اووسیت ثانویه
-
سلام
متن کتاب گفته کهبا ورود سر زامه به اووسیت ثانویه در همین حال اووسیت ثانویه میوز دو را تکمیل میکند
حال ی سوال اقا مگه از تقسیم اووسیت ثانویه یک تخمک لقاح یافته یا ی قطبی ثانویه حاصل نمیشه؟؟؟؟؟
خب پس چرا بعد از ورود زامع این تقسیمه رخ میده در اینصورت خب از کجا معلوم هسته زامه بیافته در قسمتی از سیتوپلاسم که مربوط به تخمکه ؟؟؟؟؟اصلا چطور با وجود یک هسته اضافی تر تقسیم انجام میشه؟؟
خب در پروفاز میوز دو هسته اووسیت تخریب میشه چرا اونایی که پوشش هسته رو از بین میبرن پوشش زامه رو از بین نمیبرن؟؟؟از بینم ببرن که جفت اووسیت و قطبی لقاح میابد:/
الان چی شده؟؟؟؟؟هر چی میدونستم پرید:|
دوازدهم
یازدهم
telma
خانومِ_دوست_داشتنی
مغزم قفله لطفا یکی توضیح بده -
سلام
متن کتاب گفته کهبا ورود سر زامه به اووسیت ثانویه در همین حال اووسیت ثانویه میوز دو را تکمیل میکند
حال ی سوال اقا مگه از تقسیم اووسیت ثانویه یک تخمک لقاح یافته یا ی قطبی ثانویه حاصل نمیشه؟؟؟؟؟
خب پس چرا بعد از ورود زامع این تقسیمه رخ میده در اینصورت خب از کجا معلوم هسته زامه بیافته در قسمتی از سیتوپلاسم که مربوط به تخمکه ؟؟؟؟؟اصلا چطور با وجود یک هسته اضافی تر تقسیم انجام میشه؟؟
خب در پروفاز میوز دو هسته اووسیت تخریب میشه چرا اونایی که پوشش هسته رو از بین میبرن پوشش زامه رو از بین نمیبرن؟؟؟از بینم ببرن که جفت اووسیت و قطبی لقاح میابد:/
الان چی شده؟؟؟؟؟هر چی میدونستم پرید:|
دوازدهم
یازدهم
telma
خانومِ_دوست_داشتنی
مغزم قفله لطفا یکی توضیح بدهMahan Xodayi 2 سلام
مگه از تقسیم اووسیت ثانویه یک تخمک لقاح یافته یا ی قطبی ثانویه حاصل نمیشه؟
اول اینکه اون یا غلطه و باید بجاش واو باشه.
این که از قبل مشخص نیست کدوم بخش تخمکِ کدوم گویچه قطبی..!
صرفا تقسیم میشن و اونی که سیتوپلاسم بیشتری داره بعنوان تخمک باقی میمونه و اون یکی از بین میره (بعد از مدتی).
منظور از هسته اضافی تر رو متوجه نشدم.
تو پروفاز هسته تخریب نمیشه ، پوشش هسته تخریب میشه که بعد دوباره توی تلوفاز تشکیل میشه.
سر اسپرم اصلا کاری به این کارا نداره ، میذاره اونا تقسیمشون که تموم شد تازه میاد دخالت میکنه.
این ویدئو رو ببین شاید بهتر متوجه شدی:
https://www.aparat.com/v/Coi4O/اولین_و_دومین_جسم_قطبی -
Mahan Xodayi 2 سلام
صرفا تقسیم میشن و اونی که سیتوپلاسم بیشتری داره بعنوان تخمک باقی میمونه و اون یکی از بین میره (بعد از مدتی).
تو پروفاز هسته تخریب نمیشه ، پوشش هسته تخریب میشه که بعد دوباره توی تلوفاز تشکیل میشه.
