-
-
-
-
-
سلام بچه ها اینا رو به زبان ساده اگه میشه برام توضیح بدید🌸
دو استوانه همگن AوB دارای جرم و ارتفاع مساوی اند.استوانه Aتوپر و استوانه Bتوخالی. اگر شعاع خارجی این دو استوانه با هم برابر و شعاع داخلی استوانه ی B نصف شعاع خارجی ان باشد چگالی مادهی سازنده ی استوانه ی Aچند برابر چگالی ماده ی سازنده ی B است؟ نیم کره ی توپری با شعاع Rپریم ذوب کرده با مصالح ان استوانه ی با شعاع داخلی Rو شعاع خارجی R پریم می سازیم اگر ارتفاع استوانه برابر R پریم باشد نسبت Rپریم به Rکدام است؟ -
سلام بچه ها
وقتتون بخیر
دلتا ایکس توی معادله ی :
دلتا ایکس مساوی یک دوم آ تی دو به علاوه وی صفر تی
چیجوری محاسبه میشه؟؟@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
-
-
سلام وقت بخیر
ببخشید میشه توضیح بدین که چرا گزینه ۱ جواب نیس چون نوشته پاسخ گزینه۴ ؟
دلیلی درستی گزینه ۴ رو متوجه شدم اما به نظرم گزینه ۱ هم درست باشه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم @دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @تجربیا @یازدهم @ریاضیا
۲۰۲۲۰۸۰۹_۲۲۳۳۵۱.jpg -
-
-
-
سلام وقت بخیر. این سوالو لطفا ببینید
20220805_175829.jpg
دو تا مسئله داره یکی مکیدن و دمیدنش رو با توجه به پاسخنامه من متوجه نشدم. دو اینکه چرا گفته فشار پیمانه ای ریه. مگه نمیشه فشار مطلق ریه.(البته در واقع اینجا فشار پیمانهای مایع رو خواسته جواب اونه)اما مگه اختلاف مطلق و فشار هوا پیمانهای نمیشه؟ چرا هم اینجا هم اون تمرین کتاب میگفت فشار پیمانه ای سیاهرگ. آخه فشار پیمانهای مال اون مایعی بود که ارتفاعشو حساب کردیم.
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @تجربیا -
دوستان به نظر شما کارگاه نکته و تست فیزیک آقای کازرانیان خوبه؟؟
-
-
-
سلام استاد خسته نباشید یک سوال داشتم در خصوص جزوه هاتون که قیمت فیزیک۲ چند تومان هست و چطوری باید تهیهش کنیم
ممنون میشم جواب بدید
وقتتون بخیر -
-
🔥 منتظر دیدن رتبه هاتون هستیم🔥 اینجا برامون بنویس
واپاشی بتازا
-
سلام، توی واپاشی بتازا نوترون از هسته خارج میشه و با شکستنش به پروتون و یه ذره با بار منفی تبدیل میشه ! میخواستم بدونم این ذره ی با بار منفی، خودِ الکترونه یا یه ذره ی هم جرم و هم بار با الکترونه.
ممنون میشم اگه کمک کنید. -
سینا 0 دمت گرم لطف کردی
-
Disgustion 1
نموداری که میگید رو نمیدونم قضیش چیه ولی توی کتاب چنین چیزی نوشته و متاسفانه اگر غلط هم هست باید همینو بپذیرید
اینم متن:
این الکترون وقتی به وجود می آید که نوترونی درون هسته، به پروتون و الکترون تبدیل شود.
و زیر همین متن فرایندشو نوشته که به پروتون های هسته یکی اضافه میشه و یه الکترون هم به صورت ذره بتا- گسیل میشه
. -
Disgustion 1 *فاینمن
-
@سمیه-صادقلو بله
-
Disgustion 1
آها میگم آخه
ممنون -
@سمیه-صادقلو ممنونم شما هم موفق باشید ! بله پشت کنکوریم.
-
سینا 0 من که اشتباه نشنیدم و اطمینان دارم که استاد طلوعی هم اشتباه نگفتن ! اگه عکس نمودار فایتمن رو تو نت سرچ کنین میبینین که نوترون یجا ثابته و ذره الکترون مانند و پروتون ازش خارج میشن و هرکدوم به یه سمتی میرن ! اگه قرار بود نوترون و پروتون هر دو تو هسته باشن جهتشون تو نمودار فایتمن با هم مشابه بود ! ولی شاید نمودار فایتمن هم یه طرح شماتیک باشه و نوترون خارج نشه : /
-
Disgustion 1
موفق باشید
انشالا
پشت کنکورید؟
چون منم زود شروع کردم -
Disgustion 1 درود
در واپاشی بتا - ، نوترون درون هسته (از هسته نمیاد بیرون) به پروتون و الکترون تبدیل میشود
. -
@سمیه-صادقلو ایشالا تموم میشه نگرانش نباش ! یکم زود شروع کردم و الان همه درسا تمومه و سعی میکنم بیشتر رو تست و مرور تمرکز کنم.
-
Erfan Hashemi راه ابریشمی ها-زبان راه ابریشمی ها-دینی راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-فیزیک طلوعی تجربی دانش آموزان آلاء بچه های تجربی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سمیه-صادقلو مال فصل ۴ ئه فیزیک دوزادهمه
-
Disgustion 1
آها خب من هنوز سه رو تموم نکردم شرمنده
با چ سرعت نوری درس میخونید؟ -
@سمیه-صادقلو آخرای فصل چهارم فیزیک 12، قبل از نیم عمر
-
Disgustion 1
این کجای دروس ماست؟من اصلا ندیدم تا حالا -