تفتان زبان
-
رکسانا موسویان
وای ینی شمام بالای ۵۰ میزنی؟
ینی واقعا اگ من بتونم بالای ۵۰ بزنم ک عالی میشه مرررررررررسییییییییی عزیزمممممم کمک بزرگی بهم کردی اگ شما نبودی تفتان میخریدم
️
taybe Mm خواهش میکنم عزیزم
خوده آقای چیذری هم تو فیلمای راه ابریشم میگه کسی جزوشو و تستاشو خوب کار کنه باید بالای ۵۰ بزنه 🥰
-
taybe Mm سلام استاد چیذری که تفتان ضبط نکردن.
Reza Estendi
ضبط کردن براسال ۹۹_۰۰ -
Reza Estendi
ضبط کردن براسال ۹۹_۰۰taybe Mm
میشه لینک ش رو بفرستید؟ -
taybe Mm
میشه لینک ش رو بفرستید؟Reza Estendi
اشتباه کردم تایتانه
-
Reza Estendi
اشتباه کردم تایتانه
taybe Mm
میگم خدایا آخه آقای چیذری از تایتان اومدن تو آلا
چطوری قبل ش تفتان ضبط کردن؟ -
taybe Mm
میگم خدایا آخه آقای چیذری از تایتان اومدن تو آلا
چطوری قبل ش تفتان ضبط کردن؟Reza Estendi
مشخصه ک آلارو فتح کردینا -
taybe Mm به نظر من راه ابریشم زبان و بگیر الاانم ک تخفیف خورده زودتر بگیر فوق العادست ،اقای چیذری عاللللللیه ،اگ زبانت ضعیفه حتمن تهیه کن و من ک واقعن از تدریس اقای چیذری راضیم
رکسانا موسویان
رکسانا جون میشه ی راهنمایی کنی از راه ابریشم چطوری باید استفاده کنممن خریدمش ولی اصن سردرنمیارم ک فرسنگ چیه و...
-
رکسانا موسویان
رکسانا جون میشه ی راهنمایی کنی از راه ابریشم چطوری باید استفاده کنممن خریدمش ولی اصن سردرنمیارم ک فرسنگ چیه و...
taybe Mm راه ابریشم زبان منظورته؟
ببین پیله مقدمات ورود به هر درسه و چیزایی که باید از قبل بلد باشی تا به هر فرسنگ وارد بشی،فرسنگ ها هم اینجورین که هر کدوم یه بخشی از پایه یا دوازدهم و اموزش داده برای گرامر و لغات و نکات و میگه که تو باید جزوشو پرینت بگیری موقع درس دادن گرامر نکات و تو جزوه یادداشت کنی ک زیادم وقت نمیگیره خیلی باشه ۴۰ دقیقه وقت بگیره بعد میری سراغ حل تستا با دبیر ،به نظرم اول خودت یه دور تستارو بزن بعد بیا حل دبیر و ببین تا اشکالات و پیدا کنی ک خوده اقای چیذری هم همین و میگن بعد که تستارو زدی یه دور نکات و مرور کن برو سراغ کنکورچه !!دیگ کنکورچه رو زمان دار بزن ،و اخر سر چک کن ببین چند درصد از اون فرسنگ و یاد گرفتی،کنکورچه ها خیلی مهمن و سوالات خوبی دارن!!برای بقیه درسا هم همینطوره !!برو بترکون
سوالی بود در خدمتم🤌
-
رکسانا موسویان
taybe Mm برای زبان یه پیله بیشتر نیست که اون و دیدی و نکات و نوشتی ،برو سراغ هر فرسنگ که شامل اموزش لغات و گرامر و حل تست و کنکورچه میشه ،پیش ازمون هم برای کساییه که مطابق با ازمونا هستن و قبلش یه دور اون فیلمارو میبینن و پس ازمون هم بعد تحلیل ازمون خودشون قلمچی گاج گزینه دو و.. نگاه میکنن !!برای تو ک تازه شروع کردی دیدنش واجب نیس منم نمیبینم
روش خوندن لغاتم هرشب باید باشه که خوده اقای چیذری تو فیلماش میگه و یه دفترچه لغات کنارت بزار چون وقتی داره درس میده میگه کلمات سخت و مهم و یاد داشت کنید تو دفترچه ،تا هرشب مرور کنی
به هیییچ وجه بالای کلمات تو جزوه معنیشو ننویس
حرف خودشه البته -
taybe Mm برای زبان یه پیله بیشتر نیست که اون و دیدی و نکات و نوشتی ،برو سراغ هر فرسنگ که شامل اموزش لغات و گرامر و حل تست و کنکورچه میشه ،پیش ازمون هم برای کساییه که مطابق با ازمونا هستن و قبلش یه دور اون فیلمارو میبینن و پس ازمون هم بعد تحلیل ازمون خودشون قلمچی گاج گزینه دو و.. نگاه میکنن !!برای تو ک تازه شروع کردی دیدنش واجب نیس منم نمیبینم
روش خوندن لغاتم هرشب باید باشه که خوده اقای چیذری تو فیلماش میگه و یه دفترچه لغات کنارت بزار چون وقتی داره درس میده میگه کلمات سخت و مهم و یاد داشت کنید تو دفترچه ،تا هرشب مرور کنی
به هیییچ وجه بالای کلمات تو جزوه معنیشو ننویس
حرف خودشه البتهرکسانا موسویان
مررررسی عزیزم -
رکسانا موسویان
مررررسی عزیزمtaybe Mm خواهش میکنم