سر اسپرم اصلا کاری به این کارا نداره ، میذاره اونا تقسیمشون که تموم شد تازه میاد دخالت میکنه.
https://www.aparat.com/v/Coi4O/اولین_و_دومین_جسم_قطبیخانومِ_دوست_داشتنی اولا ممنون بابت یا که گفتین نمیدونم چرا گذاشتمش:/
در ثانی خب با ادغام غشای زامه با غشای اووسیت مگه لقاح شروع نمیشه و در همین حین هم مگه میوز تکمیل میشه دیگه؟؟؟ پس سر زامه وارد میشه بعد میوز تکمیل میشه چندتا فیلم دیدم گنگ تر شدم:/ -
Mahan Xodayi 2 سلام
https://www.aparat.com/v/Coi4O/اولین_و_دومین_جسم_قطبیخانومِ_دوست_داشتنی اهان فیلمه عالی بود الان متوجه شدم
پس در تلوفاز میوز دو اطراف قطبی هسته تشکیل میشه ولی اطراف این تخمکه تشکیل نمیشه؟؟؟؟یا خارج از کتابه؟؟؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی اولا ممنون بابت یا که گفتین نمیدونم چرا گذاشتمش:/
در ثانی خب با ادغام غشای زامه با غشای اووسیت مگه لقاح شروع نمیشه و در همین حین هم مگه میوز تکمیل میشه دیگه؟؟؟ پس سر زامه وارد میشه بعد میوز تکمیل میشه چندتا فیلم دیدم گنگ تر شدم:/Mahan Xodayi 2 در اووسیت ثانویه گفته است:
خواهش میکنم ، پیش میاد.
در ثانی خب با ادغام غشای زامه با غشای اووسیت مگه لقاح شروع نمیشه
بله
و در همین حین هم مگه میوز تکمیل میشه دیگه؟؟؟
بله
پس سر زامه وارد میشه بعد میوز تکمیل میشه
بله دیگه
سئوال الآن دقیقا کجاست؟؟
همشو درست گفتی که..! -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 در اووسیت ثانویه گفته است:
خواهش میکنم ، پیش میاد.
در ثانی خب با ادغام غشای زامه با غشای اووسیت مگه لقاح شروع نمیشه
بله
و در همین حین هم مگه میوز تکمیل میشه دیگه؟؟؟
بله
پس سر زامه وارد میشه بعد میوز تکمیل میشه
بله دیگه
سئوال الآن دقیقا کجاست؟؟
همشو درست گفتی که..!خانومِ_دوست_داشتنی نه گفتین منظورم از هسته اضافی چیه اونو گفتم
الان حل شد هیچی
ممنون -
خانومِ_دوست_داشتنی اهان فیلمه عالی بود الان متوجه شدم
پس در تلوفاز میوز دو اطراف قطبی هسته تشکیل میشه ولی اطراف این تخمکه تشکیل نمیشه؟؟؟؟یا خارج از کتابه؟؟؟Mahan Xodayi 2 در اووسیت ثانویه گفته است:
خداروشکر
پس در تلوفاز میوز دو اطراف قطبی هسته تشکیل میشه ولی اطراف این تخمکه تشکیل نمیشه؟؟؟؟یا خارج از کتابه؟؟؟
هسته منظورت پوشش هسته است؟؟
دور دوتاشون هست ، منتها اول پوشش دور گویچه قطبی ثانویه تشکیل میشه بعد دور زیگوت. -
خانومِ_دوست_داشتنی نه گفتین منظورم از هسته اضافی چیه اونو گفتم
الان حل شد هیچی
ممنونMahan Xodayi 2 خواهش میکنم.
-
Mahan Xodayi 2 در اووسیت ثانویه گفته است:
خداروشکر
پس در تلوفاز میوز دو اطراف قطبی هسته تشکیل میشه ولی اطراف این تخمکه تشکیل نمیشه؟؟؟؟یا خارج از کتابه؟؟؟
هسته منظورت پوشش هسته است؟؟
دور دوتاشون هست ، منتها اول پوشش دور گویچه قطبی ثانویه تشکیل میشه بعد دور زیگوت.خانومِ_دوست_داشتنی توفیلمه ی جوری بود حس کردم تشکیل نشد دور تخمک
-
خانومِ_دوست_داشتنی توفیلمه ی جوری بود حس کردم تشکیل نشد دور تخمک
Mahan Xodayi 2 چرا شد.
تهش که نوشت زیگوت ، اون بنفشِ هسته است ، یه خط پررنگ ترِ نازک میشه پوشش هسته! -
Mahan Xodayi 2 چرا شد.
تهش که نوشت زیگوت ، اون بنفشِ هسته است ، یه خط پررنگ ترِ نازک میشه پوشش هسته!خانومِ_دوست_داشتنی اها حل شد چوخ ممنون