آرایش الکترونی پایدار
-
من آرایش الکترونی و بلدم ولی بلدنیستم که کدوم عنصری وقتی به هشتایی میرسه پایدارمیشه وکدوم عنصرفقط هشتایی میشه وپایدارنمیشه مثلااکسیژن دوبارمنفی انیون پایدارهست اماکلسیم دوبارمثبت فقط به هشتلیی میرسه و پایدارنمیشه
-
-
من آرایش الکترونی و بلدم ولی بلدنیستم که کدوم عنصری وقتی به هشتایی میرسه پایدارمیشه وکدوم عنصرفقط هشتایی میشه وپایدارنمیشه مثلااکسیژن دوبارمنفی انیون پایدارهست اماکلسیم دوبارمثبت فقط به هشتلیی میرسه و پایدارنمیشه
Nastaran Nastaran سلام وقتتون بخیر
قاعده اکتت (اوکتت) بیان میکند که اتمها زمانی در پایدارترین حالت خود هستند که لایه ظرفیت آنها با ۸ الکترون پر شده باشد. اساس قاعده اوکتت بر مبنای تمایل عناصر برای تشکیل پیوندهای شیمیایی و تکمیل لایه ظرفیت با ۸ الکترون است. البته به خاطر داشته باشید که قاعده اکتت را تنها میتوان در خصوص عناصر گروههای اصلی جدول تناوبی بکار برد.مولکولهای هالوژنها، اکسیژن، نیتروژن و کربن همگی از قاعده اکتت پیروی میکنند. به طور کلی، عناصری که از این قانون تبعیت میکنند شامل عناصر دستههای s و p به همراه عناصر هیدروژن، هلیوم و لیتیوم هستند. -
Nastaran Nastaran سلام وقتتون بخیر
قاعده اکتت (اوکتت) بیان میکند که اتمها زمانی در پایدارترین حالت خود هستند که لایه ظرفیت آنها با ۸ الکترون پر شده باشد. اساس قاعده اوکتت بر مبنای تمایل عناصر برای تشکیل پیوندهای شیمیایی و تکمیل لایه ظرفیت با ۸ الکترون است. البته به خاطر داشته باشید که قاعده اکتت را تنها میتوان در خصوص عناصر گروههای اصلی جدول تناوبی بکار برد.مولکولهای هالوژنها، اکسیژن، نیتروژن و کربن همگی از قاعده اکتت پیروی میکنند. به طور کلی، عناصری که از این قانون تبعیت میکنند شامل عناصر دستههای s و p به همراه عناصر هیدروژن، هلیوم و لیتیوم هستند.Elham Hoseni
سلام ممنون این و بلدم ولی بلدنیستم کدوم به پایداری میرسند و کدوم پایدارنمیشوند؟ -
Elham Hoseni
سلام ممنون این و بلدم ولی بلدنیستم کدوم به پایداری میرسند و کدوم پایدارنمیشوند؟Nastaran Nastaran عرض کردم خدمتتون تمام عناصر دسته s p
-
خب عناصر که به 8 تای می رسند پایدارند. مثلا دسته دی همشون به 8تای نمی رسند و نامنظم هستند