سوختن ناقص
-
سلام دوستان در رابطه با سوختن ناقص ما میدونیم که علاوه بر کربن دی اکسید کربن مونوکسید هم تولید میشه ... پس اگر توی یه تستی برای فرآورده سوختن ناقص فقط کربن مونوکسید رو گفته بود غلط بگیرم یا درست ؟ چون کتاب تست من درست گرفته و موازنه واکنش رو هم بدون اینکه کربن دی اکسید رو توی فرآورده ها داشته باشه انجام داده
@دانش_آموزان_آلاء
@خیرین_کوچک_دریا_دل -
سلام درمورد جمله اولتون چرا میگید علاوه بر کربن دی اکسید کربن مونوکسید هم تولید میشه؟!؟
کتاب میگه نوع فراورده در واکنش های هیدروکربن ها به ماده سوختی و اکسیژن دردسترس بستگی دارد
بعد دوتا معادله داده که اگر سوختن ناقص باشه فراورده: کربن مونوکسید و آب هست
و اگر سوختن کامل باشه فراورده: کربن دی اکسید و آب هست -
سلام دوستان در رابطه با سوختن ناقص ما میدونیم که علاوه بر کربن دی اکسید کربن مونوکسید هم تولید میشه ... پس اگر توی یه تستی برای فرآورده سوختن ناقص فقط کربن مونوکسید رو گفته بود غلط بگیرم یا درست ؟ چون کتاب تست من درست گرفته و موازنه واکنش رو هم بدون اینکه کربن دی اکسید رو توی فرآورده ها داشته باشه انجام داده
@دانش_آموزان_آلاء
@خیرین_کوچک_دریا_دل -
سلام درمورد جمله اولتون چرا میگید علاوه بر کربن دی اکسید کربن مونوکسید هم تولید میشه؟!؟
کتاب میگه نوع فراورده در واکنش های هیدروکربن ها به ماده سوختی و اکسیژن دردسترس بستگی دارد
بعد دوتا معادله داده که اگر سوختن ناقص باشه فراورده: کربن مونوکسید و آب هست
و اگر سوختن کامل باشه فراورده: کربن دی اکسید و آب هستFatemeh Babazadeh توی کتاب دهم برای سوختن ناقص مثال نیاورده بود فقط تعریف کرده بود من تو گوگل زدم اکثرا میگفتن علاوه بر کربن دی اکسید کربن مونو کسید هم تولید میشه
-
@Alzahra-Daftar متوجه شدم ممنون ❤
-
م محدثه شعبانی marked this topic as a question on
-
م محدثه شعبانی has marked this topic as solved on
-
@Alzahra-Daftar متوجه شدم ممنون ❤
محدثه شعبانی
خواهش میکنم