حکم روزه
-
علیرضا تمدنی
سلام
براتون دوتا پیشنهاد دارم
یکی اینکه روزه تون رو برید حد شرعی و بخورید و برگردید که دیگه جای هیچ شبه و اشکالی درش نیست چراکه اگر روزه تون رو بدون دلیل موجه یعنی بیماری و اینا بخورید به ازای هر روزه ای که خوردید باید ۳۰ روز روزه بگیریددوم اینکه میتونید روزه بگیرید اما برنامه تون رو تغییر بدین که خب این هم به نوبه خودش خوبه به طوریکه صبح ها بعد از اذان صبح مشغول مطالعه شید تا حدود ساعت ۲:۳۰ تا ۳ (منظور ساعتی هست که دیگه کشش مطالعه ندارید) و بعد استراحت داشته باشید تا افطار و تا حدود ۱ ساعت بعد افطار استراحت باشین و شروع کنین به مطالعه تا ساعت۱۲:۳۰ تا ۱ بامداد و بعد بخوابین تا ۳۰ دقيقه قبل از اذان صبح و حتما توی این فرصتی که تا گفتن اذان صبح هست سحری خورده شه به علاوه ی ۲ قاشق شیره ی انگور ( خیلی موثره
) به علاوه ی خرما اگرهم جادارین موز هم بخورین خود همین ترکیب خیلی انرژی زا هستش در ضمن اینکه سعی کنید در فاصله ی افطار تا سحر حتما میان وعده های مغذی توی برنامتون داشته باشید
من خودم جفته راه هارو امتحان کردم و انشالله امثال هم به روش دومی که توضیح دادم عمل میکنم
@Alzahra-Daftar به به کلی چیزای خوشمزه داره مگه میشه پسری برای اینا جا نداشته باشه
معده من خودش اینارو متوجه بشه جا باز میکنه خود به خود
شیره و خرما و موز چه شوددددد -
علیرضا تمدنی
سلام
براتون دوتا پیشنهاد دارم
یکی اینکه روزه تون رو برید حد شرعی و بخورید و برگردید که دیگه جای هیچ شبه و اشکالی درش نیست چراکه اگر روزه تون رو بدون دلیل موجه یعنی بیماری و اینا بخورید به ازای هر روزه ای که خوردید باید ۳۰ روز روزه بگیریددوم اینکه میتونید روزه بگیرید اما برنامه تون رو تغییر بدین که خب این هم به نوبه خودش خوبه به طوریکه صبح ها بعد از اذان صبح مشغول مطالعه شید تا حدود ساعت ۲:۳۰ تا ۳ (منظور ساعتی هست که دیگه کشش مطالعه ندارید) و بعد استراحت داشته باشید تا افطار و تا حدود ۱ ساعت بعد افطار استراحت باشین و شروع کنین به مطالعه تا ساعت۱۲:۳۰ تا ۱ بامداد و بعد بخوابین تا ۳۰ دقيقه قبل از اذان صبح و حتما توی این فرصتی که تا گفتن اذان صبح هست سحری خورده شه به علاوه ی ۲ قاشق شیره ی انگور ( خیلی موثره
) به علاوه ی خرما اگرهم جادارین موز هم بخورین خود همین ترکیب خیلی انرژی زا هستش در ضمن اینکه سعی کنید در فاصله ی افطار تا سحر حتما میان وعده های مغذی توی برنامتون داشته باشید
من خودم جفته راه هارو امتحان کردم و انشالله امثال هم به روش دومی که توضیح دادم عمل میکنم
@Alzahra-Daftar
سلام
ممنون بابت پیشنهادتون
تقریبا هر دو رو دوستان اشاره کرده بودن شما هم مفصل تر راهنمایی فرمودید تشکر
ولی یه چیزی رو رک بگم با عرض معذرت
این راه اول که شما گفتی به نظرم مسخره بازی ای بیش نیست(هرچند روی کاغذ اشکالی نداشته باشه) و دینی هم که قراره اینطور دینداری بشه همون بهتر بره پی کارش...
