ازمون سنجش
-
maryam71 در ازمون سنجش گفته است:
ziba00 pa واقعا میشه سوالات رو از نت گرفت؟ از سایت خود قلم چی؟
بله میشه از نت گرفت.از سایت کنکو میتونین بگیرین یا در کانال هایی ک سوالات قلمچی میزارن مراه با پاسح تشریحیش
-
maryam71 در ازمون سنجش گفته است:
ziba00 pa واقعا میشه سوالات رو از نت گرفت؟ از سایت خود قلم چی؟
بله میشه از نت گرفت.از سایت کنکو میتونین بگیرین یا در کانال هایی ک سوالات قلمچی میزارن مراه با پاسح تشریحیش
-
ziba00 pa چقدر خوب.خیلی خوشحال شدم . واقعا ممنونم از راهنماییتون. کانالش رو دارید؟ از کجا میتونم کانالشو گیر بيارم؟ تو گوگل سرچ کنم پیدا میشه؟
maryam71 قلمچی مزیت خیلی خاصی نداره! فقط همون جامعه آماریش و سوالای سطح بالاتر از کنکور
نگران نباشین.. اگه نمیتونید برید چیزیو از دست نمیدید
همون سوالاشو حل کنید و به آزمونای سنجش خیلی اکتفا نکنید... سطحش مشابه با کنکور و اکثر اوقات کمی آسونتر از کنکوره. از سایت فرادبیر میتونید دان کنید سوالات و پاسخنامه رو -
maryam71 قلمچی مزیت خیلی خاصی نداره! فقط همون جامعه آماریش و سوالای سطح بالاتر از کنکور
نگران نباشین.. اگه نمیتونید برید چیزیو از دست نمیدید
همون سوالاشو حل کنید و به آزمونای سنجش خیلی اکتفا نکنید... سطحش مشابه با کنکور و اکثر اوقات کمی آسونتر از کنکوره. از سایت فرادبیر میتونید دان کنید سوالات و پاسخنامه رو@zahra_asd ممنونم دوست گلم. خیلی ممنونم واقعا
ایشالا موفق باشی
-
چه طوری بایدثبت نام کرد تو ازمون ها؟؟:/حوزه خاصی داره مثل قلم چی توهرشهر؟؟
-
ziba00 pa نه منظورم اینه که من که قلم چی نمیتونم ثبت نام کنم و میرم سنجش، چیکار کنم که اون ضعفی که با قلم چی نرفتنم ممکنه ایجاد شه، پوشش داده شه که تو کنکور غافلگیر نشم از سوالات؟!
-
اگه شرایطش رو دارین بورسیه شین یا دو هفته یکبار از خودت آزمون بگیر تو خونه
-
maryam71
سلام
با قلم چی نرفتن هیچ ضعفی ایجاد نمیشه خاطرتون جمع.شما فقط با اراده و بدون ناامیدی بخونین مطمئنا موفق میشین.@دکتر-محبوبه انشالله دوست عزیز
موفق باشی