینه هرمبحث روجدا بخونی آرایه رو جدا ...قرابت رو جدا .... اونم خوبه واسه درس به درس ولی اگه اونو کار کردی وجواب نگرفتی باید روتین موضوعی کارکنی قرابت نشرالگو یا هامون سبطی بهتره
fatemeh st دستور خیلی سبز توبه املا ولغت فرق نداره حتی میتونی واژگان لقمه مهرماه بگیری ...
-
سلام
من هم در ادبیات مشکل داشتم خب من اول شروع به خوندن خود کتاب کردم و تمام آرایه هایی که مهم هستن مطالعه کردم بعد هرشب، روتین ادبیات زدم تا بلخره درصد ادبیاتم بالا اومدایلین حیدرزهی 0 اها ممنون
-
fatemeh st مرسی از راهنماییتون
-
am Am سلام
ببین به طور کل باید برای درسای عمومی روتین داشت برای تخصصی برنامه
مثلا برای ادبیات اگه میخوای قرابتت قوی شه باید هر شب مثلا ۵ تا تست قرابت بزنی تا به مرور بهتر شه
همینطور هم برای آرایه ها و دستور زبان فارسی باید روتین داشت
من خودم وقتی این روتین رو شروع کردم، ادبیات رو نهایتا ۵ یا ۶ درصد میزدم اما الان تا ۲۵ یا ۳۰ درصد رسوندمش