قبولی چهارماهه
-
بچه ها به نظرتون میشه؟
یکم انگیزه بدین لطفاً خیلی ترس دارم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
بچه ها به نظرتون میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh چرا نشه؟
اگه تلاشت رو بکنی میشه...
یکی از آشناهای ما، دانش آموز رشته تجربی بود و کنکور تجربی هم داد ولی نتیجه دلخواهش رو نگرفت
بعد از اون کنکور هم تصمیم گرفت که بره دنبال علاقه اصلیش و برای کنکور انسانی بخونه!
کسی که سه سال تجربی بود تصمیم گرفت تو ۹ ماه به اندازه سه سال درس رشته ای رو بخونه که شاید خیلی با تجربی فرق داره!
اما نامید نشد و تلاشش رو کرد! خودش می گفت ۹ ماه مطالعه کرد و تو این ۹ ماه جوری خوند که نتیجهش رتبه ۳ رقمی شد!
خب حالا شما که چندوقته داری درسا رو میخونی به نظرت با یکم تلاش بیشتر نمی تونی به موفقیت برسی؟!
اولین شرطش اینه که ناامید نشی!!!! تو یک مبارزه درپیش داری که آفتش نا امیدیه! آتش اینه که هی تند تند روزای باقی مونده رو بشماری و به کم کاری هات فکر کنی!تو این مدت تلاشت رو بکن
کارهای اضافی که موحل اتلاف وقت میشه (مثل فضای مجازی) رو بذار کنار
و به خودت ثابت کن که توانت چقدر زیادخ -
بچه ها به نظرتون میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh سلام بهار
عزیزم چند تا سوال میپرسم اگه دوس داری جواب بده شاید تونستم کمکت کنم
1هدفت چه رشته ای؟
2 کدوم دانشگاه؟
3 سطحت علمیت؟
4 چرا دانشگاه خب یه حرفه دیگه نه؟
5آیند رو چطوری می خوایی؟ -
بچه ها به نظرتون میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh سلام، اینکه بشه یا نشه دست خداست ! شما وظیفتون اینه تلاش کنید که بعدا پشیمون نشید از نتیجتون ! دنبال نمونه هم نباشید چون خودتون میتونید از خودتون یه نمونه خلق کنید واسه بقیه ! موفق باشید !
-
Bahar Gh سلام بهار
عزیزم چند تا سوال میپرسم اگه دوس داری جواب بده شاید تونستم کمکت کنم
1هدفت چه رشته ای؟
2 کدوم دانشگاه؟
3 سطحت علمیت؟
4 چرا دانشگاه خب یه حرفه دیگه نه؟
5آیند رو چطوری می خوایی؟Asmaa Kianii سلام
یا پزشکی یا دارو به هردو علاقه دارم هر کدوم باشه فرقی نداره
دانشگاه هم روزانه یزد و میخوام
سطح علمیمم صفر صفر نیستم قبلاً درسارو خوندم با اینکه یکی دوسال گذشته در حد کتاب ولی خب الان با راه ابریشم واقعا دارم یاد میگیرم قشنگ
اینکه چرا دانشگاه هم خب چون من علم خیلی واسم مهمه دوست دارم علم یاد بگیرم -
Bahar Gh این که میدونی چی میخوایی خیلی خوبه
برای پزشکی و دارو خیلی باید تلاش کرد
همش بستگی به خودت داره
به نظرم پر قدرت بخون که حسرت این روزا رو نخوری -
Asmaa Kianii سلام
یا پزشکی یا دارو به هردو علاقه دارم هر کدوم باشه فرقی نداره
دانشگاه هم روزانه یزد و میخوام
سطح علمیمم صفر صفر نیستم قبلاً درسارو خوندم با اینکه یکی دوسال گذشته در حد کتاب ولی خب الان با راه ابریشم واقعا دارم یاد میگیرم قشنگ
