گرما
-
به امید خدا سوال آخرم بپرسم و تمام.
میگن تو قسمت پخت غذا هرچی ظرفیت گرمایی آب بیشتر بود خوب تخم مرغ میپخت چون آب انرژی بیشتری بهش میداد
ولی واسه ظرف هرچی کمتر باشه زودتر میپزه چون داغ تر میشه. چرا؟ انرژی نمیده دیگه؟این سوال هست که حل نشده موند
sarvin Piriبه امید خدا سوال آخرم بپرسم و تمام.
میگن تو قسمت پخت غذا هرچی ظرفیت گرمایی آب بیشتر بود خوب تخم مرغ میپخت چون آب انرژی بیشتری بهش میداد
ولی واسه ظرف هرچی کمتر باشه زودتر میپزه چون داغ تر میشه. چرا؟ انرژی نمیده دیگه؟این سوال هست که حل نشده موند
sarvin Piriروی سوال فک کردم ولی من این مباحث رو چندین سال پیش خوندم .فک کنم از همیارای فیزیک یا شیمی بپرسین کمکتون کنن .من همیار زیست هستم عزیزم .
-
sarvin Piriروی سوال فک کردم ولی من این مباحث رو چندین سال پیش خوندم .فک کنم از همیارای فیزیک یا شیمی بپرسین کمکتون کنن .من همیار زیست هستم عزیزم .
sarvin Piri
بله حق دارین چشم همین که جواب دادین خیلی ممنونم ازتون -
sarvin Piri
بله حق دارین چشم همین که جواب دادین خیلی ممنونم ازتونsarvin Piri
بله حق دارین چشم همین که جواب دادین خیلی ممنونم ازتونخواهش،میکنم
-
ولی واسه ظرف هرچی کمتر باشه زودتر میپزه چون داغ تر میشه. چرا؟ انرژی نمیده دیگه؟amir ahmadi
جدا ولی شرمنده -
amir ahmadi
جدا ولی شرمندهMehrsa 14 بیشتر توضیح میدی سوالت چیه
-
Mehrsa 14 بیشتر توضیح میدی سوالت چیه
amir ahmadi
خوب از اول بگم اصلا
اعصاب خودمم خرد میشه از فضا میارم اینارو
۱.مثلا میگیم تخم مرغ تو آب ۷۵ میپزه ولی تو روغن با این دما نه....تا اینجا اوکی چون باید بهش انرژی گرمایی بده دیگه.
ولی یه جایی دیدم که ظرفی که ظرفیت گرماییش کمتره قشنگ برعکس اون آب و روغنه غذا توش زودتر میپزه چون زودتر داغ میشه... حالا سوالم اینه....مگه نباید اینم بهش انرژی بده داغیش چه تاثیری داره؟ -
amir ahmadi
خوب از اول بگم اصلا
اعصاب خودمم خرد میشه از فضا میارم اینارو
۱.مثلا میگیم تخم مرغ تو آب ۷۵ میپزه ولی تو روغن با این دما نه....تا اینجا اوکی چون باید بهش انرژی گرمایی بده دیگه.
