سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
انتخاب دبیر ریاضی(نباخته یا امینی راد یا..)
-
سلام دوستان با توجه به منتشر شدن کلاس های جدید درس ریاضی ، پیشنهاد شما برای انتخاب کدوم دبیره؟
سطحم هم متوسطه
اگه دروس دیگه مثل شیمی و فیزیک و ... که امسال تدریس جدید گذاشتن دیدین در مورد اونا هم راهنمایی بفرمایید. ممنون -
baghi1377
سلام اگه شما خودتون یه جلسه مشترک از هر دبیری رو ببینید بهتر میتونین تصمیم بگیرین.
من برا ریاضی که نمیدونم واقعا ولی برای شیمی استاد اقاجانی فوق العاده و غیرقابل توصیف هستن.تدریسشون حتما ببینید چون خیلی زیاد کمکتون میکنه.
برا فیزیک از دید من اقای کازرانیان
موفق باشین. -
baghi1377
بنظر منم استاد امینی راد خوبن -
سلام
آقا من که سطح ریاضیم افتضاح بود با دیدن فیلم های آقای امینی راد به سطح قابل قبولی رسیدم، شما که خودت میگی سطحت متوسطه!!اگه وقتش رو داری و میخوای روی درس ریاضی سرمایه گذاری کنی بنظرم فیلم های آقای امینی راد که 90 جلسه نیم ساعتی هستن رو ببین
جزوه ی کاملش هم توی سایت هست و نمیخواد بشینی خودت جزوه بنویسی، توی وقتت هم صرفه جویی میشهفیلم های بقیه دبیرها رو ندیدم!
-
HossEin freedom
ممنون از کمکت آخه من دیدم آقای نباخته اگه اشتباه نکنم مولف کتاب هم هستن شاید بهتر باشن.
-
baghi1377
ریاضی رو به دو صورت یاد میگیرند افراد(غالبا)
شهودی
اثباتی فرمولی
اقای امینی راد و اقای منتظری (حرف آخر) به صورت شهودی درس میدن خب.یعنی چی؟؟یعنی تمرکز اصلیشون تو تصویر سازی یا به بیان دیگه ساده سازی ریاضی هست.
ولی آقای نباخته آقای شامی زاده آقای حسینی فرد و آقای ثابتی و آقای سروش موئینی به صورت اثباتی فرمولی درس میدن.یعنی چی؟؟؟یعنی بیشتر تمرکزشون روی تفهیم درس به همون صورتی که هست میباشد!
روش شهودی برای افرادی که بلد نیستند ریاضی فکر کنند و ریاضی بخونند با چشم ریاضی نگاه کنند نتیجه میده و روش اثباتی فرمولی برای کسایی نتیجه میده که قبلا سابقه نسبتا درخشانی در ریاضی داشته باشند مثلا یکمی تلاش کرده باشه و ریاضی خونده باشه منظورم اینه یاااااااااااد گرفته باشه چطوری باید به شیوه ریاضی فکر کنه.!!یه چیز دیگه دسته دوم افراد بدون تدریس میتونند درس رو یاد بگیرند از روی کتاب ولی نوع اول میگند که باید معلم تدریس کنه تا یاد بگیریم.
حالا ببینید تو کدوم گروه هستید! -
baghi1377 در انتخاب دبیر ریاضی(نباخته یا امینی راد یا..) گفته است:
english
ممنون
والا اینجور که شما میگین من جزو دسته دوم هستم ولی اون نتایج درخشان و.. رو غیر امتحان تشریحی مدرسه جایی دیگه نداشتم.
به نظرتون بهتره چیکار کنم؟نتایج نگفتم!!!!لغات رو اشتباه به کار نبر!!!سابقه درخشان گفتم
سابقه درخشان الزاما نمره خفن نیست
منظر این بود
شما قبلا فراز و فرود در ریاضی داشتید مثلا ترم اول سال سوم دبیرستان من ریاضی گرفتم 11.25
ترم دوم گرفتم 19.5
این میشه یه سابقه درخشان
به نظر من
نظر بقیه برات مهم نباشه
چون هر کس بر حسب نگرش خودش نظرش رو میده و کاملا درسته ولی ممکنه اصلا برای تو کاربردی نباشه فلذا
بهتره اول ببینی واقعا به دیدن فیلم نیاز داری؟؟؟یا از روی وسواس مطالعاتی میخوای این کار رو بکنی
در ثانی بدونی برای کدوم قسمت ها نیاز داری فیلم ببینی
در ثالث هم که امتحان کنی جفتشون رو
یعنی هم امینی راد رو ببینی هم نباخته رو برای ترکیبات
و در آخر : من رو دنبال کن تا یه چیزی پی وی بهت بگم!!! -
yalda__21 در انتخاب دبیر ریاضی(نباخته یا امینی راد یا..) گفته است:
english شما کدوم دبیر سطح 2 رو می بینین ؟
من تقریبا همه شون رو دیدم
کامل نه ولی از همه شون تجربه دارم
و در حال حاضر دیگه فیلمی نمیبینم
ولی اگه سطحتون نسبتا خوب باشه و بدونید کی به کی هست توی مبحث ها
آقای حسینی فرد خیلی خیلی خفنه خیلی -
حقیقت اش ریاضی امینی راد رو نگاه میکنم؛ولی اینکه میخوام تست گاج جامع میکرو بزنم ب مشکل برمیخورم تو تست؛کسی هست راهنمایی ام کنه چکار کنم؟؟
-
اینڪه؛تو دبیرستان دبیرامون اهمیت چندانی هم ب وضعیت ما نمیڪردن تو شهرمون
-
هر دو استاد آقای نباخته و امینی راد استادای خیلی خوبی هستن و من واقعا ازشون متشکرم
ولی خوب همونطور هم که دوستان گفتن تدریس استاد نباخته بیشتر برا افرادی که سطح ریاضی خوب یا بالایی دارن مناسبه ولی استاد امینی راد برا افرادی که سطح پایین تری از ریاضی دارن هم مناسبه -
نیکا نیک نژاد چرا جواب میدین وقتی سوالش مال 2 سال پیشه؟