اتمام دوازدهم تا قبل عید
-
دوستان سلام
خیلی ها به من پیشنهاد می کنند که قبل عید دوازدهم رو ببندم و بعد نوروز فقط به مرور و جمعبندی اونها بپردازم و اعظم وقتم رو برای تست بزارم.
یک دسته دیگرم هستند که میگند اتمام کتاب ها قبل نوروز به فشرده خوندن و بی کیفیت خوندن اونها منجر میشه و بهتره که طبق برنامه های راهبردی قلم چی و گزینه دو و... پیش بری
به نظر شما کدوم یک بهتره؟
ممنون -
دوستان سلام
خیلی ها به من پیشنهاد می کنند که قبل عید دوازدهم رو ببندم و بعد نوروز فقط به مرور و جمعبندی اونها بپردازم و اعظم وقتم رو برای تست بزارم.
یک دسته دیگرم هستند که میگند اتمام کتاب ها قبل نوروز به فشرده خوندن و بی کیفیت خوندن اونها منجر میشه و بهتره که طبق برنامه های راهبردی قلم چی و گزینه دو و... پیش بری
ممنونl'm Music
هردو تا حدودی -
دوستان سلام
ممنونl'm Music بستگی به سطحت داره اینکه چقدر مطالب رو جمع کردی
مطمئن باش با برنامه کانون پیش بری ضرر نمیکنی
و اینکه اگه الان خیلی برنامت فشرده شه ممکنه ماه آخر کم بیاری -
l'm Music بستگی به سطحت داره اینکه چقدر مطالب رو جمع کردی
مطمئن باش با برنامه کانون پیش بری ضرر نمیکنی
و اینکه اگه الان خیلی برنامت فشرده شه ممکنه ماه آخر کم بیاریAsmaa Kianii من دهم و یازدهم رو تا حدودی جمع کردم
در سطح 100 نه ولی جزوه و نکته کامل کار کردم
فقط این قسمت یازدهم مونده که اون هم این ازمون 20 اسفند تموم میشه و یک قسکت دوازدهم می مونه
پس به نظر شما بهتره با برنامه راهبردی برم جلو
چون واقعا بخوام تا اخر اسنفد تمومش کنم اره واقعا فشرده میشه -
l'm Music
هردو تا حدودی -
Asmaa Kianii من دهم و یازدهم رو تا حدودی جمع کردم
در سطح 100 نه ولی جزوه و نکته کامل کار کردم
فقط این قسمت یازدهم مونده که اون هم این ازمون 20 اسفند تموم میشه و یک قسکت دوازدهم می مونه
پس به نظر شما بهتره با برنامه راهبردی برم جلو
چون واقعا بخوام تا اخر اسنفد تمومش کنم اره واقعا فشرده میشهl'm Music به نظرم من با برنامه کانون پیش برو
-
l'm Music به نظرم من با برنامه کانون پیش برو
-
Asmaa Kianii پس همین کار رو میکنم
مرسیl'm Music
امیدوارم موفق بشی با بهترین نتیجه
-
دوستان سلام
ممنونl'm Music سلام
قبل عید تموم کردن یعنی فشرده بخونی و کیفیت مطالعه پایین میادولی بستگی به سطحتون داره که تا عید هم با کیفیت بخونین هم تموم کنین
ولی اکثرا نمیتونن تاعید تموم کنن
واین نباید باعث ترس بشههمین که بتونی با کیفیت بخونی مطالب که خوندی تست درس جواب بدی عالیه
-
قبل عید باید بسته بشه
-
l'm Music
امیدوارم موفق بشی با بهترین نتیجه
-
l'm Music سلام
قبل عید تموم کردن یعنی فشرده بخونی و کیفیت مطالعه پایین میادولی بستگی به سطحتون داره که تا عید هم با کیفیت بخونین هم تموم کنین
ولی اکثرا نمیتونن تاعید تموم کنن
واین نباید باعث ترس بشههمین که بتونی با کیفیت بخونی مطالب که خوندی تست درس جواب بدی عالیه
-
قبل عید باید بسته بشه
-
پرسپولیس پادشاه روش فکر میکنم
ممنونم داداشمl'm Music
موفق باشی همیشه