قبولی در دانشگاه فرهنگیان
-
سلام
ببخشید من یه سری سوال درمورد قبولی توی رشته دبیری زیست یا شیمی و اموزش ابتدایی داشتم
قبولی توی کدوم یکی از اینا اسونتره؟
درصدامون برا منطقه 3 چقدر باید باشه؟
امسال افزایش ظرفیت داشتن؟
برای قبولی درسای عمومی و زیست و شیمی رو بالا بزنیم قبولیم؟
از همون اولی وارد دانشگاه میشیم حقوق میگیریم؟چقدره حقوق دانشجوییش و اینکه بعدش چقدر حقوق میگیریم؟
فقط شهر خودمون میتونیم قبول شیم؟ نمیشه شهر های دیگه رو بزنیم؟
درس هاشئن چجوریه؟اسونه؟:grimacing_face:
لطفا هرچی درمورد فرهنگیان میدونین بهم بگین -
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء @مشاور
-
سلام
ببخشید من یه سری سوال درمورد قبولی توی رشته دبیری زیست یا شیمی و اموزش ابتدایی داشتم
از همون اولی وارد دانشگاه میشیم حقوق میگیریم؟چقدره حقوق دانشجوییش و اینکه بعدش چقدر حقوق میگیریم؟
لطفا هرچی درمورد فرهنگیان میدونین بهم بگین@asma-ht سلام قطعا قبولی ابتدایی اسونتره ، آره از اول حقوق میدن
الان ۲۷۰۰ میدن امسال قراره بشه ۴۵۰۰
درساشون اطلاع ندارم...
شهرهای استانتون رو میتونید فقط انتخاب کنید -
سلام
لطفا هرچی درمورد فرهنگیان میدونین بهم بگین@asma-ht همونطور که دوستمون در مورد حقوق گفت این نکته رو هم اضافه کنم شما رو برای چند سال داخل استانتون میندازن .یعن مثلا تهرانی هستین ممکنه شهر های اطراف بیوفتین بعد چند سال برمیگردین به شهر اصلی
-
سلام
لطفا هرچی درمورد فرهنگیان میدونین بهم بگین@asma-ht بعد فرهنگیان اعصاب نوح و صبر ایوب میخواد بعد چند سال از اعصابت فقط چند تا تار کوچیک میمونه . همه شرایطشو باید در نظر بگیری
-
@asma-ht بعد فرهنگیان اعصاب نوح و صبر ایوب میخواد بعد چند سال از اعصابت فقط چند تا تار کوچیک میمونه . همه شرایطشو باید در نظر بگیری
مجتبی ازاد داداش وضعیت جامعه همینه. تو همه شغل ها اعصاب خوردگی هست
-
ali amintarem داداش تجربه چند تا شغل رو داری که این حرف رو فاکتور گرفتی ازشون ؟
-
ali amintarem خود من فریلنسر برنامه نویسی کامیپوتر هستم و واقعا شغل بی دردسر و پر سود دهی هست . مکانیکی هم اگر مهارت داشته باشی همین وضع هست . تعمیرات قطعات الکترونیک مثل کامپیوتر موبایل هم شغل هایی با اعصاب اروم هستن . ولی شغل های دولتی نه.
-
ali amintarem داداش تجربه چند تا شغل رو داری که این حرف رو فاکتور گرفتی ازشون ؟
مجتبی ازاد صد نفر دیدم که دارن میگن شغل من خیلی سخته..و اعصاب خوردگی داره
-
مجتبی ازاد صد نفر دیدم که دارن میگن شغل من خیلی سخته..و اعصاب خوردگی داره
ali amintarem داداش به شنیدن باشه همسایه ما لیسانس کامپیوتر داره و میگه هیچی کار نیست اعصاب خورد کنی هست این شغل . ولی خودم مثال نقض حرفش هستم . خود رو باید بزاری تو موقعیت شغلی بعد نظر بدی
-
ali amintarem خود من فریلنسر برنامه نویسی کامیپوتر هستم و واقعا شغل بی دردسر و پر سود دهی هست . مکانیکی هم اگر مهارت داشته باشی همین وضع هست . تعمیرات قطعات الکترونیک مثل کامپیوتر موبایل هم شغل هایی با اعصاب اروم هستن . ولی شغل های دولتی نه.
مجتبی ازاد خب این نظر توعه. اتفاقا این شغل هایی که گفتی از همه بیشتر صبر و حوصله میخواد
-
مجتبی ازاد خب این نظر توعه. اتفاقا این شغل هایی که گفتی از همه بیشتر صبر و حوصله میخواد
ali amintarem من امتحان کردم این ها رو همشون رو تجربم میگه با داشتن مهارت و شاگرد داخل این کار ها کمترین برخورد رو داری با مردم و سالم ترین اعصاب رو داری . تجربه ام اینو میگه
-
ali amintarem من امتحان کردم این ها رو همشون رو تجربم میگه با داشتن مهارت و شاگرد داخل این کار ها کمترین برخورد رو داری با مردم و سالم ترین اعصاب رو داری . تجربه ام اینو میگه
مجتبی ازاد شرط میبندم تو یا معلمی یا بچه معلم!
-
ali amintarem گزینه 2 .
-
ali amintarem در ظاهر شغل خوبیه دبیری ولی در باطن من هیچ خوبی درش نمیبینم . اونم اینکه دروسی که ایران درس میده بویی از تدریس مدرن و حرفه ای نبرده و یک سری مزخرفات به خورد دانش اموزها میدن . خود من هرگز حاضر نمیشم تو همچین سیستم ناقصی به فرزندان این کشور درس بدم .
-
ali amintarem در ظاهر شغل خوبیه دبیری ولی در باطن من هیچ خوبی درش نمیبینم . اونم اینکه دروسی که ایران درس میده بویی از تدریس مدرن و حرفه ای نبرده و یک سری مزخرفات به خورد دانش اموزها میدن . خود من هرگز حاضر نمیشم تو همچین سیستم ناقصی به فرزندان این کشور درس بدم .
مجتبی ازاد داداش تو با این فکرت خیلی اذیت میشی. خب حاجی ما الان مملکت رو چجوری تغییر بدیم؟ وضع همینه. همه جا ناقصه. همه جا ....
-
مجتبی ازاد داداش تو با این فکرت خیلی اذیت میشی. خب حاجی ما الان مملکت رو چجوری تغییر بدیم؟ وضع همینه. همه جا ناقصه. همه جا ....
ali amintarem بهترین کار تحصیل کردن و متخصص شدن و صاحب نظر شدن هست . اینجوری میشه کم کم کشور رو ساخت . با ترویج اشتباهات قبلی به جای خاصی نمیرسیم
-
@asma-ht سلام قطعا قبولی ابتدایی اسونتره ، آره از اول حقوق میدن
الان ۲۷۰۰ میدن امسال قراره بشه ۴۵۰۰
درساشون اطلاع ندارم...
شهرهای استانتون رو میتونید فقط انتخاب کنیدسید حسین قربانی 1 ممنون
-
@asma-ht همونطور که دوستمون در مورد حقوق گفت این نکته رو هم اضافه کنم شما رو برای چند سال داخل استانتون میندازن .یعن مثلا تهرانی هستین ممکنه شهر های اطراف بیوفتین بعد چند سال برمیگردین به شهر اصلی
مجتبی ازاد ممنون
-
@asma-ht بعد فرهنگیان اعصاب نوح و صبر ایوب میخواد بعد چند سال از اعصابت فقط چند تا تار کوچیک میمونه . همه شرایطشو باید در نظر بگیری
مجتبی ازاد :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: انشاالله که به هدف اصلیم برسم