نمونه های موفقیت چهارماهه
-
Negin Shogheali من خود یزد نیستم شهرستانم منطقه سه
-
سلام بچه ها میشه افرادی که چهارماهه تو کنکور نتیجه ی دلخواهشون و گرفتن و شروع صفرهم بودن و معرفی کنید؟هرچی توی گوگل میگردم نیست میخوام انگیزه بگیرم
ممنون میشم لطفاً هرکس و میشناسید معرفی کنید
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
Bahar Gh کدوم شهرستان ؟؟
Negin Shogheali نمیشه پی وی بگم؟میترسم اشنا باشه اینجا
-
سلام بچه ها میشه افرادی که چهارماهه تو کنکور نتیجه ی دلخواهشون و گرفتن و شروع صفرهم بودن و معرفی کنید؟هرچی توی گوگل میگردم نیست میخوام انگیزه بگیرم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh سلام
از شبکه امید مدرسه تلويزيونی ایران ، اقای بیگی طی چهار ماه رتبه
380 اوردن!!!! درسته که رشته تجربی نسبت به رشته های دیگه رقابت سنگینی وجود داره ولی در صورت تلاش میشه موفق شد -
Bahar Gh سلام
از شبکه امید مدرسه تلويزيونی ایران ، اقای بیگی طی چهار ماه رتبه
380 اوردن!!!! درسته که رشته تجربی نسبت به رشته های دیگه رقابت سنگینی وجود داره ولی در صورت تلاش میشه موفق شدمحمدرضا حسین پور ایول
-
طرف بود عین وحشیا خوند قبول شد
-
بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh در نمونه های موفقیت چهارماهه گفته است:
بچه-های-تجربی-کنکور-1401سلام
بله میشناسماواخر اسفند شروع کرد بدون هیچ پایه ای یعنی چن سال از کنکور دور بود
پزشکی تبریز قبول شده
-
Bahar Gh در نمونه های موفقیت چهارماهه گفته است:
بچه-های-تجربی-کنکور-1401سلام
بله میشناسماواخر اسفند شروع کرد بدون هیچ پایه ای یعنی چن سال از کنکور دور بود
پزشکی تبریز قبول شده
@kosar-mottaghi وااای عالیه
من خودم صفر صفر نیستم واقعا اگه اراده کنم سریع عالی درسارو یاد میگیرم ولی نمیدونم چرا اینقدر میترسم نشه و وقت و هدر میدم واقعا -
من خودم صفر صفر نیستم واقعا اگه اراده کنم سریع عالی درسارو یاد میگیرم ولی نمیدونم چرا اینقدر میترسم نشه و وقت و هدر میدم واقعاBahar Gh در نمونه های موفقیت چهارماهه گفته است:
من خودم صفر صفر نیستم واقعا اگه اراده کنم سریع عالی درسارو یاد میگیرم ولی نمیدونم چرا اینقدر میترسم نشه و وقت و هدر میدم واقعانترس
درسته تو هرکاری استرس هسولی مهم اینکه بتونی مدیریت کنی
مطمئن همه چیز به تلاش بستگی داره