اما راه دوم منطقی بود و بقیه دوستان هم اشاره کرده بودن مثل شما...ولی خب سخته و واقعا برا خود من که 8 صبح بیدار میشم اینکه یهو بخوام 4 بیدار بشم مشکله و اصلا تا بخوام عادت کنم کنکور اومده و رد شده...
با این حال بنظر اگه راهی هم وجود داشته باشه اینه...اما ایده آلِ من نیستش... -
@Alzahra-Daftar
سلام
ممنون بابت پیشنهادتون
تقریبا هر دو رو دوستان اشاره کرده بودن شما هم مفصل تر راهنمایی فرمودید تشکر
ولی یه چیزی رو رک بگم با عرض معذرت
این راه اول که شما گفتی به نظرم مسخره بازی ای بیش نیست(هرچند روی کاغذ اشکالی نداشته باشه) و دینی هم که قراره اینطور دینداری بشه همون بهتر بره پی کارش...
اما راه دوم منطقی بود و بقیه دوستان هم اشاره کرده بودن مثل شما...ولی خب سخته و واقعا برا خود من که 8 صبح بیدار میشم اینکه یهو بخوام 4 بیدار بشم مشکله و اصلا تا بخوام عادت کنم کنکور اومده و رد شده...
با این حال بنظر اگه راهی هم وجود داشته باشه اینه...اما ایده آلِ من نیستش...علیرضا تمدنی
خواهش میکنم
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
امیدوارم تصمیمی که برای مطالعه در این ماه میگیرید در نهایت به نفعتون باشه -
یکی مدام حد ترخص رو بره و بیاد میشه دایم السفر و دیگه این قانون و کل قانونای سفر براش رد میشه,درجریانید که؟
-
سلام دوستان
حکم روزه نگرفتن یه کنکوری تو ماه مبارک رمضان جهت آسیب نرسیدن به درس خواندنش چی هست؟
آیا علاوه بر قضای روزه، کفاره هم داره؟
مرجع تقلیدم هم علامه طباطبایی
ممنونعلیرضا تمدنی حلاله حلال بخور جون داشته باشی برا ایندت تلاش کنی
گناهش هم پای من
پ ن: فکر کن اغفالت کردم -
میخواین بگیرین نمیخواین هم نگیرین
خدا به روزه گرفتن شما نیازی نداره اصلا
دوست ندارید نگیرید -
علیرضا تمدنی
بله کفاره باید بدی
و به ازای هر یک روز اگر اشتباه نکنم ۶۰ روز باید بگیرید
ولی من تو ماه رمضون اینجوری درس میخوندم
البته از کلاس هشتم شروع کردم به روزه گرفتنو اون قبلیا به گردنم هست
حالا اینکه چرا نگرفتم داستان داره...
ولی مثلا من اینجوری درس میخوندم
از بعد سحر میخوندم تا ظهر(درسای تخصصی)
ظهر تا دم افطار درسایی که راحت ترین یعنی عمومیا رو میخوندم
بعد دوباره بعد افطار تخصصی تا ۱۲Gharibe Gomnam البته باید ۶۱ یک روزه بگیرید یکی فضای روزه و ۶۰تا به عنوان جریمه
-
علیرضا تمدنی حلاله حلال بخور جون داشته باشی برا ایندت تلاش کنی
گناهش هم پای من
پ ن: فکر کن اغفالت کردمعباس زنگارکی امیدوارم روز قیامت هم بگی گناهت پای من
-
عباس زنگارکی امیدوارم روز قیامت هم بگی گناهت پای من
Mohammad Lotfi 0 عذر این اقا موجه هست
-
یکی مدام حد ترخص رو بره و بیاد میشه دایم السفر و دیگه این قانون و کل قانونای سفر براش رد میشه,درجریانید که؟
مهشید حسن زاده 0 ولی من پرسیدم به همچین چیزی اشاره نکردن..!
