سلام
صورت تست طبق چیزی که زیر مینویسم بیان شده، میخوام لطفا بهم بگین به نظر شما منظور از ساختار ها چیه؟"کامل عنوان کنید لطفا"
با توجه به زنجیره ی انتقال الکترون و تشکیل ATP در میتوکندری در نتیجه ی فعالیت این زنجیره، در ارتباط با ساختار هایی که توانایی انتقال پروتون ها را دارند،کدام موارد درست اند؟
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
مغز
-
سلام دوستان
چنتا سئوال جزئی!
همین اول کار بگم که میدونم تشریح گوسفند حذف شده تو کنکور 1401 ولی میخوام بدونم.-
وضعیتی از مغز گوسفند که لوب های بویاییش رو به بالا باشه؟
-
آسیب در بخش قرار گرفته در جلوی مخچه سبب می شود که انتقال اطلاعات در دستگاه عصبی محیطی یا مرکزی مختل شود؟
3 )در دستگاه عصبی انسان رشته عصبی مجموعه ای از زائده های چند یاخته عصبی است؟
لطفا با دلیل توضیح بدید ممنونم -
-
واقعا حذف شده؟تو کتاب ک هست
-
azizian sarchogha عرض کردم تو کنکور 1401
-
azizian sarchogha سنجش
-
-
این پست پاک شده!
-
Elham Hoseni در مغز گفته است:
Mr. Wick سلام وقتتون بخیر در مورد سوال ۳ منظور از زائده ها همان دندریت و یا همان اکسون هست رشته عصبی هم که مجموعه ای از رشته های عصبی بلند با بافت پيوندي هست
ممنون وقت شماهم بخیر
سئوال سه درسته؟
چون با این توصیفی که شما گفتین میشه رشته عصبی مجموعه ای از آکسون ها و یا دندریت های چند یاخته عصبی است.
درسته؟ -
@F-Seif-0 Gharibe Gomnam @Felli
دوستان یه دستی میرسونید لطفا -
Gharibe Gomnam عه شرمنده من فک کردم کنکوری هستین،عذر میخوام...میشه به دوستاتون بگین یه کمکی بکنن
-
این دوستانی که منشن میکنم فهمیدم که زیستشون خیلی خوبه
hamed bagheri 0
@Narjes-Hashemi
@F-Seif-0
@Zahra-zahraii
pouya hosein pour
Farhan Honar
@سمیه-صادقلو
ببخشید همش همه جا منشنتون میکنم
معذرت -
Elham Hoseni پس تعریف عصب چیه؟!
-
سلام ، در باره سوال سومتون باید بگم
رشته عصبی : به دندریت یا آکسون نورون میگن
تار عصبی : غالبا به آکسون بلند یا دندریت بلند نورون میگن
گره عصبی : به تجمع چندین جسم یاخته ای نورون میگن که خب فاقد میلین خواهد بود
-
Mr. Wick سلام وقت بخیر
راجب سوال اولتون باید بگم که
سطح شکمی مغز لوب های بویایی رو به بالا داره اما این دلیل نمیشه که سطح پشتی لب های بویایی اون رو به پایین باشه دیگه
هر دو سطح رو به بالا هستند
اما یه تفاوتی ک وجود داره در سطح شکمی لوب های بویایی خیلی واضح تر دیده میشه به طور کامل
ولی سطح پشتی نه فقد یه قسمت از اون ها دیده میشه
امیدوارم درست جواب داده باشم
راجب سوال دومتون خب ببینید بخش جلوی مخچه ساقه مغز هست
و ساقه مغز خودش چند بخش میشه
مغز میانی و پل مغزی و بصلالنخاع
و همونطور ک میدونید اینا هر کدوم کارای مختلف دارن اینو قطعی راستش نمیدونم چون اخه از یه طرف بصل نخاع در انعکاس ها و اینا نقش داره ودستگاه عصبی محیطی میشه از یه طرف مغز میانی و پل مغزی و اینا نمیدونم بگم در هر دو اختلال به وجود میاد یا نه
بازم شک دارم دوستان دیگه جواب بدن
در رابطه با سوال سوم هم
گفته رشته عصبی ( دندریت . اکسون) خب اینا از زائده های نورون هست دیگه -
توجه) اگر گفتن این مطلب حذف شده در کنکور
اما شما بخونین اون قسمت ها رو
در هر دو کنکور ۹۹ و ۴۰۰ در دروس مختلف از حذفیات سوال داشتیم
مخصوصا دروس انسانی
و زیست یازدهم -
hamed bagheri 0 سلام
من متوجهم ولی مشکل من با اون قسمته که گفته چند یاخته
آیا این درسته؟یا باید بگه یک یاخته؟