-
سلام بچه ها من تازه اومدم آلا خونه خیلی وقته نبودم حدودا 2 سالی میشه---چطور تاپیک مخصوص ساعت مطالعه خودمون بزنیم؟---منم از فردا هستم خدمتتون و گزارش میفرستم
-
سلام بچه ها من تازه اومدم آلا خونه خیلی وقته نبودم حدودا 2 سالی میشه---چطور تاپیک مخصوص ساعت مطالعه خودمون بزنیم؟---منم از فردا هستم خدمتتون و گزارش میفرستم
abolfazlmir81
سلام
تاپیک مخصوص ساعت مطالعه خودتون؟؟ -
در پایان ساعت مطالعتون هم در تاپیک ساعت مطالعهی مخصوص به خودتون گزارش بدین این قسمت از توضیحاتتون منظورم بود
-
در پایان ساعت مطالعتون هم در تاپیک ساعت مطالعهی مخصوص به خودتون گزارش بدین این قسمت از توضیحاتتون منظورم بود
abolfazlmir81
اهان فقط چه پایه ای هستین؟
تا لینک تاپیک مربوط به خودتون رو بدم -
فارغ التحصیل هستم-تا الان مطالعه زیادی نداشتم و سال قبل رتبه ام 16 هزار شد-کمی تنبلی میکنم و ساعت مطالعه ام هم در حد 2-3 ساعت هست که امسال شکر خدا پیوسته بوده و سال قبل این پیوستگی رو نداشتم ولی باز خیلی کمه و سعی دارم بیشترش کنم انشاءالله
-
فارغ التحصیل هستم-تا الان مطالعه زیادی نداشتم و سال قبل رتبه ام 16 هزار شد-کمی تنبلی میکنم و ساعت مطالعه ام هم در حد 2-3 ساعت هست که امسال شکر خدا پیوسته بوده و سال قبل این پیوستگی رو نداشتم ولی باز خیلی کمه و سعی دارم بیشترش کنم انشاءالله
abolfazlmir81
انشاءالله به اونی که میخواین میرسین
الان لینک گزارش مطالعه پشت کنکوریا و کنکوریا رو براتو میزارم -
خیلی ممنونم از لطفتون
-
خیلی ممنونم از لطفتون
abolfazlmir81
منشنتون کردم
خواهش میکنم کاری نکردم -
M maryam111 این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
سلام بچها همگی میدونین آقا رمضون از رگ گردن بما نزدیک تره
من چندین ساله بخاطر کنکور روزه نگرفتم
امسال میخام بگیرم ولی تو ساعتای درس خوندنم تغییراتی ایجاد میشه
میخام از بعد از افطار شروع کنم به خوندن تا 12 ظهر روز بعدی ساعت 12 بخابم تا وقت افطار ینی همون 6 ساعتی که تو شب میخابم بیارم تو روز
چون از 12 به بعد تو روز وقتی روزه باشی بدن بی حال میشه و بازدهی میاد پایین
نظرتون چیه شما چیکار میکنین