ولی یه جایی دیدم که ظرفی که ظرفیت گرماییش کمتره قشنگ برعکس اون آب و روغنه غذا توش زودتر میپزه چون زودتر داغ میشه... حالا سوالم اینه....مگه نباید اینم بهش انرژی بده داغیش چه تاثیری داره؟Mehrsa 14
خب هر چه ظرفیت گرمایی کمتری داشته باشه ظرف، گرمای کمتری جذب میکنه و بیشتر گرما صرف آب پز شدن خود تخم مرغ میشه -
Mehrsa 14
خب هر چه ظرفیت گرمایی کمتری داشته باشه ظرف، گرمای کمتری جذب میکنه و بیشتر گرما صرف آب پز شدن خود تخم مرغ میشهعلیرضا تمدنی
آها یعنی طرف گرما رو از شعله میگیره میده به آب این مدلی؟
پس چرا نوشته بود داغ شدنش -
علیرضا تمدنی
آها یعنی طرف گرما رو از شعله میگیره میده به آب این مدلی؟
پس چرا نوشته بود داغ شدنشMehrsa 14
میگیره میده که نه
بالاخره هرچیزی حساب کتاب داره تو شیمی
کلا شعله به سامانه ی ظرف و آب و تخم مرغ انرژی گرمایی میده
بعدش خب ظرف اگه ظرفیت گرماییش کم باشه یعنی برای افزایش دماش گرمای کمتری لازم داره...پس گرمای کمی جذب میکنه
بقیه گرما میرسه به آب که توش تخم مرغ هست و ظرفیت گرمایی خود آب هم بالاست...پس بیشتر انرژی گرمایی رو آب جذب میکنه و با داغ شدن آب هم تخم مرغ آب پز میشه. -
Mehrsa 14
میگیره میده که نه
بالاخره هرچیزی حساب کتاب داره تو شیمی
کلا شعله به سامانه ی ظرف و آب و تخم مرغ انرژی گرمایی میده
بعدش خب ظرف اگه ظرفیت گرماییش کم باشه یعنی برای افزایش دماش گرمای کمتری لازم داره...پس گرمای کمی جذب میکنه
بقیه گرما میرسه به آب که توش تخم مرغ هست و ظرفیت گرمایی خود آب هم بالاست...پس بیشتر انرژی گرمایی رو آب جذب میکنه و با داغ شدن آب هم تخم مرغ آب پز میشه.علیرضا تمدنی
آها بله
خیلی ممنون احتمالا داغ شدن آب منظورش بوده گفته ظرف -
علیرضا تمدنی
آها بله
خیلی ممنون احتمالا داغ شدن آب منظورش بوده گفته ظرفMehrsa 14
نه درست گفته
ببینید ظرف اگه ظرفیت گرماییش پایین باشه خب گرمای کمی برای بالا رفتن دماش لازمه...درنتیجه زودتر گرمای لازم خودش رو جذب میکنه و اصطلاحا زودتر داغ میشه...وقتی که زود داغ شد و رفت کنار، نوبت میرسه به محتویات ظرف و انرژی گرمایی باقیمانده رو اونا جذب میکنن
کلا رودروایسی نداشته باشین شما تو مرحله آموزشین طبیعی هست این ایرادات اولیه...مال خود من از اینا خییییلی بدتر بوداینا که خوبه باز...مخصوصا اون سوالِ اولی که پست اول جوابش دادم واقعا قشنگ بود
با این حال اگه مشکل حل نشده و خجالت و اینا هم مسئله هست میتونید بیایید پی وی کامل توضیح بدم دوباره در غیر این صورت اگه سوال دیگه ای بود بازم در خدمتم -
Mehrsa 14
نه درست گفته
ببینید ظرف اگه ظرفیت گرماییش پایین باشه خب گرمای کمی برای بالا رفتن دماش لازمه...درنتیجه زودتر گرمای لازم خودش رو جذب میکنه و اصطلاحا زودتر داغ میشه...وقتی که زود داغ شد و رفت کنار، نوبت میرسه به محتویات ظرف و انرژی گرمایی باقیمانده رو اونا جذب میکنن
کلا رودروایسی نداشته باشین شما تو مرحله آموزشین طبیعی هست این ایرادات اولیه...مال خود من از اینا خییییلی بدتر بوداینا که خوبه باز...مخصوصا اون سوالِ اولی که پست اول جوابش دادم واقعا قشنگ بود
با این حال اگه مشکل حل نشده و خجالت و اینا هم مسئله هست میتونید بیایید پی وی کامل توضیح بدم دوباره در غیر این صورت اگه سوال دیگه ای بود بازم در خدمتمعلیرضا تمدنی
خیلی متشکرم لطف کردید واقعا
نه فهمیدمش کامل. -
علیرضا تمدنی
خیلی متشکرم لطف کردید واقعا
نه فهمیدمش کامل.Mehrsa 14
تمام
موفق باشید