گیرنده شنوایی و تعادلی
-
سلام به همگی
استاد موقاری تو جزوه راه ابریشم گفتن بخش حلزونی که مربوط به شنوایی می باشد گیرنده هاش مژک هایی دارد که با ماده ژلاتینی در تماس اند...بعدش گفتن که این مژک ها با لرزش مایع درون حلزون،خم می شوند و تحریک و ادامه قضایا
تو رفرنس های مختلف مثل نشرالگو😫🤕 برای شنوایی گفتن به لرزه درآمدن مایع درون حازون باعث لرزش ماده ژلاتینی و سپس لرزش مژک ها میشه...
الان داستان از چه قراره؟ حلزونی هم مثل تعادلی خم میشه مژک هاش یا نه؟
ممنون از وقتی که برای این سئوال میزارین🙏🌹
راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-آلاء تجربیا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
سلام وقت بخیر مثل تعادلی خم نمیشه ولی خم های کوچکی داره که لرزش های مایع و ژلاتین رو به پیام عصبی تبدیل کنه
-
سلام به همگی
استاد موقاری تو جزوه راه ابریشم گفتن بخش حلزونی که مربوط به شنوایی می باشد گیرنده هاش مژک هایی دارد که با ماده ژلاتینی در تماس اند...بعدش گفتن که این مژک ها با لرزش مایع درون حلزون،خم می شوند و تحریک و ادامه قضایا
تو رفرنس های مختلف مثل نشرالگو😫🤕 برای شنوایی گفتن به لرزه درآمدن مایع درون حازون باعث لرزش ماده ژلاتینی و سپس لرزش مژک ها میشه...
الان داستان از چه قراره؟ حلزونی هم مثل تعادلی خم میشه مژک هاش یا نه؟
ممنون از وقتی که برای این سئوال میزارین🙏🌹
راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-آلاء تجربیا -
@Mr-Wick سلام . خیر در نشر الگو هم همین نکته گفته شده که در بخش حلزونی ماده ژلاتینی حرکت نمیکنه ولی در بخش دهلیزی حرکت میکنه
این پست پاک شده! -
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-
دوستان ممنونم ولی خودم متوجه شدم که نشر الگو اشتباه میگه...
واقعا اوووف بر این کتاب و حیف برای کاغذ هایی که صرف این کتاب شده...بخاطر پول که چه ها نمیکنن...جالبه که یه جا گفته خم میشن بعد دقیقا زیرش اومده نوشته خم نمیشن هااااا دقت کنین فلان کنین😕اسمشم گذاشته دکتر...فرغونچی هم نیستی چه برسع به دکتر!
اصلا سمت نشر الگو نریدهاا با اعصاب خودتون بازی نکنین -
دوستان ممنونم ولی خودم متوجه شدم که نشر الگو اشتباه میگه...
واقعا اوووف بر این کتاب و حیف برای کاغذ هایی که صرف این کتاب شده...بخاطر پول که چه ها نمیکنن...جالبه که یه جا گفته خم میشن بعد دقیقا زیرش اومده نوشته خم نمیشن هااااا دقت کنین فلان کنین😕اسمشم گذاشته دکتر...فرغونچی هم نیستی چه برسع به دکتر!
اصلا سمت نشر الگو نریدهاا با اعصاب خودتون بازی نکنین@Mr-Wick بله منم موافقم که یه جاهایی غلط داره 😑ولی در این مورد اصلا ننوشته ماده ژلاتینی بخش حلزونی حرکت داره ، حداقل تو کتاب من ننوشته🙂

اینجا اون پایین صفحه نکته رو نوشته که درسته☝
اینجا هم که توضیح بخش حلزونیه حرفی از حرکت یا خمش ماده ژلاتینی نکرده👇

-
@Mr-Wick بله منم موافقم که یه جاهایی غلط داره 😑ولی در این مورد اصلا ننوشته ماده ژلاتینی بخش حلزونی حرکت داره ، حداقل تو کتاب من ننوشته🙂

-
@Mr-Wick بله منم موافقم که یه جاهایی غلط داره 😑ولی در این مورد اصلا ننوشته ماده ژلاتینی بخش حلزونی حرکت داره ، حداقل تو کتاب من ننوشته🙂

Heli بعدشم درستش اینه که هم تو حلزونی و هم تو دهلیزی خم میشن!
کتاب منبع اصلی همینو نوشته...منم قبلش نگا نکرده بودم رفتم دیدم برا همین به اشتباه نشرالگو پی بردم.بعدشم به رفرنس های دیگه هم نگا کردم دیدم همه شون گفتن خم میشه -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on