سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
کابوسی به نام زیست شناسی
-
سلام دوستان ، وقتتون بخیر
من حقیقتش خیلی استرس گرفتم
من از درس زیست خیلی بدم میاد و کنکوری هستم، جالبه که نمره نوبت اولم هم توی مدرسه تیزهوشان ۲۰ شده ولی خیلی بدم از کنکوری خوندن این درس میاد ، این تنفر به حدی شده که در حال حاضر به جز یکی دو فصل هیچی از زیست شناسی بلد نیستم و ۴ ماه و اندی دیگه هم کنکور دارم ...
استرس این درس باعث شده نتونم بقیه درسام رو هم خوب بخونم ، دوستان کسی راه حلی چیزی بلد نیست ؟ لطفا کمک کنید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-همخوانی
@راه-ابریشمی-ها-زیست -
تدریسای استاد موقاری و دیدی؟
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to azizian sarchogha on آخرین ویرایش توسط انجام شده
azizian sarchogha بله کم و بیش ولی زیاد ریز نشدم
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to azizian sarchogha on آخرین ویرایش توسط انجام شده
azizian sarchogha البته راه ابریشم ایشون رو داشتم ولی نتونستم ارتباط بگیرم با درسنامه اش ولی قبلا صفر تا صد دیده بودم خیلی خوب بود
-
سید حسین قربانی 1
هرکسی تدریساشو میبینی بدون تمرینوحل تست میتونه بالای ۵۰ بزنه.....بشین از اول تدریسهاشو کامل ببین خیلی خیلی کمک کننده ست -
azizian sarchoghareplied to سید حسین قربانی 1 on آخرین ویرایش توسط azizian sarchogha انجام شده
سید حسین قربانی 1
کامل ببین از اول و نکاتشو یادداشت کن..اره صفرتا صد خیلی مفهومی تر از ابریشمه -
azizian sarchogha خب مشکل اصلی وقته متاسفانه ، من بیشتر استرس وقت رو دارم
-
azizian sarchoghareplied to سید حسین قربانی 1 on آخرین ویرایش توسط azizian sarchogha انجام شده
سید حسین قربانی 1
نگران نباش کل ۳ پایه رو حدود ۳۰۰ قسمت تدریس کردن ک میتونی روی دور تند بذاری ببینی
هر فیلمم ک از ۴۰ دقیقه بیشتر نمیشه
با دور ۱ونیم برابر خیلی راحت میتونی تو این چهار ماه همه رو ببینی -
azizian sarchoghareplied to azizian sarchogha on آخرین ویرایش توسط azizian sarchogha انجام شده
azizian sarchogha
کلی هم وقت اضافه میاری برای حل تست
چند قسمت رو با دور تند ببینی عادت میکنی و خیلی سخت نیست -
azizian sarchogha ممنونم
-
سید حسین قربانی 1 سلام؟
کابوس؟واقعا اینطور که شما هم میگید نیست
زیست شناسی عالیه و بشدت برای کنکور تجربی لازمه
اصلا کنکور تجربی به زیستشه
از نظرم از همین فردا تدریسای صفر تا صد اقای موقاری رو شروع کنید
قطعا اروم اروم براتون لذت بخش خواهد شد
با خودتون فکر کنید و ترس و استرس رو کنار بگذارید و راجع به زیست تجدید نظر کنید -
سید حسین قربانی 1
بگم میتونی راستشو گفتم
چون کسی که بیست شده تو تیز ینی ذهنش یه همچین قابلیتیو داره که بتونه زیستو تو این چهار ماه جمع کنه
برو جلو و بهش فک نکن -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Maryam Nadi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nadi ممنونم
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to سید حسین موسوی عمادی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین موسوی عمادی خیلی ممنون
-
سید حسین قربانی 1 سلام
من اصلا از زیست خوشم نمیومد دهم هم نمرهم چندان خوب نشد اما وقتی تدریس آقای موقاری رو دیدم واقعا از زیست خوشم اومد نظرم ۱۸۰ درجه برگشت
اگر راه ابریشمش رو دارید که خیلی خوبه بعضی درسا که فیلم هاش زیادن چاپار ببینید و تست زیاد بزنید بعدش
اگر هم ندارید از تورق و نکته و تست ها استفاده کنید که وقت کمتری ازتون میگیره نسبت به صفر تا صد
قبل از دیدن فیلم هم یه روخوانی کوتاه از درس انجام بدید -
سید حسین قربانی 1 شما که تجربی هستید پس چرا زیست دوست ندارین؟شاید رشته ی دیگه ای مورد علاقتون باشه.چون اصن تجربیه و زیستش و تقریبا ۹۰درصد رشته های دانشگاهی ای هم که برای این رشته وجود داره مربوط به زیست شناسی و اینا میشه
-
Asal M 2 شرایط جوری شد که اومدم تجربی با بقیه درسا مشکلی ندارم و توی زیست مشکل دارم
-
سید حسین قربانی 1 آهان .چه رشته ای میخواین قبول بشین؟
-
Asal M 2 فرهنگیان
-
سید حسین قربانی 1 خیلی خوبه.
ولی تو زندگی کارایی هم هست که باب میلمون نیست ولی باید انجامش بدیم .شماهم زیست رو با این که دوست ندارین بخونین .این تنفر شما به این درس باعث میشه رشته ای که میخواین رو قبول نشین . این تنفرو یکم کمش کنین تا مانع مسیرتون نشه .لطفا نذارین که حستون نسبت به یک درس آینده ی شمارو تحت الشعاع خودش قرار بده.
موفق باشین