سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشاوره
-
سلام
من الان یازدهم ریاضی هستم و تا الان داشتم فیلم های صفر تا صد آلاء رو نگاه میکردم
اما با خودم گفتم تو که میخوای سال دوازدهم یه بسته آموزشی (یه برندی) بخری این نوشته هات رو باید بندازی دور و برنامه ای ندارم
لطفا راهنمایی ام کنید که چیکار کنم -
Sahel Darya سلام
اولا بستگی داره چه برندی بگیری؟!
دوما تو الان نمیتونی همه چیز رو رها کنی بخاطر اینکه دوازدهم قراره کاری انجام بدی.یکسری از صفر تا صد های الا واقعا عالی هستن و تو هر مقطع و سطحی مفیدن برات.تا اخر یازدهم همینجوری پیش برو و از اول تیر برنامه و منابع خودت رو برای 12ام مشخص کن -
Sahel Darya
خب برند مورد نظرت رو بکن آلا و راه ابریشمش رو بخر
یا همایش هاش رو
من شنیدم اگه اهلش باشی خیلی جواب میده
فیلم های رتبه برتر های آلایی هم هست میتونی ببینی -
Sahel Darya از الان اونارو شروع کن هر برندی بگیری خب یه قسمت پایه هم داره از الان پایش رو بخون به دوازدهم که رسیدی دیگه وقتت رو نمیگیرن شک نکن جواب میده اونجا مرورشون میکنی و تست پایه میزنی و دوازدهم میخونی ولی مثلا من با بابایی پیش میرم و میگم کااااااش پارسال پایش رو میخوندم از الان شروعش کردم و واقعا ۵ ماه برای جمع کردنش سخته
-
از الان جزوه هاشونو با دقت کامل کن و تا مهر پایه رو ببند مثلا منی رو نظر بگیر که از الان شرو کردم و میخوام کل سه سال رو تا تیر ببندم تو اگه از الان شروع کنی و تا مهر کل پایه رو ببندی قطعا موفق میشی ولی از الان اون پکیج رو بگیر و دنبالش کن(اصلااا فک نکن اگه کلاس آنلاین میخوایی بری سال بعد فرق میکنه فقط آنلاین بودنش برتریه که داره(البته اگه آنلاین ببینی)وگرنه مطالب دقیقااا همین هارو کپی میکنن بت میگن شک نکن)
-
ممنون از همه راهنمایی هاتون