کرونا و شروع صفر
-
سلام به همگی خسته نباشید
بچهها من تقریبا شروع صفرم، دیگه خودتونم افکار یه شروع صفری رو توی این موقع سال میدونین (ساعتها نکوهش و سرکوفت زدن، فکر پشت کنکور موندن، ترس و نگرانی و ...) خب راستش من از دی استارت زدم اما انقدر گفتم نهههه برنامه خوب نیست، نهههه شروع خوبی نداشتم از شنبه، نهههه فلان نههههه بهمان که شد امروز و خب ببشترین ساعت مطالعهم هم مال اواخر بهمن بود با ۸:۱۰ ولی باز جا زدم!
بگذریم... الان خواستم دوباره بخونم ولی یکم علائم دارم (بدن درد، کمردرد شدید، سردرد خیلی کم و جزئی، گوش درد و گلو درد، گاهی آبریزش بینی) با این وضعیت درسی نمیخونم یک هفته یا حتی بیشتر صبر کنم ولی خب حال جسمی خوبی هم ندارم (تست کرونا نمیتونم بدم بچهها) الان عذاب وجدان زیادی دارم نمیتونم با خانواده هم صحبت کنم از طرفی هیچ کس دیگهای رو هم ندارم فقط شما هستین.
ممنون میشم کمکم کنید بچهها -
-
M mahdieh q marked this topic as a question on
-
ببین شروع کن روزی ۱۲ ساعت محکم بخون .امسال خیلی از رقبا جازدن به خاطر بعضی حواشی کنکور .تو همین الانشم از خیلی ها جلویی .بدو بدو بخون اینجا وقتتو تلف نکن.
-
سلام، صبحتون بخیر.
من از 10 شهریور جدی شروع کردم و حتی یروزایی انقدر میخوندم که بدنم از شدت خستگی درد میگرفت یا وقتی آخر شبا خانواده یه سوال ساده ازم میپرسیدن خیلی طول میکشید تا بتونم بفهمم چی میگن ! اینارو گفتم که بدونی الان هیچ کدوم از اون روزا نیست ! نه سختی و نه زحمتش ! تنها چیزی که ازش مونده اینه که تا جمعه این هفته کل برنامه کنکورم تموم میشه و بقیش فقط میشه تست و مرور ! منم دقیقا اوایل شهریور کرونا داشتم و این خیلی اذیتم کرد واسه درس خوندن اما کوتاه نیومدم و فقط خوندم ! شاید یجاش سرم گیج رفت یا بهم فشار اومد ولی الان هیچکدوم از اون حس خستگیارو ندارم ! شما هم الان اگه مریض باشی یا هر مشکلی داشته باشی، اگه یکم تلاش کنی تهش خستگیه ! فقط خسته میشی ! قرار نیست اگه تو مریضی درس خوندی بمیری که ! اینم بگم که بعد از کنکور حتی یاد نمیاد کی مریض بودی یا کی مشکل داشتی یا فلان ! پس تا میتونی تلاش کن و به خودت سختی بده ! فقط درس خوندن مهم نیس، مهم اینه با درس خوندن سختی بکشی ! و اما اگه نگران نتیجه تلاشت هستی باید بگم اگه پایه متوسط رو به بالا داشته باشی و تو این مدت خوب تلاش کنی قطعا میتونی پزشکی یا دندون رو بیاری ! ولی اگه پایه ضعیفی داری، رتبت زیر ده هزار میشه و میتونی پرستاری یا فرهنگیان و بقیه رشته های دیگه رو قبول شی ! نگران تهش نباش و فقط تلاش کن ! موفق باشی ! -
ببین شروع کن روزی ۱۲ ساعت محکم بخون .امسال خیلی از رقبا جازدن به خاطر بعضی حواشی کنکور .تو همین الانشم از خیلی ها جلویی .بدو بدو بخون اینجا وقتتو تلف نکن.
general Soleimani درسته ممنون
-
سلام، صبحتون بخیر.
من از 10 شهریور جدی شروع کردم و حتی یروزایی انقدر میخوندم که بدنم از شدت خستگی درد میگرفت یا وقتی آخر شبا خانواده یه سوال ساده ازم میپرسیدن خیلی طول میکشید تا بتونم بفهمم چی میگن ! اینارو گفتم که بدونی الان هیچ کدوم از اون روزا نیست ! نه سختی و نه زحمتش ! تنها چیزی که ازش مونده اینه که تا جمعه این هفته کل برنامه کنکورم تموم میشه و بقیش فقط میشه تست و مرور ! منم دقیقا اوایل شهریور کرونا داشتم و این خیلی اذیتم کرد واسه درس خوندن اما کوتاه نیومدم و فقط خوندم ! شاید یجاش سرم گیج رفت یا بهم فشار اومد ولی الان هیچکدوم از اون حس خستگیارو ندارم ! شما هم الان اگه مریض باشی یا هر مشکلی داشته باشی، اگه یکم تلاش کنی تهش خستگیه ! فقط خسته میشی ! قرار نیست اگه تو مریضی درس خوندی بمیری که ! اینم بگم که بعد از کنکور حتی یاد نمیاد کی مریض بودی یا کی مشکل داشتی یا فلان ! پس تا میتونی تلاش کن و به خودت سختی بده ! فقط درس خوندن مهم نیس، مهم اینه با درس خوندن سختی بکشی ! و اما اگه نگران نتیجه تلاشت هستی باید بگم اگه پایه متوسط رو به بالا داشته باشی و تو این مدت خوب تلاش کنی قطعا میتونی پزشکی یا دندون رو بیاری ! ولی اگه پایه ضعیفی داری، رتبت زیر ده هزار میشه و میتونی پرستاری یا فرهنگیان و بقیه رشته های دیگه رو قبول شی ! نگران تهش نباش و فقط تلاش کن ! موفق باشی !