دانشگاه فرهنگیان
-
سلام بچه ها وقت بخیر، یه تاپیکی دیدم که ایشون درمورد شرایط دانشگاه فرهنگیان گفته بودن
خواستم شما هم یخورده بیشتر راهنمایی کنید
من چون شرایطم طوری نیس که بتونم شریف یا امیر کبیر قبول شم
برا همین میخوام مهندسی کامپیوتر رجایی انتخاب رشته کنم بخاطر شرایطی که دارم تو خانواده، مستقل شم و بعد اینکه تو کدنویسی تونستم حرفی برا گفتن داشته باشم ترک تحصیل کنم
اما گویا شرایط انصراف از فرهنگیان به این سادگیا هم نیست
لطف میکنید یخورده برام توضیح بدین
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچه ها وقت بخیر، یه تاپیکی دیدم که ایشون درمورد شرایط دانشگاه فرهنگیان گفته بودن
برا همین میخوام مهندسی کامپیوتر رجایی انتخاب رشته کنم بخاطر شرایطی که دارم تو خانواده، مستقل شم و بعد اینکه تو کدنویسی تونستم حرفی برا گفتن داشته باشم ترک تحصیل کنم
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاءAli Sanfary سلام، شما بعد دوران دانشجویی ۴ سال تعهد خدمت دارید و بعد اگر بخواید انصراف بدید باید حقوقتون توی ۸ سال رو پس بدید
-
Ali Sanfary سلام، شما بعد دوران دانشجویی ۴ سال تعهد خدمت دارید و بعد اگر بخواید انصراف بدید باید حقوقتون توی ۸ سال رو پس بدید
سید حسین قربانی 1 اها چه سختگیر😐
ممنون ازتون -
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاءAli Sanfary سلام
خب چرا ترک تحصیل؟؟ ادامه بدید سرکار هم برید ،یه معلم ساعت کاری زیادی نداره تابستان هم بیکاره میتونید هردو رو با هم پیش ببرید -
Ali Sanfary سلام
خب چرا ترک تحصیل؟؟ ادامه بدید سرکار هم برید ،یه معلم ساعت کاری زیادی نداره تابستان هم بیکاره میتونید هردو رو با هم پیش ببریدz Gheibi سلام ، من خیلی حساسم اگه بخوام همش با بچه ها باشم و اگه یکیشون مشکلی داشته باشه کلا منم فکر و ذهنم میشه اون
-
z Gheibi سلام ، من خیلی حساسم اگه بخوام همش با بچه ها باشم و اگه یکیشون مشکلی داشته باشه کلا منم فکر و ذهنم میشه اون
Ali Sanfary سلام
به نظرم تو این حرفه این یه حسنه
این که معلم براش بچهها مهم باشن خیلی عالیه 👌 و قطعا میشه مدیریتش کنید -
Ali Sanfary سلام، شما بعد دوران دانشجویی ۴ سال تعهد خدمت دارید و بعد اگر بخواید انصراف بدید باید حقوقتون توی ۸ سال رو پس بدید
سید حسین قربانی 1 در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
دو برابر طول دوران تحصیل تعهد خدمت محضری داره