عمومی ها( یه دقه پلیز)
-
سلام بچه ها من از عمومی ها میترسم، یعنی حس میکنم از حسابان هم سخت تره
به نظرتون از بعد عید شروع کنم به خوندن میتونم تو هرکدوم ۳۰-۴۰ درصد بزنم؟ -
به نظرتون از بعد عید شروع کنم به خوندن میتونم تو هرکدوم ۳۰-۴۰ درصد بزنم؟ -
به نظرتون از بعد عید شروع کنم به خوندن میتونم تو هرکدوم ۳۰-۴۰ درصد بزنم؟Ali Sanfary درود
به نظرم اگه تعداد تستتونو ببرید بالا و خیلی دقیق تحلیل کنید، حتما خوب میشه و بالای 50 میرسه
. -
سلام .
به نظرم این کارو نکنید . عمومی ها نیاز به تمرین و مطالعه ی متداوم داره . شما اگه از آلا روزی ۲ساعت کار کنین، تا عید میشه حدود ۶۰ساعت که خیلی بهتراز اینه که تازه بخواید عید شروع کنین به خوندنشون .وقت زیادی ازتون نمیگیرن اصلا نترسید .هر درس عمومی که در روز خوندین ، سریع یه ۲۵ تا تست از همون درس رو طبق تایم سر آزمون کنکور بهش اختصاص بدین و از خودتون امتحان بگیرین.
اینجوری هم تست زدین و هم مهارت سرعت رو تمرین کردین .
به دروس عمومی بی محلی نکنید چون رتبه آور هستن !
موفق باشید -
به نظرتون از بعد عید شروع کنم به خوندن میتونم تو هرکدوم ۳۰-۴۰ درصد بزنم؟Ali Sanfary سلام
من معتقدم اگر از همین الان شروع کنید تو درسایی مثل دینی و عربی میتونید به بالای ۶۰ یا حتی ۷۰ برسید
اما ادبیات و زبان جای کار بیشتری دارن -
به نظرتون از بعد عید شروع کنم به خوندن میتونم تو هرکدوم ۳۰-۴۰ درصد بزنم؟Ali Sanfary سلام
دینی که حفظیه و از الان تا کنکور اگر یک بار ۳۴ درس رو بخونید و مداوم تست بزنید راحت میتونید ۷۰ بزنید توی کنکور ،
عربی هم پیشنهادم ابریشم استاد علیمرادی هست ، حجمش کمه و به راحتی توی ۲ ماه جمع میشه
واسه ادبیات لغت و املا و قرابت معناییش حدود ۶۰ درصده که با یه برنامه روزانه از این مباحث میتونید ۴۰ درصدشو به راحتی کسب کنید ، از بین آرایه و دستور ، اولویتتون دستور باشه اگر بتونید از ۵ تای دستور ۲ ۳ تا بزنید به بالای ۵۰ ادبیات رسیدید که درصد خیلی خوبیه ،
برای زبان هم روزانه لغت بخونید و تست لغت بزنید ، روی متن هم بشدت کار کنید
ابریشم زبان آقای چیذری هم میتونه کمک کننده باشه .... -
به نظرتون از بعد عید شروع کنم به خوندن میتونم تو هرکدوم ۳۰-۴۰ درصد بزنم؟Ali Sanfary
خوب بخونی ۳۰/۴۰. ک سهله تا ۷۰/۸۰میتونی برسونی باو بیشتر رتبه برترا عمومی بعد عید میخونن
مخصوصا رشتت ریاضیه اگه عمومی بخونی خیلی کمکت میکنه چون ریاضیات اکثرا تو عمومی کم کاری میکنن -
به نظرتون از بعد عید شروع کنم به خوندن میتونم تو هرکدوم ۳۰-۴۰ درصد بزنم؟Ali Sanfary
داداش رو شاخش
تو از الان تخصصی بخونی بالا ۲۰ میزنی
تو فقط بخون اوناش اوکی میشه