IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
مغز
-
hamed bagheri 0 سلام نه داداش اینطوری نیست چون الف و ب رو درست گرفته...تست سراسری هم هست پاسخنامه هم مالیده قشنگ رد شده
-
Elham Hoseni سلام،درسته صورت سئوال گفته پشتی و شکمی ولی خب در پشتی کیاسمای بینایی دیده نمیشه که!چطوری میگین درسته؟!
گزینه یک هم در پشتی فقط دیده میشه و ظکمی دیده نمیشه!اصلا متوجه نشدم من -
Elham Hoseni سئوال دوم چطوری مختل میشه؟میشه کامل توضیح بدین؟
-
hamed bagheri 0 خب گفت الف درسته
منم اول همینه گفتم و فقد شکمی رو در نظر گرفتم -
Mr. Wick به نظرم چون گفتم که ساقه شامل چنتا بخش میشه
مغز میانی
پل مغزی
بصل و نخاع
اگه اسیبی ببینه مثلا بصل نخاع خب بصلنخاع در انعکاس و اینا نقش داره
انعکاس ها هم که دستگاه عصبی محییطی و اینا
بعد باز اگه مغز میانی اسیب ببینه میشه مرکزی مختل میشه
بستگی داره تست چ بخشیو از ساقه مغز منظورش باشه -
سلام دوستان
سلام
من صرفا نظرم و چیزی که میدونم رو میگم امیدوارم که مفید باشهچنتا سئوال جزئی!
همین اول کار بگم که میدونم تشریح گوسفند حذف شده تو کنکور 1401 ولی میخوام بدونم.- وضعیتی از مغز گوسفند که لوب های بویاییش رو به بالا باشه؟
شکمی
چون از طریق شکمی دیده میشه- آسیب در بخش قرار گرفته در جلوی مخچه سبب می شود که انتقال اطلاعات در دستگاه عصبی محیطی یا مرکزی مختل شود؟
مرکزی چون بعد مخچه مخ قرار داره و آسیب به مخ باعث اختلال در بخش مرکزی میشه
3 )در دستگاه عصبی انسان رشته عصبی مجموعه ای از زائده های چند یاخته عصبی است؟
لطفا با دلیل توضیح بدید ممنونمبله درسته چون رشته عصبی هست متشکل از دندریت یا آکسون نورون هاست
-
Elham Hoseni در مغز گفته است:
Mr. Wick اگر شکل کتاب درسی رو چک کنید می بینید که در هر دو حالت چه شکمی و چه پشتی کیاسمای بینایی رو علامت زده
خیر در هر دو سمت مشخص نکرده
نگاه کنید -
سلام دوستان
چنتا سئوال جزئی!
همین اول کار بگم که میدونم تشریح گوسفند حذف شده تو کنکور 1401 ولی میخوام بدونم.-
وضعیتی از مغز گوسفند که لوب های بویاییش رو به بالا باشه؟
-
آسیب در بخش قرار گرفته در جلوی مخچه سبب می شود که انتقال اطلاعات در دستگاه عصبی محیطی یا مرکزی مختل شود؟
3 )در دستگاه عصبی انسان رشته عصبی مجموعه ای از زائده های چند یاخته عصبی است؟
لطفا با دلیل توضیح بدید ممنونم
۱. رو مغزی در پایین اجسام مخطط هست -
-
@roghayeh-eftekhari ببخشید من منظورم لوب های بویایی بود
-
Elham Hoseni ببخشید من منظورم لوب های بویایی بوده
-
Elham Hoseni با اینکه منطقی نیست و اینکه لوب های بویایی درست از سطح پشتی مشخص نیستن ولی خب به قول استاد موقاری هرچی کتاب بگه ماام سمعا و طاعتایم
-
@roghayeh-eftekhari دیگه کتاب هست رشته ای که در گردنمون افکنده ما هم هر جا هدایتشان کنه میریم