آنافاز
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
اگه توی تستی بگه در مرحله انافاز میتوز افزایش فاصله کروماتید های خواهری از یک دیگر رو داریمدرست میگیرید یا غلط؟
-
سلام دوستان
اگه توی تستی بگه در مرحله انافاز میتوز افزایش فاصله کروماتید های خواهری از یک دیگر رو داریمدرست میگیرید یا غلط؟
Sara_R درسته دیگه چون از هم دور میشن
-
@Alzahra-Daftar ممنونم
ولی خو اونا وقتی از هم دیگه جداشدن دیگ کروماتید خواهری هم نیستن درسته؟
پس برا کروموزوم های جداشده لفظ کروماتید خواهری اشتباه نیس؟ -
@Alzahra-Daftar ممنونم
ولی خو اونا وقتی از هم دیگه جداشدن دیگ کروماتید خواهری هم نیستن درسته؟
پس برا کروموزوم های جداشده لفظ کروماتید خواهری اشتباه نیس؟ -
سلام دوستان
Sara_R درسته
با فاصله گرفتن کروماتید ها با کوتاه شدن رشته های دوک متصل به کروموزوم انجام میشه
حالا وقتی این کروماتید ها رو (کروماتید های خواهری) از هم جدا کردیم دیگه کروماتید های خواهری نیستن ینی کروموزوم های خواهری هستن که هر کدومشون کروموزوم های جداگانه هستن -
@Alzahra-Daftar چرا کجای حرفم غلطه؟
بزارید تستشو بدم
گزینه د
صورت سوال میگ پس از افزایش تعداد کروموزوم
پس یعنی کروماتید ها جداشدن و دیگ کروماتید هم نیستن
-
Sara_R درسته
با فاصله گرفتن کروماتید ها با کوتاه شدن رشته های دوک متصل به کروموزوم انجام میشه
حالا وقتی این کروماتید ها رو (کروماتید های خواهری) از هم جدا کردیم دیگه کروماتید های خواهری نیستن ینی کروموزوم های خواهری هستن که هر کدومشون کروموزوم های جداگانه هستنAlireza Varamanzar تستی که پایین فرستادم نگاه میندازید
-
@Alzahra-Daftar چرا کجای حرفم غلطه؟
بزارید تستشو بدم
گزینه د
صورت سوال میگ پس از افزایش تعداد کروموزوم
پس یعنی کروماتید ها جداشدن و دیگ کروماتید هم نیستن
-
@Alzahra-Daftar نه اشکالی نداره ک
فقط الان به نظرتون مورد دال درسته یا غلط؟ -
Alireza Varamanzar تستی که پایین فرستادم نگاه میندازید
Sara_R
به گفته آقای موقاری که من توی جزوه نوشتم این جمله زیر هست:
در این مرحله کروماتید های خواهری را از هم جدا می کنيم ولی زمانی که جدا شدند دیگر کروماتید های خواهری نیستند؛بلکه کروموزوم های خواهری (دختری) هستند که هر کدام کروموزوم های جداگانه اندهمون چیزی که گفتم
-
Sara_R
به گفته آقای موقاری که من توی جزوه نوشتم این جمله زیر هست:
در این مرحله کروماتید های خواهری را از هم جدا می کنيم ولی زمانی که جدا شدند دیگر کروماتید های خواهری نیستند؛بلکه کروموزوم های خواهری (دختری) هستند که هر کدام کروموزوم های جداگانه اندهمون چیزی که گفتم
Alireza Varamanzar پس یعنی دال از نظرتون غلطه؟
-
بنظرم غلط میشه گ ۳
-
Sara_R
چون گفته در میتوز پس از ....یعنی پس از انافاز خب پس از انافاز تلوفاز هستش که در تلوفاز این جمله ی (دال) غلط میشه -
سلام دوستان
این پاسخنامشه
-
Alireza Varamanzar پس یعنی دال از نظرتون غلطه؟
Sara_R
آره دیگ
اگه وقتی جدا کردیم دیگه کروموزوم خواهری میشه
ولی چون کروماتید گفته بنظرم غلطه
تو پاسخ نامه چی زده؟ -
Sara_R
درسته دیگه
میگه تو انافاز کروماتید های خواهری از هم فاصله میگیرن و به قطبین میرن و وقتی از هم جدا شدن میشن دختری
این تست اصلا کاری به خواهری دختری نداشت اگه بخواد به دختری خواهری گیر بده باید به کرماتید هایی که در قطبین قرار دارند گیر میداد