مشاوره
-
سلام دوستان یازدهمی (تجربی)،
کسانی که تراز بالای 5000 دارن میتونن برنامه مطالعاتیشونو برام بفرستن ممنون میشم
و اینکه من مشکلم اینکه در طول روز همش درس میخونم یعنی هر روز حدود 10 ساعت حالا بالا تر هم شاید ولی ترازم بالاتر نمیره ، و خیلی هم زیست می خونم اونم اصلا بالا نمیره
و اینکه مثلا خیلی دیر تست میزنم دستم کنده یخورده مثلا امروز 19 تست فیزیک و در سه ساعت زدم
کلا شما در طول روز چند ساعت عمومی و جند ساعت تخصصی میخونید که برای ازمون های ازمایشی حتی مدرسه اماده باشیدبچها یه چیزی دیگه من همش احساس میکنم که فقط خودم این مشکلو دارم که مثلا از تدریس معلما و ازمون های ازمایشی عقب ترم و اینکه نمیتونم اینقدر تست کار کنم که بر اون مبخث مسلط باشم
ممنون میشم راهنماییم کنید و باهام هم صحبت شید -
-
و اینکه من مشکلم اینکه در طول روز همش درس میخونم یعنی هر روز حدود 10 ساعت حالا بالا تر هم شاید ولی ترازم بالاتر نمیره ، و خیلی هم زیست می خونم اونم اصلا بالا نمیره
و اینکه مثلا خیلی دیر تست میزنم دستم کنده یخورده مثلا امروز 19 تست فیزیک و در سه ساعت زدم
کلا شما در طول روز چند ساعت عمومی و جند ساعت تخصصی میخونید که برای ازمون های ازمایشی حتی مدرسه اماده باشیدبچها یه چیزی دیگه من همش احساس میکنم که فقط خودم این مشکلو دارم که مثلا از تدریس معلما و ازمون های ازمایشی عقب ترم و اینکه نمیتونم اینقدر تست کار کنم که بر اون مبخث مسلط باشم
ممنون میشم راهنماییم کنید و باهام هم صحبت شیدعسل عیسی پره
ممنون میشم جواب بدید ! -
ممنون میشم راهنماییم کنید و باهام هم صحبت شیدعسل عیسی پره سلام
اینطور که پیداست اون ده ساعت مطالعه مفیدش کمه و باید روی کار هایی که باعث حواس پرتی شما میشه رو پیدا کنید و حل کنید در مورد زیست کاری که میتونید بکنید اینه که خیلی سبز یا یه کتاب پایه رو بزنید بعد برید سراغ سوال های سازمان های مختلف مثل قلمچی و سنجش اینا و اون ده ساعت مطالعه ۷ ساعت برا اختصاصی باشه ۳ ساعت برا عمومی ها -
منم خیلی سرعت تست زنیم کمه و از تست زدن هم می ترسم مخصوصا برای ریاصی اصلان سوال نمی تونم حل کنم چه کار کنم؟
-
ممنون میشم راهنماییم کنید و باهام هم صحبت شیدعسل عیسی پره سلام عسل جان
من پشت کنکوری تجربی ام.
اکثر کسایی که تراز پایین دارن و ترازشون پیشرفت نمیکنه دلیلش بد خوندنه
حالا این بدخوندن میتونه چیزای مختلفی رو شامل بشه که یکیش همین کم تست زدنه
توی ازمونی مثل قلمچی و ماز شما فقط درصورتی میتونی بدون تقلب تراز خوب بگیری که تست زیاد کار کنی
و چرا اینطوره؟
چون ازمونای قلمچی و ماز خیلی مفهومی هستن و نیاز دارن شما مفهموم رو کامل درک کنی تا تونی سوالات رو خوب جواب بدی
پس شما باید سرعتت رو توی تست زنی ببری بالا و اگه نکنی توی سال کنکورت قطعا به مشکل میخوری
الان که یازدهمی سعی کن توی هر تایم مطالعاتیت تست هات رو چندتا ببری بالا تر
مثل تاالان 19 تا تست میزدی توی 3 ساعت الان دفعه بعد سعی کن 23 تا بزنی
هردفعه همینطوره کن تا بتونی زیاد اینارو کار کنی و سرعتت بره بالا -
منم خیلی سرعت تست زنیم کمه و از تست زدن هم می ترسم مخصوصا برای ریاصی اصلان سوال نمی تونم حل کنم چه کار کنم؟
-
@jahad-128 سعی کنید از سوالات مقدماتی شروع کنین و با زمان تست بزنید مثلا بگید تو ۱۵ دقیقه ۱۰ تست میزنم
-
@jahad-128 براي ریاضی یا چه فیلم آموزشی