زیست دهم
-
Ahmadreza Amanzadeh
آیا شش برای تغذیه ی خودش به خون روشنی که در گردش عمومی پخش میشه نیاز نداره ؟ -
@Alzahra-Daftar خب در گزینه ۱ اون خونی که شش های انسان و اندام تنفسی رو ترک می کنه حتما دارای خون روشن(پراکسیژن) هستش و همونطور که درمورد قلب انسان می دونیم چهار حفره ای هستش و خون بعد از ترک شش ها به دهلیز چپ میره. در مورد قورباغه بالغ هم می دونیم که دارای قلب سه حفره ای و خب بازگذشت خون از اندام تنفسی فکر کنم مثل انسان هستش.
احتمال می دم اینطوری باشه.Ahmadreza Amanzadeh
به نظرم به جای اینکه به خواهی به جواب این تست برسی بهتره به نکاتی که در گزینه ها بهش اشاره شده توجه کنی
منکه میگم تست غلطی هست
البته در رابطه با غورباقه درسته ولی انسان نه
-
Ahmadreza Amanzadeh
به نظرم به جای اینکه به خواهی به جواب این تست برسی بهتره به نکاتی که در گزینه ها بهش اشاره شده توجه کنی
منکه میگم تست غلطی هست
البته در رابطه با غورباقه درسته ولی انسان نه
@Alzahra-Daftar من به فقط به جواب این تست نمی خوام برسم بلکه از گزینه ها برای اثبات حدسم استفاده می کنم.
متاسفانه شما منظور من رو متوجه نشدید. بله دو نوع خون در شش انسان می تونه باشه ولی در رابطه با اینکه بخواییم با خون خارج شده از قلب قورباغه بالغ نوع خون رو(پر اکسیژن- کم اکسیژن) شباهت بدیم و تازه اینکه بگیم به دهلیز چپ میریزه در هر دو مورد تنها می تونیم خون روشن (پر اکسیژن) رو در نظر بگیریم... -
@Alzahra-Daftar من به فقط به جواب این تست نمی خوام برسم بلکه از گزینه ها برای اثبات حدسم استفاده می کنم.
متاسفانه شما منظور من رو متوجه نشدید. بله دو نوع خون در شش انسان می تونه باشه ولی در رابطه با اینکه بخواییم با خون خارج شده از قلب قورباغه بالغ نوع خون رو(پر اکسیژن- کم اکسیژن) شباهت بدیم و تازه اینکه بگیم به دهلیز چپ میریزه در هر دو مورد تنها می تونیم خون روشن (پر اکسیژن) رو در نظر بگیریم...Ahmadreza Amanzadeh
بله ببخشید من قصد جسارت نداشتم
بله ازون لحاظ درست میگین -
Ahmadreza Amanzadeh
بله ببخشید من قصد جسارت نداشتم
بله ازون لحاظ درست میگین@Alzahra-Daftar خواهش می کنم؛ شما فقط قصد کمک داشتید من منظورم رو خوب نتونستم بگم. بازم ممنون
-
Mahan Xodayi 2
گزینه ی بهتری وجود نداره فقط بین بد وبدتر باید انتخاب کنه
همشون غلطن@Alzahra-Daftar گفتم بین بد و بدتر در ثانی وقتی ملزم به انتخابی حق نظری نیست
-
Ahmadreza Amanzadeh
آیا شش برای تغذیه ی خودش به خون روشنی که در گردش عمومی پخش میشه نیاز نداره ؟@Alzahra-Daftar نیاز داره ولی در کتاب ما وقتی میگه ششی همون سیاهرگای بازگشتی رو در نظر میگیریم اما اگر گزینه بهتری بود میفهمیم طراح ریزتر نگاه کرده
-
Ahmadreza Amanzadeh بهترین گزینه همون ب هستش دلایل رد سه گزینه دیگه پررنگ تره
Mahan Xodayi 2 ممنون
-
Ahmadreza Amanzadeh خواهش میکنم
-
@Alzahra-Daftar خواهش می کنم؛ شما فقط قصد کمک داشتید من منظورم رو خوب نتونستم بگم. بازم ممنون
Ahmadreza Amanzadeh
خواهش میکنم
بازم ببخشید