-
درس خوندن عذر موجهی نیست..!
من خودم الان دارم این حرفها رو میگم ، فکر نکنین اوه چقد مذهبیه و فلان ، نه ، من از وقتی تایم امتحان و ماه رمضون رفت توهم اصلا روزه نگرفتم..! ( افتخارم نمیکنم بابتش :// _ کلی هم پشیمونم )
یادم نمیاد گرفته باشم حداقل!
با اینکه پایبندم اما عقاید خودم رو هم دارم ، ولی خب هیچوقت نیومدم به کسی بگم من نگرفتم توام نگیر ، میدونی :))
اما اگه انقد واقعا سخته برات و ذهنت رو درگیر کرده ، میتونی تماس بگیری و بپرسی اگر امکانش هست ، روزه نگیری بعدا کفاره بدی ( چون کفاره باید از جیب خودت باشه ، نمیشه بابات پول بده و ... )
خیلی چیز سختی نیست..! -
سلام دوستان
حکم روزه نگرفتن یه کنکوری تو ماه مبارک رمضان جهت آسیب نرسیدن به درس خواندنش چی هست؟
آیا علاوه بر قضای روزه، کفاره هم داره؟
مرجع تقلیدم هم علامه طباطبایی
ممنونعلیرضا تمدنی سلام
سال ما از هفته دوم امتحانات نهایی مون ماه رمضان شروع شد
اونایی که تو ماه رمضون بود همرو ۱۹/۵ یا ۲۰ شدم بقیه را کمتر شدم
تراز هامم تغییری نداشت، نه سال اول که امتحان نهایی داشتیم نه سال دوم که نداشتم
هر کس هر جور خونده این یک ماه هم همونه تغییر خاصی نداره ،برای من این طوری بود که به خاطر نظم این ماه خیلی منظم تر شدم
سی روز ماه رمضان روزی ده ساعت فیکس، سیصد ساعت خوندم که برای من خیلی رضایت بخش بودیه کتابی داشتم میخوندم میگن خدا به بنده ای که بعد نماز تعقیبات نمیگه میگه تو کجا داری میری؟ اگه دنبال مالی مال رو من میدم اگه دنبال علمی علم را من میدم اگه دنبال حل گرفتاری هستی من گشاینده گره ها هستم تو کجا داری میری؟!
اول ماه با صاحب ماه طی کنید خودش پشتتونه -
علیرضا تمدنی سلام
هر کس هر جور خونده این یک ماه هم همونه تغییر خاصی نداره ،برای من این طوری بود که به خاطر نظم این ماه خیلی منظم تر شدم
سی روز ماه رمضان روزی ده ساعت فیکس، سیصد ساعت خوندم که برای من خیلی رضایت بخش بودیه کتابی داشتم میخوندم میگن خدا به بنده ای که بعد نماز تعقیبات نمیگه میگه تو کجا داری میری؟ اگه دنبال مالی مال رو من میدم اگه دنبال علمی علم را من میدم اگه دنبال حل گرفتاری هستی من گشاینده گره ها هستم تو کجا داری میری؟!
اول ماه با صاحب ماه طی کنید خودش پشتتونه -
مهشید حسن زاده 0 ولی من پرسیدم به همچین چیزی اشاره نکردن..!
خانومِ_دوست_داشتنی یه حد مشخص داره ظاهرا
منم نمیدونستم تااینکه بابام بسبب ماموریتای کاریش(اونزمان زیادبود.)شاملش شد -
علیرضا تمدنی سلام
اول ماه با صاحب ماه طی کنید خودش پشتتونهz Gheibi
واقعیتش من پارسال کنکوری بودم و همون طور که گفتم توی ماه رمضان دیگه بعد از نماز صبح مشغول میشدم . واقعا ۲ ، ۳ روز اول سخت بود برام و اذیت میشدم اما وقتی عادت کردم به این روال ، پیشرفت خیلی چشم گیری توی تراز و اینا داشتم چون منظم شده بودم .