اینکه چرا دانشگاه هم خب چون من علم خیلی واسم مهمه دوست دارم علم یاد بگیرم -
Anzw 18 ممنون تازه شروع کردم کلی فیلم راه ابریشم مونده و از اونجایی که درسارو کنکوری و مفهومی بلد نیستم باید ببینم فیلمهارو و بخونم و تست بزنم که موندم واقعا با اینهمه فیلم چه کنم استرس امتحانات نهاییم دارم ریاضیم صفره کلی فیلم داره اقای ثابتی میترسم نتونم همرو تا اون موقع ببینم و مثل ترم اول نمره ریاضیم بد بشه
-
بچه ها به نظرتون میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh دبیر زیست مدرسمون یه شاگرد داشت کنکور ۹۷ ،میگفت این بچه انقدر تقلب میکرد و درس نمیخوند وقتی سه ماه اخر به اطرافیانش گفت میخوام پزشکی بیارم همه مسخرش کردن و کسی جدیش نگرفت !!!دبیرم میگفت نزدیک ۳ ماه به کنکور ،۳ ماه کاملم نه کمتر از ۳ ماه شروع کرد هرروز زیست و شیمی و زیاد میخوند و باورت میشه رتبش شد ۹۰۰ ؟؟خودم دیدم کارنامشو!!مدرسشم غیر انتفاعی بود ،ازین مدرسه ای ک توش بچه درسخون یه دونه هم نیس و همه پی خوشگذرونین چون خودم تو اومدرسه بعدن وارد شدم و دیدم !!دبیرم میگفت وقتی با شیرینی اومد مدرسه مدیر و معاون بهش گفتن تو بازم با تقلب قبول شدی؟؟ببین فک کن این دانش اموز اصلن پایه خوبی نداشت ولی از جون مایه گذاشت ،ما خودمون نوشهریم این دختره هم پزشکی روزانه بابل قبول شد اسمشم معصومه بود فامیلیشو یادم نیس تو قلم چی هم شرکت نکرده بود ،همون ۲ سه ماه خوند و قبول شد شاید برای بعضیا غیر ممکن باشه ولی دیدین ک شد !!خیلیا اینجورین خیلیییییی ،مثال زیاده واقن یکی دیگ هم تو لایو دیدم از بهمن استارت زد ۱۲ منطقه د اورد !!رتبه دورقمی!!ببین به حرف بقیه توجه نکن ،خیلیا مث تو و من دیر استارت زدن و نتیجه بهتری هم میگیرن !!ولی اینکه هرروز تاپیک بزنی میشه یا نه یکم نگران کنددست خودت باید ایمان داشته باشی بهش ک میتونی وگرنه حرف بقیه اهمیت نداره و تو سرنوشتت بی تاثیره!!زودتر برو برنامتو بچین و پر قدرت با ساعت مطالعه خوب شروع کن!!چون تایم کمه مجبوریم ساعت مطالعه بالا شروع کنیم!!موفق باشی
🫂
-
بچه ها به نظرتون میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh دنبال انگیزه هم نباش عزیزم من خودم پشت کنکوریم و کوه تجربم
اول باید شروع کنی و پیشرفت و ببینی انگیزه خودش میاد قبل از شروع انگیزه ای در کار نیس از ما گفتنن!!!کی گفته این خوزعبلات و هرکی باید شروع کنه انگیزه میخاد؟؟تو استارت بزن ببینی چ قدرتی میگیری واسه ادامه کار!!!نمونه هم انقدر زیاده واسه قبولی چهار ماه ک همشو یادم نیس ولی اونا تاپیک نمیزدن میشه یا نه چون نشدنی تو افکارشون نبود ،توهم نهایت تلاشتو کن بشی نفر بعدی ازین افرادی ک دیر استارت زدن و رشته ی تاپ اوردن!!ببین شدنش که میشه حالا دیگ همه چی بستگی به خودت داره نیای ی ماه دیگ تاپیک بزنی ۳ ماهه میشه یا نه
بدو برو برنامتو بریز و بترکووون ،صبحم زود بیدار شو بازدهیت بالا بره -
این پست پاک شده!